Professor Jordan Peterson: Är PK (SJW) en politisk manifestation av kvinnor som vill testa män? – Återblick till BDSM-målet
avatar

Vi har redan tidigare haft diskussioner här på Genusdebatten som tar upp frågan om huruvida dagens Politiska Korrekthet/Radikala feminism/Mångkulturalism (Leftwing Authoritarianism) kan betraktas som en sorts gigantiskt ”Shit test” av västvärldens män. Det visar sig nu att det är där Professor Jordan Peterson på sistone hamnat i sina tankar. Här är ett videoklipp från hans tredje föreläsning om Bibeln. ”Biblical Series III: God and the Hierarchy of Authority”

Peterson citerar bland annat ett förslag han sett från någon författare men minns inte vem det var, möjligen Robert Heinlein (for crying out loud). Så här lyder förslaget:

”The proposition was that men tested ideas and that women tested men”

Jordan Peterson konstaterar att sett utifrån dagens situation så ligger det en hel del i detta. När kvinnor får politisk makt (vilket inte skett tidigare så ingen kan säga hur kvinnlig politisk makt ser ut) så ser vi i högre grad uttryck för det som tidigare varit begränsat till den privata sfären. Om det manliga varit att producera så har det kvinnliga varit att se till att det räcker åt alla. Han säger inte att det är så, han säger det kan vara så. Givetvis en över-generalisering vilket det – precis som allt annat – måste vara för att kunna diskuteras konstruktivt. Han påpekar också det ironiska i att så fort kvinnor fått politisk makt av en omfattning som aldrig funnits tidigare så ser vi följande två fenomen:

1. Massiv politisk dragning åt auktoritära ickevästliga system med islam som klar främsta kandidat. Vad är det som gör att så fort vårt system fått högre grad av kvinnlig politisk makt så uppvisas sådan massiv dubbelmoral och dubbelstandard gällande personer som representerar system som är extremt EJ jämlika och raka motsatsen till det könsneutrala samhälle som till varje pris velat tvinga på västvärlden?

2. Samtidigt blir den mest säljande boken bland kvinnor någonsin ”Fifty Shades of Grey” vars handling består av Sadomachosistiska fantasier där kvinnan vill uppleva en totalt undergiven sexualfantasi till den grad att hon för att manövrera kring vårt moderna samhälles alla hinder för kvinnlig undergivenhet/manlig dominans behöver skriva på ett lagligt bindande ”slavkontrakt”. Varefter läsare (och dem som ser filmen) måste inbilla sig de inte låter sig underhållas av exakt samma sak som de i andra sammanhang blir enbart upprörda över.

Kom också ihåg att vi i Sverige redan haft ett omskrivet exempel på hur samhällets hinder för kvinnlig undergivenhet/manlig dominans missbrukas. Vid det så kallade BDSM-målet skrev en flicka/kvinna (hon ljög om sin ålder) på ett sådant kontrakt för att få delta i undergivna smisklekar. Efter förrättat värv så ville hon inte drabbas av konsekvenserna av dessa lekar (dvs skämmas, för det är så svenska samhället gör för att slippa konflikter) Istället ljög hon ihop en historia om att ha kidnappats av killar i en skåpbil. Hon gjorde flera falska våldtäktsanklagelser först mot en helt annan kille (som hade nobbat henne) och sedan mot den kille som hon deltagit i smisklekarna med. Jag bloggade om målet: Sanningen om BDSM-Målet Del 1-4. Det egentligen enda som behöver konstateras är följande stycke från polisens förhör

”Målsäganden berättade att det hon tyckte var värst var att J.O. inte hade haft sex med henne”

Ovan citat kommer alltså från en omskriven våldtäktsutredning. Som om inte det var illa nog hur lättvindigt flickan ljög ihop detaljerade våldtäkter (där hon fick huvudet nedtryckt och det gjorde ont i halsen, tyck-synd-om-mig, ge mig sympatier, låt mig slippa skam för vad jag valt att göra) som aldrig hänt alls så förekom minst två till mycket oärliga kvinnor i sammanhanget. Nämligen

* Åklagaren Ulrika Rogland som när hon insåg våldtäkterna var ljug (vilket alla som läser förhöret förstår) ville följande: A) Åtala och tröstpris-döma killen för någon form av lättare misshandel som skulle ha skett under de smisklekar som flickan skrivit på kontrakt att hon ville uppleva B) Ha hela förundersökningen med förhören och de falska våldtäktsanklagelserna hemligstämplade precis som om flickan var offer för ett riktigt sexbrott som behövde sekretess och precis som om det inte just bevisats att det rådde skriftligt samtycke och alltså ej existerade något sexbrott.

* Författaren Katarina Wennstam som fick fritt fram i media att oja sig över att killen inte dömdes (för lättare misshandel, något sexbrott som han kunde dömas för existerade nämligen längre) att ge en fullkomligt missvisande bild av händelseförloppet där både killen och rättssystemet demoniserades för att ha frikänt en person för både de brott han anklagades för och det ”tröstpris” fejk-åtal för samtyckta smisklekar som Åklagare Rogland försökte trycka dit i sista sekunden. Dessutom med en helt absurd begäran om sekretess (Som Rogland – en utbildad jurist – inte visste att det inte finns skäl att ha sekretess vid åtal för ringa misshandel. Wennstams resonemang sågades t.o.m. av Aftonbladets läsare.

På tal om det, samma vänsterlutande kvinnor som vill västvärldens pojkar lär sig genus från vid dagisåldern vill även ha massinvandring (eller är det ”massutmaning”?) från tredje världen av unga män/vuxna barn som redan passerat den åldern och alltså inte alls har fostrats med den genuslära som kvinnorna påstår måste ske vid unga år. De mest engagerade kvinnorna gör ideligen det kausala påståendet att om pojkar inte lärs rätt leder det till sexism och våldtäkter. OM SÅ ÄR SANT hur går de kvinnornas påståenden ihop med att de också vill ha massinvandring av unga män/vuxna barn från tredje världen som inte lärts rätt och redan passerat den ålder där det kan göras alls?

Hur går det ihop på något sätt som har med sanning att göra?

Kommentarer

Professor Jordan Peterson: Är PK (SJW) en politisk manifestation av kvinnor som vill testa män? – Återblick till BDSM-målet — 92 kommentarer

 1. Ett exempel på vad som händer när drömmen krockar med verkligheten.

  Ung tjej vilse politiskt efter att ha blivit ”red-pilled” av JBP, söker hjälp på youtube: ”I have a degree in film theory, liberal arts, postmodernism, deconstruction, foucault, derrida, le canne” har läst ”mass communication” och ”journalism”.


  Tja vad skall man säga? Hennes metod för att hantera förvirring som akademiskt låtsasutbildad är då klart mer sund än att försöka slå ner poliser med hammare som en viss prisbelönt SR-journalist och fransk doktorand gjorde.

