Dans kring midsommar… ja, vad dansas det runt?
avatar

Eders Ödmjuke gör ett besök i seriernas värld

En uppföljare till mitt inlägg igår. En liten pärla som definitivt borde ha varit med i det inlägget, men jag upptäckte den tyvärr inte förrän nu på morgonen. Så, ta den som en liten uppmuntran och god fortsättning på midsommarhelgen. Hoppas allt går bra för er och att ni inte är alltför bakis och att nyknoppad kärlek fortsätter att blomstra.

Dans runt midsommarfittan

Om Dolf (a.k.a. Anders Ericsson)

Hjärtlös filantrop och altruistisk cyniker                                                                                  Minimal moderering begränsad till rena nödvändigheter.                                                         Skitstövlar åker ut permanent med en fet spark i ändalykten.                                                   e-mail: dolf.gd@hotmail.com

Kommentarer

Dans kring midsommar… ja, vad dansas det runt? — 20 kommentarer

 1. Pingback: Dans kring midsommar… ja, vad dansas det runt? | UmeNytt.se - Nyheter Umeå Sverige - Nyhetsportal

 2. Det är precis vad ”hen” anhängarna kan uppleva överallt i sin omgivning för det ”nya sociala könets existens”. Behöver bara att klä av sig och titta i spegel för att se sitt nya ”sociala könet”, som tydligen blir mer och mer intressant för dem själva!

 3. Därför är sådant som vi och inte kan finnas vara intressant att läsa utan dom får spegla sig i sin egen glans i tid och evighet!
  Spegel, spegel där på……
  Kan den ljuga eller få en att uppfatta sig annorlunda…… ?

 4. Proletärens diktaturs DAMTIDNING(genusdebatten) kan ha missat hela påängen med livet i och med att kunna vara och vurma för ”hen” som inte ens är förenligt med moderna språket!

 5. Vad ska ”feminister försöka hitta på nytt” för sin existens utan att mala i dom gamla spåren som inte föder något nytt????

 6. @mieitte:

  Med ”hen” skjuter sig feminismen i foten. Att göra kön verkligt irrelevant gagnar inte kvinnolobbyn utan snarare jämställdismen.

 7. Zelda är för övrigt väldigt rolig, hon har med alla mediafeministers små egenheter. Köp gärna senaste Pondus tidningen där de kör en Zelda special

 8. Anders Borg vill ha lag om kvotering av kvinnor i bolagsstyrelser. Som man börjar jag allvarligt övervāga att emmigrera. Flera manliga vānner diskuterade den saken nu under helgen.

 9. @Fugen:
  Visste inte vart det kom från, råkade bara hitta det på ett Facebookinlägg av ren tillfällighet när jag googlade. Tack för tipset.

 10. Har man inte förstått vad borgarna vill med att ”kvotera” så det är sant att man ska leka i ”feminazisters bad” som vi alla vill numera för att göra oss till åtlöje?
  Jag kommer att rösta på borgarna för dom lovar ju insfria ”feminazismen”!

 11. Vad gäller Maria Sveland så har hon använd sin härskarteknik till punkt och slut för att ”markera att ingen debatterar” med ”gubbslem” mentalitet hur länge som helst. Man tar inte debatter då det bara finns ”gubbslem” att debattera i ett demokratisk samhälle?

 12. Det enda som tar henne på allvar är ”Norrskensflamman” där hon vill styra sina anhängare till att kalla folk för ”gubbslem” som ämne för debatter som enda giltiga, så man vet vem hon är för en ”osynligt gjord härskartekniker”!

 13. Alltsamman har ”feminazismen” hittat på otaligt mer än ”osynligtgörande härskartekniker” mot ”gubbslem” som skulle vara det enda sättet att slår sig fram utan att tänka på alla lika rättigheter, möjligheter och skyldigheter inför lagen att påverka politikens innehåll och utan att för den skull bli kallad som ”gubbslem” i debatter med härskartekinkens och osynliggörarnas tekniker som ”härskande” mot det enda i detbatter som är ”gubbslemmet”.

 14. Pingback: Midsommarfitta | Susanna's Crowbar

 15. Pingback: Midsommar – gör en insats för pensionärerna | Genusdebatten