Tekniska problem – Hela hemsidan är under konstruktion.
avatar

Av någon anledning så fick bloggens tema hjärnsläpp precis när jag gjorde vissa inställningar, så den ”glömde” bort alla tidigare inställningar. Det gjorde att när jag skulle spara en liten annan sak, sökfunktionen överst som jag provade att göra mindre, så sparade den istället det utseendet som temat har originalt.

Inte så himla glädjande för mig som dels är allergisk mot nuvarande utseendet, men framför allt för att i värsta fall måste jag göra om allt från början. Har kontaktat support ifall de kan återställa.

Om en sådan återställning skulle ske kan det vara så att allt som publicerats från återställningsdatumet och framåt (både inlägg & kommentarer) försvinner. Tex. garanterat Teos senaste inlägg + kommentarer.

Återkommer med info.

/Mariel, web

1. UPPDATERING: Ni behöver inte oroa er för att några inlägg + kommentarer ska försvinna. Jag ska ordna designen själv. Sånt som tog längst tid att ordna är ju trots allt kvar (plugins + widgets).

 

Oops...

Oops…

Kommentarer

Tekniska problem – Hela hemsidan är under konstruktion. — 13 kommentarer

 1. @enstillaundran: Inte om de återställer ALLT. Men ju mer jag tänker på det så kanske det inte är en så bra idé för även om de gör det, så kommer inte temat att få ifyllt de saker jag vill ha tror jag.

  Och SÅ mycket kanske det inte är att fixa själv… Får fundera vidare lite. Support har inte svarat än i vilket fall – kanske för att det är söndag?

 2. Dock en massa plugins som blev ur funktion typ. Ordnar det när jag har tid… tex. detta att man inte kan redigera sina kommentarer.

 3. Inte orolig, sparar alltid texterna. Endast sentida korrigeringar kan isf se annorlunda ut. Smile

  Teo

 4. En sak jag tänkte skriva på forumet va just om alla dessa widgets verkligen behövs. För jag märkte när jag va i Italien o gick in via mobilen att det var väldigt jobbigt med alla dessa småsaker som laddades in lite titt som tätt.

  T.ex. Röstningsgrejen, det här e la inte facebook där folk skriver saker bara för att få likes? E jobbigt när man råkar dra musen över o skärmen täcks av ett diagram. Eller den som går igenom senaste inläggen, men bara visar en bild, många gånger e det bilder som kan tolkas fel om de visas utan sitt sammanhang, som då är texten. Vi har ju redan också en lista med de senaste inläggen nästan direkt under den. Och sedan också översättningssaken, behövs den? Hur många engelskspråkiga har vi? Va väldigt jobbigt att alltid få raden högst upp som fråga ifall jag ville översätta innehållet, o jag tror inte det skulle fungera så bra att översätta alltid, då sådana tjänster inte direkt e anpassade efter en vanlig människas språk. Allt detta gör ju att sidan laddas långsammare o känns rörig.

 5. @Pether: Hade du väldigt dåligt internet då? Jag brukar också gå in via mobilen, och har rätt så långsamt internet.. och alla widgets och sånt kommer upp rätt fort ändå.

  Röstningsgrejen – har uppskattats en hel del. Folk gillar gillandet. Man ser vad som folk gillar här generellt och vad som avvisas rätt lätt.

  Om du tänker på diagramgrejen, e det stjärn-röstningen du syftar på då? Det händer mig personligen aldrig… måste man inte hålla musen en stund över för att diagram och sånt ska komma fram? Det ska inte vara så att bara om musen ”passerar” flyktigt så kommer det fram.

  Den slidern som går igenom senaste inläggen ska Också visa rubrik. Syns det inte för dig? Är det flera som har så? Rubriken ska såklart synas.

  Ja, slidern är till för att man ska se bilderna och få ett intresse väckt. Den direkt under är till för den som inte gillar när det rör sig så mkt, utan vill se , stilla, de senaste inläggen.

  Översättningssaken som du får allra Överst (du pratar om en rad allra högst upp) kommer inte från oss , genusdebatten, utan får din webbläsare antar jag?? Jag har också fått så på en del sidor (men aldrig svenska) och då väljer jag att jag inte vill ha det översatt bara å så dyker den aldrig upp igen. Det är väl isf för att du läste det när du var i Italien? Annars vet jag inte varför du får upp en sån. Det är iaf ingen widget.

  Som sagt. Jag har trögt internet och för mig e sidan inte så långsam. Hur upplever ni andra sidan?

 6. Tyvärr så funkar inte editeringsfunktionen längre. Kan vara att den inte är kompatibel med senaste wp-versionen (fastän det står den ska vara det tror jag). Det var alltså ajax comment editor som användes. Jag hoppas de uppdaterar den lr nått, så kanske den ev. passar senare.

 7. Det va ett ok internet, för att vara i de italienska bergen. Fick vänta någon second eller så innan de laddades in, men utrymme för dem(för mycket) hade lagts dit för dem, så allt hoppar till, tills allt ligger som det ska. Lite jobbigt när man börjat läsa.

  Det jag menar är när en post har fått en like/dislike, så får man upp ett diagram som visar procentuellt hur mycket av varje den fått, kommer upp en liknande på själva inlägget också nu när du nämner det. Går väl att stänga av? Kanske finns någon widget som inte har det?
  Visst, vi ser vad som gillas o så, men behövs det? Då ’alla’ redan vet vad som gillas o ogillas.

  Den visar rubrik också, men det e inte det första man ser eller lägger märket till. Poof, det fladdrar förbi en bild på en halvnaken tjej, sicka objektifister de där jämställdisterna är! Sedan, väcker bilderna intresse? De bilderna som kommer upp nu är på fina landskap, en isbjörn, kanske inte sådant som drar tankarna till jämställdhet, och sedan bilder på två som har sex, o en häxa.

  Översättningsgrejen va ifrån google, eller om de va wordpress, den e iaf avstängd nu. Den har jag bara fått på min dator, inte på mobilen. Trodde den hörde till sakerna om översättning som ligger i högersidan, den under donationer.

 8. @Pether: Så _allt_ syns efter någon sekund?

  Jag menar bara att, de där diagramen du inte gillar, de syns ju inte om du inte tar musen över det mer än en sekund – det vill säga man måste aktivt ”aktivera” diagrammet. Det syns inte om man har musen på andra platser lr hur?

  Ja, folk undrar vad tusan en häxa har med jämställdhet å göra? _det_ är att väcka intresse. Så måste de läsa inlägget för att stilla sin nyfikenhet Smile

  Nej, de är inte relaterade. Översättningssaken i menyn däremot ja kommer från bloggen själv. Men inte den du har sett allra överst.

  Glad att du säger vad du tycker å tänker!