 2. Peterson är en utpräglad individualist. Detta är vad han predikar hela tiden, igen och igen och igen.
  Vi svenskar befinner oss just nu i en situation där vi saknar kollektiv och saknar förmåga att hävda våra kollektiva intressen. Samtidigt som vi nu tävlar mot extremt sammanhållna och starka och brutala kollektiv som invandrat hit. Petersons predikningar är ett dödligt gift för oss i vår nuvarande situation. Skäms! Genusdebatten! För att ni sprider sådant här när vi är så sårbara. Skäms!

 3. @Martin:

  ”Peterson är en utpräglad individualist. Detta är vad han predikar hela tiden, igen och igen och igen.”

  1. Nonsens. Tvärtom så förespråkar hans postmodernistiska motståndare radikal individualism där man tycker att om individen kräver att du kallar individen X så får du inte kalla individen han/hon för det skulle leda till skada för individen då sådan kategorisering är förtryckande för Xi/Hum/Zher. Här är JBP:s svar

  2. Vad har detta att göra med texten i mitt inlägg eller innehållet i videon där JBP diskuterar just kvinnors uppenbara dragning till dominans och ojämlikhet? (Fifty shades of psycho och islam)

  ”Vi svenskar befinner oss just nu i en situation där vi saknar kollektiv och saknar förmåga att hävda våra kollektiva intressen.”

  3. Det betyder inte att de intressena hävdas bäst på vad än för sätt du förespråkar och tror på. Inte mer än det betyder att transsexuellas intressen hävdas bäst på de kollektiva sätt som aktivisterna förespråkar. För att kunna hävda ”vi svenskar” måste du först – precis som SJW-folket – bestämma vilka som är svenskar och vilka som inte är det? Hur länge skall man ha bott i Sverige för att vara svensk exempelvis? Är fd finnar svenskar? Är fd ryssar svenskar? Är fd italienare svenskar? Är fd chilenare svenskar osv?

  ”Samtidigt som vi nu tävlar mot extremt sammanhållna och starka och brutala kollektiv som invandrat hit.”

  4. Men det är ju VI (våra politiker, våra låtsasakademiker och deras aktivist-byråkrater) som skapat de kollektiven förstår du inte det? Tror du en namibisk gangster tillhör samma kollektiv som en nigeriansk polis eller en somalisk jurist bara för att de i en idiotisk teori som låtsasakademiker läst kan kallas ”svarta”? Tror du min kollega som är jurist från Kenya vill ha sina barn uppfostrade av arbetslösa araber vars språk hon inte ens pratar? Naturligtvis inte, när vänsteridioter rekommenderade henne att flytta till ”kollektivet” undrade hon om de hade rökt på som trodde hon hade saker gemensamt med dem som bodde där.

  ”Petersons predikningar är ett dödligt gift för oss i vår nuvarande situation. Skäms! Genusdebatten! För att ni sprider sådant här när vi är så sårbara. Skäms!”

  5. Vad sjutton pratar du om? På vilket sätt har min text eller den video jag länkade någonting med det där att göra? Tills du besvarat de uppenbara hålen i dina resonemang får jag utgå från att det här är en ”false flag”

 4. Förtydliga gärna vad en förvirrad flickas falska våldtäktsanklagelser har något att göra med det andra du skrev om. Jag ser nämligen inget som helst samband.

  Sen var vi där igen.
  ’Kvinnor importerar män från Mellanöstern för att männen därifrån är mer ”manliga” och kvinnor vill bli förtryckta för det står om det i Fifty shades of grey.’

  Kanske reagerar kvinnor bara på omständigheterna? Jag menar det var ju till exempel inte en kvinna som sålde vapen till Saudiarabien för flera miljarder. Som kommer att användas, som kommer att skapa fler flyktingar.

 5. @Jenny:

  ”Förtydliga gärna vad en förvirrad flickas falska våldtäktsanklagelser har något att göra med det andra du skrev om. Jag ser nämligen inget som helst samband.”

  Här är en ledtråd till kopplingen mellan att kvinnor föredrog Fifty Shades of Grey mer än allt annat och BDSM-målet i Sverige.

  CITAT ”Sadomachosistiska fantasier där kvinnan vill uppleva en totalt undergiven sexualfantasi till den grad att hon för att manövrera kring vårt moderna samhälles alla hinder för kvinnlig undergivenhet/manlig dominans behöver skriva på ett lagligt bindande ”slavkontrakt” – Kom också ihåg att vi i Sverige redan haft ett omskrivet exempel på hur samhällets hinder för kvinnlig undergivenhet/manlig dominans missbrukas.” SLUT CITAT

  Det står alltså tydligt att kvinnors ökande politiska makt först skapar hinder för undergivenhet och leder till krav på radikal jämlikhet varefter kvinnorna i smyg uppenbarligen är så desperata att slippa sina belsut de måste försöka manövrera kring de hinder de själva skapat och inbilla sig Fifty Shades of Grey är kompatibel med en enda av de värderingar kvinnor i allmänhet säger sig ha i politiken.

  Det är alltså den kvinnliga motsvarigheten till den manliga feministledaren som professionellt gapar om mäns ondska för att privat vara i så desperat behov att slippa sina egna värderinagr att han köper sexuella tjänster från prostituerade som en viss miljöpartist gjorde, eller gapar ”Knulla knulla för fan” i riksdagen som en viss socialdemokrat gjorde eller skickar sexbilder till minderåriga som demokratiska toppen Anthony Weiner gjorde eller smiskar och spottar på minderåriga som Socialdemokratiskt utsedda och av Justitieministern backade praktsvinet Kapten Klänning gjorde osv för exemplen som visar att ingen av deras toppnamn klarar av att leva som de lär tar aldrig slut.

 6. @Erik:
  Jag skulle inte bara säga att den är ”mer sund”, hon visar helt enkelt upp en sund reaktion och ett sunt förhållningssätt. Hon har sett fasaden rämna och istället för att, som den osunda reaktionen hade varit, att försöka täta sprickorna med spackel för att upprätthålla fasaden, så genomgår hon en fas av förvirring där hon försöker orientera sig och hitta nya fästpunkter att hänga upp sin världssyn på. Och faktum att hon går igenom detta, istället för att försöka spackla över, visar på att hon med all sannolikhet kommer att komma ut ur det med en mer verklighetsförankrad världsbild, och att hon kommer att fortsätta utvecklas, och kanske genomgå flera sådana orienteringsfaser framöver.
  Som jag konstaterat ett flertal gånger tidigare, det finns ofta en syn bland oss om att det inte är någon idé att tala med feminister för de är bortom allt hopp, men faktum är att många av oss (dock inte jag) är före detta feminister som faktiskt någon gång har upplevt sin världsbild krackelera och fått orientera om sig (på den punkten gäller det mig med, jag har bara aldrig varit feminist).

