Så går det till att deklareras som man i Kanada – New York har samma sorts lagstiftning
avatar

Den här videon är egentligen självförklarande tillsammans med tillhörande Jordan Peterson-debatt. Det finns bara en sak som behöver påpekas och det är att det inte är tänkt att ni skall ta detta som humor även om jag misstänker det är hur vissa skyddar sin sinnesro. Detta är en demonstration av vad som händer med professionella yrkesmänniskors kompetens när den ställs mot politiskt korrekt rädsla.

För den som tror att det är begränsat till Kanada så är här ett inslag om New York också. Precis som en högt uppsatt advokat hade berättat för Professor Peterson så är det tystnad som gäller. De här skenrättegångarna slänger glatt ut böteslappar på 250.000 dollar för vem än som inte spelar med i postmodern teater. Efter att ha misslyckats att få folk tro på skiten i vetenskap så tvingar man folk att låtsas tro på den istället.

Vidare som Juristprofessorn Brenda Cossman (som bara råkar även ha en fin ”director of center for sexual diversity” titel) påpekade under debatten så spelar det ingen roll om de här fejklagarna strider mot riktiga lagar för jurister har så mycket att vinna på att jobba med det här att de glatt deklarerar att de riktiga lagarna inte är absoluta en åsikt som dock totalt verkar saknas när det är människorättstribunalernas egna lagar som bedöms.

Kommentarer

Så går det till att deklareras som man i Kanada – New York har samma sorts lagstiftning — 4 kommentarer

  1. Jag börjar på riktigt se en framtid i ett Gulag-läger för min del.

    ”The PC-police is in your mind”

    – Jordan B Peterson

  2. Situationen i USA blir dummare och dummare. Transsexuella Tim (som var kvinna men bytte kön till man) vägras positionen som ”mångfaldskoordinator” på Wellington College som är en skola exklusivt för kvinnor men där det nu går ett dussin nyblidna män.

    En av dessa nyblivna män var på väg att vinna positionen som ”mångfaldskoordinator” när något geni där påpekade hur illa det såg ut för multikulturella Wellington om det inte fanns någon där bättre lämpad än Tim som ju nu är en VIT MAN.

  3. Pingback: Den Feministiska Självmotsägelsen om Jämställdhet, Könsneutralitet, ”Förgiftad maskulinitet” och Transsexualitet | Genusdebatten