 7. @Jenny:

  ”Sen var vi där igen.
  ‘Kvinnor importerar män från Mellanöstern för att männen därifrån är mer ”manliga” och kvinnor vill bli förtryckta för det står om det i Fifty shades of grey.’

  FEL absolut inte alls vad jag sade. Så här lyder den riktiga beskrivningen (den enda beskrivningen, den falska är ingen åsikt jag har och därmed ingen jag kan diskutera)

  1) Kvinnors mångkulturella politik vill importera ojämlika män från mellanöstern FAKTA
  2) Kvinnors feministiska politik vill indoktrinera 4 år gamla pojkar i genuslära FAKTA
  3) Det sistnämnda kvinnor vill påverkar enbart de som bor här, de som invandrar som påstår sig vara 16 (vilket alla gör) påverkas inte. FAKTA
  4) Kvinnors konsumtion prioriterar dominans-porr. Fifty Shades of Grey den bäst säljande boken någonsin FAKTA

  Jag har däremot inte alls sagt att 1 är orsaken till 2 det är helt falskt påstående. Jag har inte ens brytt mig om att diskutera orsakerna. Jag har tvärtom sagt att jag struntar i den frågan eftersom orsakerna är helt irrelevanta för konsekvenserna. Det är ju bara löjliga ursäkter av den sort som mycket små barn kommer med när de slår sönder saker.

  ”Kanske reagerar kvinnor bara på omständigheterna?”

  Du menar precis som nazisterna bara reagerade på omständigheterna? Skall vi skylla riktig rasism på samma sak eller skall vi ha en standard för vuxna män där de tvingas ta ansvar för rasism och inte tillåts ha ursäkter MEN SEDAN en helt annan gulligare mes-standard för vuxna kvinnor där de behandlas som småbarn slipper ansvar för sina politiska dumheter.

  Skall kvinnors ursäkter särbehandlas? Skulle inte 1) könen behandlas lika eller 2) hur ville ni ha det nu egentligen? Eller kanske 3) det här också är ett kvinnligt test av män för styrka? Kanske 4) Vad kvinnor som velar i den här frågan verkligen önskar av män är uppvisning i dominans och en rejäl utskällning? Men 5) Hur skall män isåfall kunna ta kvinnor på allvar någonsin mer?

  ”Jag menar det var ju till exempel inte en kvinna som sålde vapen till Saudiarabien för flera miljarder.”

  Nej, det var inte EN kvinna, det var flera miljoner kvinnor. Det var inte enskilda personer som sålde vapen till saudierna utan ett helt politiskt system bestånde av män och kvinnor och kvinnor har precis like stor del i det politiska systemet som män har. Kvinnor har dessutom i högre grad än män utnyttjat pengarna som vapenförsäljningen gav Sverige eftersom kvinnor i högre grad än män utnyttjar välfärden den bekostat. Att kvinnor säger sig inte vet avarifrån pengarna kommer är ingen ursäkt.

  Som Mark Kermode påpekar ovan. För att ha råd med lägenhgeten som Sarah Jessica Parkers karaktärs man lever i så måste han vara typ vapenhandlare, man pratar dock inte om var pengarna kommer från men inte tusan blir man oskyldig för det.

  ”Som kommer att användas, som kommer att skapa fler flyktingar.”

  FEL så in i norden men låt mig lite snabbt besvara ”som om” det vore rätt….

  1. Som vi inte behöver släppa in men som kvinnor via sin politiska makt tänker tvinga oss?
  2. Som är rent ljug, de är inte alls flyktingar, de är socioekonomiska migranter. En minoritet asylsökare och en majoritet som inte har det minsta asylskäl och som hotar med terorrism om vi inte ger dem vad de vill ha?
  3. Som ”flytt” från vilket land då? DANMARK? SPANIEN? eller kanske TURKIET? Det är därifrån man tar sig till Sverige. UZBEKISTAN är inte vår granne och vårt land är inte muslimskt så varför flyttar muslimer hit och inte till Saudiarabien eller Iran?
  4. Tur att ”flyktingarna” inte består av familjer utan enbart av samma demografi som en militär armé utgörs av.
  5. Tur ”flyktingarna” mestadels kommer från helt andra länder än de i krig
  6. Tur att flyktingarna alla påstår sig vara 16 så Sveriges demografi saboteras
  7. Tur att flyktingarna absolut tar med sig de system de skall ha ”flytt” från.
  8. Tur att ”flyktingarna” så fort de fått vad de ville ha glatt åker på semester till länderna de ”flytt” från
  9. Tur att flera av flyktingarna glatt flyttar från Sverige så fort de fått rätt till välfärd här och inte säger upp sina välfärdspengar.
  10. Jag har fler… Behöver jag fortsätta?

  Sedan har vi det här med att Sverige sälja vapen till Saudiarabien skulle skapa flyktingar. Det är ju totalt nonsens, Totalt kontrafaktiskt påstående. Vi har mindre krig och elände i världen än någonsin FAKTA hur sjutton går det ihop med att ha mer flyktingar och inte mindre?

  Krig skapar inte flyktingvågor, det enda som styr flyktingvågor är politisk policy i de länder folk vill fly från. Ju bättre villkor – ju fler flyr. har NOLL med vapenförsäljning att göra. Hur vore det att ha koll på fakta istället för att sprida smörja?

  Edit: Vi har flyktingkris för att EU-politiker sade ”välkomna” och inte av någon annan orsak alls. Folk som flyr Syrien på riktigt beger sig till grannlaänder, inte till Tyskland. Konservativa svenska journalister som flyr beger sig inte till Argentina eller Peru, de beger sig till Danmark.

 8. På tal om kvinnor och islam hur är en kvinna funtad som beter sig så här? är hon utvecklingsstörd eller ägör hon vad som helst för pengar?

  Sedan sitter de här ”journalisterna” och spelar teater och låtsas förnärmade över att Trump pekar ut dem som Fake News. Vad Donald Trump säger om CNN kunde inte vara mer riktigt. CNN Fake News, en propagandaorganisation som skådespelar nyhetsrapportering.

  ”The message we like to…”

  Fabricera? Nej tack vi behöver inte mer fejknyheter från Clinton News Network.

 9. ”Vi har redan tidigare haft diskussioner här på Genusdebatten som tar upp frågan om huruvida dagens Politiska Korrekthet/Radikala feminism/Mångkulturalism (Leftwing Authoritarianism) kan betraktas som en sorts gigantiskt ”Shit test” av västvärldens män.”

  Ja, det stämmer! Om jag minns rätt, var det främst jag som presenterade den tesen.

  För mig var det absolut ingenting uppenbart, utan det lät ganska märkligt när jag först läste om det. Men det går helt enkelt inte att förneka att det är en potentiellt väldigt kraftfull förklaringsmodell till det vi nu ser i väst. Många fenomen som annars verkar nästan obegripliga, framstår som helt rimliga utifrån denna teori.

  ”När kvinnor får politisk makt (vilket inte skett tidigare så ingen kan säga hur kvinnlig politisk makt ser ut)”

  Som jag ser det, finns det ingen dokumenterad historia över samhällen där kvinnor har fått politisk makt. Men detta behöver absolut inte betyda att de inte har existerat. Det är minst lika troligt att dessa samhällen bara har förstört sig själv så fort att det inte finns några spår av dem.

  Det faktum att det finns starka tabun mot just kvinnligt politisk inflytande i alla (?) kulturer som har överlevt någon längre tid är rimligen ett resultat av att man har sett konsekvenserna tidigare.

 10. @Martin:

  Jag är inte så insatt i vad Peterson driver för teser, men jag håller helt med om:

  ”Vi svenskar befinner oss just nu i en situation där vi saknar kollektiv och saknar förmåga att hävda våra kollektiva intressen. Samtidigt som vi nu tävlar mot extremt sammanhållna och starka och brutala kollektiv som invandrat hit.”

  Samtidigt innebär detta inte att man måste vara det vi normalt kallar ”kollektivist”, dvs. någon variant av en tro på en stor och stark stat. Istället betyder det, enligt mig, bara att man erkänner att en övergripande, stark kollektiv (eller nationell) känsla är nödvändig för att överhuvudtaget överleva. Men om ett samhälle har denna kollektiva känsla, kan det likväl fungera utmärkt under nästan libertarianska förhållanden. Schweiz är ett exempel på detta.

 11. Ifall någon inte förstått det: Den SJW-rörelse som skapats är våldsförespråkare. Det är helt omöjligt att ha de åsikter de säger sig ha utan att förespråka våld, antingen våld i form av statlig tvångsmakt (kasta feltyckare i fängelse för brott mot arbetares intressen) eller (om de som i UK och USA misslyckasvinna val) våld i form av revolution mot statsmakten och införandet av diktatur med våld. Här är kommentar från Naked Ape.

  Precis som stalinister vill genusiter omdefiniera och dekonstruera den mänskliga naturen. Precis som stalinister vill genusiter kasta de bästa vetenskapsmännen i fängelse (och ersätta dem med medelmåttor som måste vara politiskt lojala för de är inte bra nog att ha sitt jobb annars) för att de hotar den heliga ljugsanningen. Precis som stalinister saknar genusiter all form av ansvarstänk och ärlighet.

 12. @Erik:

  ”Precis som stalinister vill genusiter omdefiniera och dekonstruera den mänskliga naturen.”

  Jo, om man lyssnar på vad de säger stämmer det. Men om man utgår från ”shit test” tänkandet, har detta inget att göra med vad de verkligen vill.

  Precis som ditt inlägg visar, finns det mycket som tyder på att det man verkligen vill uppnå är i princip motsatsen till det man påstår sig vilja ha. Kvinnor hävdar att de vill ha ”jämnställda” och ”mjuka” män, men i verkligheten blir de bara avtända av detta och föredrar traditionella och auktoritära män.

  De män som går med på att bli ”jämställda” har misslyckats i kvinnornas test. De ska då bara utnyttjas och föraktas.

 13. Det skrivs en hel del nu på olika bloggar om hur de så kallade ”ensamkommande flyktingarna” i stor skala verkar ha rena orgier med diverse batikhäxor.

  Så vi har nu en stat som beskattar män för att anställa kvinnor OCH samtidigt betalar hela uppehället för deras toyboys. Eventuell avkomma lär garanterat också få betalas via skattsedeln.

  Här är ett inlägg om saken:

  https://detgodasamhallet.com/2017/06/10/gambiaresor-pa-hemmaplan/

  Rimligen innebär detta att vi måste börja närma oss slutet på det nuvarande systemet.

 14. Erik rejält på hugget, ok nåväl jag brukar emellanåt lyssna av SRP1s ”Filosofiska Rummet”

  Söndagen 4/6-17 ”Normativ Identitet”
  ( https://sverigesradio.se/sida/avsnitt?programid=793 )

  Filosofiska-Rummet kan emellanåt bli en tummelplats för, Kamrater. Sådan tendens kan anas direkt behandlas med lämplig knapp på mottagaren.

 15. Professor Jordan Peterson: Kan jag killgissa ihop något som låter smart som framställer kvinnor som elaka hycklande demoner som hämnd för att jag inte fick hångla förrän jag var typ 32?

  1) Kvinnors mångkulturella politik vill importera ojämlika män från mellanöstern FAKTA

  Du och Peterson vill att män ska bete sig som ojämlika män från Mellanöstern.

  2) Kvinnors feministiska politik vill indoktrinera 4 år gamla pojkar i genuslära FAKTA

  Nu drar vi allt till det. Inte ens James Delingpole är lika gnällig och fantasilös i sin pekoral.

  3) Det sistnämnda kvinnor vill påverkar enbart de som bor här, de som invandrar som påstår sig vara 16 (vilket alla gör) påverkas inte. FAKTA

  Så nu är du för indoktrinering?

  4) Kvinnors konsumtion prioriterar dominans-porr. Fifty Shades of Grey den bäst säljande boken någonsin

  Själv tyckte jag om varenda Saw-film men har ingen lust att själv bli lemlästad och stympad av hemmapulade tortyrinstrument.

 16. @Axel Edgren:

  ”Du och Peterson vill att män ska bete sig som ojämlika män från Mellanöstern.”

  Det är kvinnor som vill ha detta. Västerländska män får anpassa sig, eller acceptera att de blir kastrerade skatteslavar.

 17. @Axel Edgren:

  ”Professor Jordan Peterson: Kan jag killgissa ihop något som låter smart som framställer kvinnor som elaka hycklande demoner som hämnd för att jag inte fick hångla förrän jag var typ 32?”

  Du har fått fel nummer. Forskare sysslar inte med gissningar. Forskare sysslar med hypoteser och deduktioner vilka kontrolleras utifrån mätbara tester. Det är alltså inga gissningar alls utan resultaten av testerna han och hans team har utfört. Att du sedan inte gillar resultaten är bara ett uttryck för samma vetenskapsförnekelse som gav Trofim Lysenko tillfälle att testa sina galna teorier på Ukraina med massvält som följd.

  ”Du och Peterson vill att män ska bete sig som ojämlika män från Mellanöstern.”

  Det där är inget svar bara ett småbarns försök att byta ämne.

  ”Nu drar vi allt till det. Inte ens James Delingpole är lika gnällig och fantasilös i sin pekoral.”

  Inte heller ett svar

  ”Så nu är du för indoktrinering?”

  Inte ett svar där heller

  Samtliga de punkter jag nämnde som fakta förblir oförändrade.

  ”Själv tyckte jag om varenda Saw-film men har ingen lust att själv bli lemlästad och stympad av hemmapulade tortyrinstrument.”

  För femtioelfte gången vad du vill har ingen som helst effekt på konsekvenserna. Det spelar ingen roll vad du eller någon annan har lust med. Resultatet blir Likadant oavsett vilket. Kommunisterna som Stalin ställde mot väggen och sköt hade inte heller lust att mördas. De visste bara inte bättre och fattade inte att det är vad vad de hölll på med automatiskt innebar. Vidare så är exemplet du ger felaktigt.

  Vad som i själva verket gäller är att du vill 1. politiskt flytta tusentals personer med Jigsaw och hans hejdukars värderingar. Att du även vill 2. Inte råka ut för just de konsekvenser det innebär är totalt strunt samma. DE som blev sprängda i luften i Manchester eller blev mosade på London Bridge hade nog inte heller lust med det.

  Bara det att de levande bomber någon idiot importerat totalt struntar i vad folk vill och inte vill.

 18. LIVE (Tim Pool) Det här är gulligt. Antifa-vänstern har gått ut för att demonstrera mot högern och de inbillar sig de kan ljuga om vad som är vad vilket är totalt felaktigt.

  Högerns demo är Anti-Sharia (Arrangeras av Brigitte Gabriels organisation ACT for America)

  Antifa-Vänstern har alltså trollats att demonstrera Pro-Sharia.

 19. Skall kvinnors ursäkter särbehandlas? Skulle inte 1) könen behandlas lika eller 2) hur ville ni ha det nu egentligen? Eller kanske 3) det här också är ett kvinnligt test av män för styrka? Kanske 4) Vad kvinnor som velar i den här frågan verkligen önskar av män är uppvisning i dominans och en rejäl utskällning? Men 5) Hur skall män isåfall kunna ta kvinnor på allvar någonsin mer?

  Bra Erik!

  Alla får såklart dra sina egna slsutsatser och LEVA SOM DOM VILL, men jag tänker inte behandla kvinnor jämställt eller rättare: som jämställda, utan patriarkalt, för det funkar. Over and out.

 20. @straightmansburden:

  Läste om ett möte som Carl Jung hade med en bortskämd adelsdam där hon slog honom under en session, till vilket Jung reagerade med att säga något i stil med ”ladies first, men nästa gång slår jag tillbaka” till vilket adelsdamen reagerade med att lugna ner sig och berätta att det var första gången i hennes liv då någon satt henne på plats och hur hon längtat/behövt det. Perfekt analogi för vad den bortskämda västerländska kvinnan är i behov av! Hon behöver sättas på plats, så enkelt är det.

 21. @Erik:
  ”Forskare sysslar inte med gissningar. Forskare sysslar med hypoteser och deduktioner vilka kontrolleras utifrån mätbara tester”

  Eller så är de killgissare och kvinnohatare som kallar sig själva för forskare.

  Högerpolitik dödar oskyldiga britter betydligt bättre än IS men det skulle ingen tidning våga påpeka eftersom man inte kan han fri press och fri debatt när media ägs av de rikaste.

  ”Högerns demo är Anti-Sharia”

  Finns inte enda Trumpväljare som inte skulle rösta på ett shariaparti om det var vitt, hade kostym och bytte ut Muhammed mot Jesus och Allah mot gud osv. Alltså är inte de blekfeta, paniskt rädda Trumpväljarna sekulära eller mot Sharia. De hatar bara folk som inte är som dem.

 22. @straightmansburden:

  ”men jag tänker inte behandla kvinnor jämställt eller rättare: som jämställda, utan patriarkalt”

  Jo, så kan man se det.

  Men det finns stora problem med det angreppssättet. Det som de facto redan har hänt är att västerländska kvinnor, som grupp, har röstat fram ett system där individuella västerländska män inte kan agera som traditionella män utan att drabbas av kraftiga sanktioner (juridiska och sociala). Vidare är de skyldiga att finansiera kvinnorna via skattsedeln oavsett hur de agerar.

  Den enda praktiska lösningen inom det nu rådande systemet för en individuell man som vill behandla kvinnor traditionellt är att konvertera till Islam. Han slipper då helt sociala konsekvenser och risken för juridiska sanktioner minskar kraftigt.

  Om vi vill ha andra alternativ, krävs det kollektiva åtgärder från en majoritet av männen i västvärlden. Det är faktiskt vi som helt bestämmer hur mycket, eller lite, makt vi ger våra kvinnor.

  MGTOW lösningen verkar i huvudsak gå ut på att undvika förhållanden med kvinnor samt i övrigt leva ”under radarn” så mycket det går. Detta framstår som en helt rationell strategi för många män, men innebär samtidigt att man, som grupp, lämnar walk over vad gäller långsiktig överlevnad.

  Petersson uttalade sig för övrigt negativt om MGTOW, men bad sen om ursäkt. Karen S gjorde en video i samband med detta, som du kanske skulle gilla:

 23. @straightmansburden:

  ”Perfekt analogi för vad den bortskämda västerländska kvinnan är i behov av! Hon behöver sättas på plats, så enkelt är det”

  Grovt uttryckt är det ungefär det som ”shit test” tänkandet går ut på. Men med det viktiga tillägget att om männen inte säger ifrån, så blir det bara värre och värre med tiden.

  Från det perspektivet kan man även förstå modern feminism. Det som man objektivt rimligen endast kan betrakta som helt skogstokiga och uppenbart logiskt icke-sammanhängande krav, är bara en konsekvens av att kvinnorna under en längre tid har fått allt de har pekat på. I ren desperation går de då vidare till rena tokigheter. Om de befintliga männen likväl vägrar att säga NEJ, då får man hitta nya män……

 24. @Axel Edgren:

  ”Eller så är de”

  Det finns inget eller. Du är antingen forskare eller inte. Det är strunt samma vad du kallar dig vad som bedöms är dina prestationer, inte vad du kallar dig.

  ”och kvinnohatare som kallar sig själva för forskare.”

  Det ena har ingenting med det andra att göra. Forskare kan givetvis ven som helst vara oavsett privata värderingar, en kvinnohatare kan vara världens bästa expert på cancermedicin. Al Qaidas nuvarande ledare är utbildad doktor. Totalt irrelevant.

  ”Högerpolitik dödar oskyldiga britter betydligt bättre än IS men det skulle ingen tidning våga påpeka eftersom man inte kan han fri press och fri debatt när media ägs av de rikaste.”

  Var får du allt nonsens från? Anledningen ingen tidning skulle påstå att högerpolitik dödar fler oskyldiga britter än IS är att ingen tidning är dum nog att inte fatta att enda orsaken ett sådant påstående vore sant är att högerpolitik haft makten medan ingen varit dum nog att ge IS makten men om de gjorde det skulle IS döda hundra gånger fler än högern. Den som tror annat behöver professionell psykiatrisk vård.

  Skillnaden mellan högerpolitik (Tories) och IS är att om det varit IS vid makten och inte Tories hade de direkt fyrat av den brittiska arsenalen av kärnvapen. Att försöka framställa Tories som på något sätt mer dödliga än IS är uttryck för samma tankeslöhet som att påstå att kvinnor råkar mest illa ut i hemmet.

  Det är också sant – men den enda orsaken det är sant är att kvinnor så mycket oftare BEFINNER sig inne i hemmet att de inte kan råka illa ut någon annanstans. Det har inget att göra med att det skulle vara tryggare utomhus och IS dödstal har inget att göra med att Tories politik är värre, det beror på att ingen varit dum att ge IS samma makt.

  Vänsterpolitik har givetvis också dödat många fler än IS då vänstern haft makten men det kanske du lika gärna ser tdiningarna rapportera?

  ”Finns inte enda Trumpväljare som inte skulle rösta på ett shariaparti om det var vitt, hade kostym och bytte ut Muhammed mot Jesus och Allah mot gud osv.”

  Sådär säger bara personer totalt obildade i islam som försöker använda vad de vet om kristendom och tror islam är samma sak. Totalt meningslöst att prata med personer som kan ingenting om islam och försöker ondgöra kristendom för att slippa lära sig.

  ”Alltså är inte de blekfeta, paniskt rädda Trumpväljarna sekulära eller mot Sharia. De hatar bara folk som inte är som dem.”

  Du menar att om man är kristen så har man samma åsikter som om man är pro-sharia. Det är fel och det är så sanslöst fel att det är meningslöst att diskutera med dig. Du kan ingenting om Sharia, vad du kan om kristendom är irrelevant för det är inte vad vi pratar om och att du tror de är lika visar bara hur korrumperad din ideologi blir så fort islam nämns.

 25. @utlandssvensk:

  ”Petersson uttalade sig för övrigt negativt om MGTOW, men bad sen om ursäkt. Karen S gjorde en video i samband med detta, som du kanske skulle gilla:”

  Jordan Peterson inte bara bad om ursäkt. I en intervju så säger han att det han sade om MGTOW var det enda han ångrar han sagt sedan cirkusen började. Han skulle inte ta tillbaka någonting han sagt annat än kommntaren om MGTOW. Allt annat ansåg han att han hade gjort bra nog att vara nöjd med sin insats.

  Edit: Jag har sett GWW:s video. Hon påpekar (helt korrekt) att när Peterson beskrev ”män med kvinnoproblem” så gällde den beskrivningen inte MGTOW. Inom MGTOW har man inte problem med kvinnor, man har problem med politiska systemet. Det är inte bara inom MGTOIW man har dragit dessa slutsatser. Konsevativa Svarta är inne på exakt samma tankar gällande SVARTA mäns ”kvinoproblem”. Här är den intervju som mer än något annat fick Dave Rubin att ändra sig: Konservativa radioprofilen och utbildade advokaten Larry Elder om påståenden om systematisk rasism i USA

  ”The biggest problem black people have in my opinion is the percentage of blacks, 75% of them that are raised without fathers and that have every other social negativa consequence connected to it: crime, not being able to compete, more likely being arrested thats the no 1 problem facing the black community”

  Lyndon B Johssons folk (som tog över efter att Kennedy mördats) gick runt på 60-talet och erbjöd svarta hushåll välfärd/bidrag FÖRUTSATT att det var ingen man i hemmet. Till absolut ingens förvåning störtdök andelen svarta familjer där det fanns en man i hemmet. Kvinnorna fick ekonomisk uppmuntran att fostra barn utan en man i hemmet och brottsligheten steg lavinartat. Svarta mäns ”kvinnoproblem” är inte problem med kvinnor, det är politiska systemet som är orsaken till deras problem.

 26. ”Vänsterpolitik har givetvis också dödat många fler än IS då vänstern haft makten”

  Hoho, som om tsaren, kejsaren eller brittiska imperiet skulle ha haft ihjäl färre under samma period om de styrt över Ryssland eller Kina.

  Sedan var denna ”vänster” som du av någon anledning tror är relevant idag aldrig framröstad av andra människor, till skillnad från Tories som tvingat sjuka att leta mat i sopor men ändå fått miljontals röster. Kausalitetskopplingen igen. Folk vet vad som händer, gör det, försöker två sina händer och fokusera på mer spektakulära dödsfall som någon annan orsakat.

  ”Du menar att om man är kristen så har man samma åsikter som om man är pro-sharia”

  Nej. Jag menar att de vandrande karikatyrerna som äter friterat antibiotikakött och cosplayar alla är latenta kristna fascister och hycklare. Det finns åtskilliga som är intelligenta nog att hata både dem och shariastyre. Jag är en av dessa åtskilliga, det är inte du.

  ”The biggest problem black people have in my opinion is the percentage of blacks, 75% of them that are raised without fathers”

  Detta, Larry Elder, är enbart vita och republikanerna fel eftersom republikanerna och evangeliska ute på vishan får orgasm av att förstöra svarta familjer, sätta miljontals svarta män i fängelse vid minsta ursäkt och sedan skylla resultaten på rapmusik och samkönade äktenskap.

  Larry Elder, sitt ner, håll käften och tacka Gud för riktiga svarta som Jesse Jackson och alla i BLM. De vägrar att ignorera det faktum att social rättvisa och krig mot ”lag och ordning”-korståget nu är det enda som kan göra något för svarta amerikaner. Larry Elders typ av retorik leder bara till republikanernas hjälte sherriff Clarke vars häkte torterar svarta män till döds, fastkedjar kvinnor som ska föda och tvingas betala miljontals dollar av skattebetalarnas pengar till kvinnor som blivit våldtagna.

 27. @Erik:

  Jag tycker också att det finns mycket intressant att fundera över vad gäller utvecklingen för den svarta gruppen i USA. Till viss del förefaller det vara så att de ligger ”före” övriga grupper, t.ex vad gäller andelen barn som växer upp utan pappor och andelen kvinnor med ”högre utbildning”.

  Eftersom de svarta hela vägen har haft lägre genomsnittsinkomster än andra, kan man se det som att när man införde omfattande bidrag (eller välfärdsstat), så blev effekterna störts i denna grupp.

  Om vi har en grupp svarta män som tjänar 10 tusen dollar i snitt och en annan grupp (vita eller något annat) som tjänar 30 tusen och staten inför bidrag till ”ensamma mammor” på t.ex 5 tusen per barn, då innebär detta uppenbarligen att de svarta kvinnorna i praktiken har uppnått ekonomiskt oberoende från sina män, men detta gäller inte kvinnorna i den gruppen som tjänar mer.

  Effekterna av detta ”oberoende” är sen självklara. Kvinnorna gifter sig i princip med staten och barnen får växa upp utan pappor. Männen slutar att konkurrera genom att erbjuda ekonomisk stabilitet utan blir istället”bad boys”. Osv, osv. Över tiden blir det tryck på detta system från alla håll. Det kostar bara mer att försörja kvinnorna, samtidigt som männen blir mindre villiga att jobba och betala skatt. Barnen som växer upp drabbas av extrema problem och blir belastningar istället för tillgångar. Flickorna blir hårt sexualiserade i späd ålder och pojkarna blir gängmedlemmar.

  Kortfattat kan man säga att det är en avciviliseringsprocess och resultatet går att bevittna i t.ex Detroit.

  Men det som har hänt sen 60-talet är att samma process äter sig in i övriga grupper, fast delvis via andra vägar. För den vita medelklassen sker det främst via reglerna kring skilsmässor och underhåll. Dessa har nu i praktiken också skapat ett system där kvinnorna är ”oberoende” och med statens hjälp kan brandskatta männen. Man kan även observera att t.ex andelen barn som växer upp med ensamstående mammor ökar kraftigt hos hispanics och vita.

 28. @Erik:

  ”Inom MGTOW har man inte problem med kvinnor, man har problem med politiska systemet”

  Jag har läst ganska mycket MGTOW material och skulle påstå att det inte är så klart. Det stämmer förvisso att man ofta säger något i stil med ”jag hatar inte kvinnor, jag bara konstaterar hur deras natur är” samt att det man främst vänder sig emot är gällande lagstiftning, framförallt vad gäller familjerätt.

  Men utifrån dagens accepterade referensramar, måste man konstatera att de har väldigt stora problem med kvinnor. De avfärdar blankt mycket av det som anses som allmänt etablerade sanningar kring kvinnor och har åsikter som en stor majoritet anser vara extrema. T.ex är många av dem negativa till kvinnlig rösträtt.

 29. ”Så därför är lösningen att spärra in så många svarta män som möjligt så att de aldrig kan försörja en familj. Och göra preventivmedel svårare för svarta kvinnor att få tag på så att de kan föda fler barn in i fattigdom.” – alla vita MGTOWs i USA.

 30. @Axel Edgren:

  ”Så därför är lösningen att spärra in så många svarta män som möjligt så att de aldrig kan försörja en familj. Och göra preventivmedel svårare för svarta kvinnor att få tag på så att de kan föda fler barn in i fattigdom.” – alla vita MGTOWs i USA”

  Det finns väldigt många svarta MGTOWs och om det är någonting som garanterat ALLA MGTOWs stöder, så är det preventivmedel till kvinnor. Ett av deras största problem är kvinnor som ljuger om att de använder P-piller eller på andra sätt försöker att lura män. Många av dem steriliserar sig.

 31. Nej, det gör de inte. Eftersom de alla röstar på politiker som vill försämra tillgången till preventivmedel.

  Eftersom det enda de lever för är att hata och skada kvinnor. De skiter i män, de skiter i fäder, de skiter i pojkar. De existerar för att plåga och skada kvinnor och vi måste hålla koll på varenda en.

 32. Många MGTOWs skulle nog vara villiga att vara en del av ett traditionellt förhållande, där det fanns någon form av rimlig balans mellan rättigheter och skyldigheter för män och kvinnor.

  Men det finns även en del som betraktar alla former av förhållanden med kvinnor som olämpliga.

 33. @Axel Edgren:

  ”Nej, det gör de inte. Eftersom de alla röstar på politiker som vill försämra tillgången till preventivmedel.”

  En stor andel av dem röstar inte alls. De verkar se det som ganska meningslöst.

  ”Eftersom det enda de lever för är att hata och skada kvinnor. De skiter i män, de skiter i fäder, de skiter i pojkar. De existerar för att plåga och skada kvinnor och vi måste hålla koll på varenda en.”

  MGTOW går främst ut på att avstå från olika saker. Ha inga förhållanden. Jobba så lite som möjligt. Dra dig undan. Målet för många är att bli en ”ghost”.

 34. Nej, de lever för att hämnas på allt och alla. Hälften av högern idag motiveras inte av att skapa bättre samhällen eller en bättre framtid för sig själva, utan av att skada och sabotera för andra som har mage att inte vara nihilister.

  MGTOWs är inte passiva eremiter utan är aktiva sadister rent psykologiskt, nihilister politiskt sett och dadaister i kommunikation och estetik.

 35. @Axel Edgren:

  ”Hoho, som om tsaren, kejsaren eller brittiska imperiet skulle ha haft ihjäl färre under samma period om de styrt över Ryssland eller Kina.”

  Så försöker du byta ämne igen. Vi pratar inte om tsaren eller någon annan händesle som skedde före första världskriget vi pratar om IS och modern tid. Om IS hade makten så skulle de döda fler, mångdubbelt fler och det med 100% säkerhet. inte ens meningslöst att diskutera lär dig vad IS står för istället för gnälla på demokratiskt valde regeringar.

  ”Sedan var denna ”vänster” som du av någon anledning tror är relevant idag aldrig framröstad av andra människor, till skillnad från Tories som tvingat sjuka att leta mat i sopor men ändå fått miljontals röster.”

  Har du tappat förståndet? Labour har varit exakt lika framröstade som Tories flertalet gånger.

  ”Kausalitetskopplingen igen. Folk vet vad som händer, gör det, försöker två sina händer och fokusera på mer spektakulära dödsfall som någon annan orsakat.”

  Bla bla bla… det handlar inte om dödsfall har jag sagt men du låtsas som det regnar och spelar oveteande om att det där redan besvarats.

  ”Nej. Jag menar att de vandrande karikatyrerna som äter friterat antibiotikakött och cosplayar alla är latenta kristna fascister och hycklare.”

  Dvs du menar ingenting du bara häver ur dig vad än dumhet som låter bra? Du bryr dig inte ens om de som du kallar fascister har något med fascism att göra. Du bara säger ord som skall ge emotionell respons. Fascism låter hemskt så upprepa det hundra gånger om hundra olika saker så blir det bra. Och gör precis som terroristerna och kalla personer som inte är det minsta ”kristna” för just kristna. Gör alla de där orden totat värdelösa, urvattnade och oanvändbara, gör det för all del.

  ”Det finns åtskilliga som är intelligenta nog att hata både dem och shariastyre.”

  Nej, det finns inga sätt att både vara mot Sharia och samtidigt bekämpa alla som är mot Sharia och själv inte våga säga ett skit. Ni är inte mot Sharia ni är hinder mot alla som är emot Sharia och sedan vad gäller Shariaförespråkare är ni räddharar som inte vågar lyfta ett finger. Ni kommer aldrig att kunna uppbåda någon som helst motstånd mot Sharia, ni kan enbart sabotera för dem som gör det och därmed hjälpa Sharia. Ni är Pro-Sharia.

  ”Jag är en av dessa åtskilliga, det är inte du.”

  Du är en av dem som motarbetar allt shariamotstånd och sedan fantiserar om att det går att göra motstånd på andra sätt. Dina fantasier blir aldrig verklighet. Ni utgör inget hot mot Sharia-tomtar. Det är enbart dem ni avskyr som utgör ett hot.

  ”Detta, Larry Elder, är enbart vita och republikanerna fel eftersom”

  Eftersom ingenting…. LBJ var demokrat, Kennedy var demokrat. Ingen som genomförde det här var republikan och givetvis är de flesta vita, de flesta av befolkningen är också vita. Det finns inte särskilt många svarta i USA även om du verkar ha missat den lilla detaljen.

  ”republikanerna och evangeliska ute på vishan får orgasm av att förstöra svarta familjer, sätta miljontals svarta män i fängelse vid minsta ursäkt och sedan skylla resultaten på rapmusik och samkönade äktenskap.”

  Jovisst, du tillhör såklart också de människor som inbillat sig att svartas problem är att svarta brottslingar är i fängelse. Newsflash till okunnighetsmaffian. Det stämmer att antalet svarta (MÄN, kom ihåg det när ni sprider manshat att svarta män är mer sterotypt manliga) i fängelse är stort

  Men av det följer inte att ANDELEN svarta i fängelse gör att svarta kvinnor tvingas uppfostra barnen själva. Det går fortfarande 14 svarta män EJ i fängelse på varje svart man i fängelse så hur innebär färre än 10% svarta män i fängelse att 75% av svarta barn saknar en pappa i hemmet? Ni verkar ju vara helt odugliga ´på matematii. Kan ni ens räkna?

  ”Larry Elder, sitt ner, håll käften och tacka Gud för riktiga svarta som Jesse Jackson och alla i BLM.”

  För att inte tala om ”riktiga svarta män” som är kriminella och därför hamnar i fängelse. Vad du och Jesse jacksom har ”glömt” är att majoriteten av de svarta kåkfararnas brottsoffer OCKSÅ är svarta och om dräggen inte sattes i fängelse skulle bara fler laglydiga svarta bli offer för deras brottslighet och fler av deras ungar skulle luras in i gäng (pojkar) eller bli gangsterflickvänner (döttrar)

  Att tro era ideer skulle annat än skada laglydiga svarta är naivt bortom all förståelse.

  ”De vägrar att ignorera det faktum att social rättvisa och krig mot ”lag och ordning”-korståget nu är det enda som kan göra något för svarta amerikaner.”

  Precis, ta dem som utsätter svarta amerikaner för överlägset mest brott och ge dem ökad möjlighet att utsätta svarta amerikaner för brott, göra deras tonårsdöttrar gravida och lura in deras tonårssöner i gäng där unga svarta män regelbundet skjuts ner av andra unga svarta män i Male-on-Male violence.

  ”Larry Elders typ av retorik leder bara till republikanernas hjälte sherriff Clarke vars häkte torterar svarta män till döds”

  Svarta brottslingar vars brottsoffer är i övervägande majoritet svarta.

  ”fastkedjar kvinnor som ska föda och tvingas betala miljontals dollar av skattebetalarnas pengar till kvinnor som blivit våldtagna.”

  Våldtagna av vem då? Vem är det som våldtar svarta fmailjers döttrar och gör dem gravida i tonåren nu igen?

  Just ja, det är de svarta kåkfaraarna som du tycker synd om som är skyldiga till det.

 36. ”Om IS hade makten”

  Kommer de inte få här oavsett vilka vi ger makten i våra egna länder.

  ”Dvs du menar ingenting du bara häver ur dig vad än dumhet som låter bra?”

  Jag reagerar på vad jag ser och hör. Trumps väljare hatar allt som inte gör exakt som de vill och skulle gärna rösta fram Norsefire eller Gilead som hämnd på feminister, CNN och alla andra de hatar. Deras ord, inte mina.

  ”samtidigt bekämpa alla som är mot Sharia”

  Hur då bekämpa? Ingen behöver protestera mot Sharia i USA. Alla som skriker om Sharia i USA är själva fiender till sekularism, kvinnor etc. och har inte rätt att kritisera någon muslim.

  ”Ni är inte mot Sharia ni är hinder mot alla som är emot Sharia”

  Tvärtom så är vi de enda som har rätt att kritisera islam eftersom vi själva inte kysser homofobers och kvinnohatares fötter.

  ”Du är en av dem som motarbetar allt shariamotstånd”

  Om valet står mellan att ge shariamotståndare som dig, Ingrid Carlqvist och Daniel Holtzclaw makt eller leva i ett kalifat så ge mig en slant att singla…

  Vi behöver inget shariamotstånd och om vi gjorde det så kan inte Saudiarabiens knähundar eller DUP-slavar som Theresa May stå för det.

  ”Eftersom ingenting…. LBJ var demokrat, Kennedy var demokrat.”

  Det var Nixon som påbörjade kriget mot svarta som hämnd för protesterna mot hans patetiska, dödfödda korståg i Vietnam.

  ”hur innebär färre än 10% svarta män i fängelse att 75% av svarta barn saknar en pappa i hemmet?”

  Men sluta tjata, det går inte att försämra bidragen i USA eller behandla fattiga i USA sämre så det kommer fortsätta komma barn oavsett. I Afrika finns inga bidrag och det kommer barn ändå.

  Öka bidragen, gör det omöjligt att fängsla för icke-våldsbrott, legalisera fler droger och ge alla gratis college och sjukvård. Då kan även fattiga svarta områden byggas upp oavsett antalet närvarande fäder. Att hålla folk knappt vid liv med vidrigt snåla bidrag gör ingen nytta utan skapar bara tredje världen-områden.

  ”Våldtagna av vem då?”

  Självklart en av Sheriff Clarkes konstaplar i Milwaukee.

  Skulle inte förvåna någon om Trump snart gör det ännu svårare för fångar eller häktade som blivit våldtagna eller torterade av poliser att få rättslig upprättelse. Ansvar för handlingar och andra amerikanska dygder är inget som övre kast ska behöva stå för.

 37. @Axel Edgren:

  ”Själv tyckte jag om varenda Saw-film men har ingen lust att själv bli lemlästad och stympad av hemmapulade tortyrinstrument.”

  Jag tror inte att just de filmerna räknas som erotik.

 38. ”Själv tyckte jag om varenda Saw-film”

  Okej trodde mest de var 12-åringar som satt kollade på dem.

 39. @Axel Edgren:

  ”Kommer de inte få här oavsett vilka vi ger makten i våra egna länder.”

  Det var du som gjorde jämförelsen.

  ”Jag reagerar på vad jag ser och hör.”

  Det där funkar bara för småbarn att säga, att du ”bara” är ingen ursäkt när det är en vuxen människa vi pratar om.

  ”Trumps väljare hatar allt som inte gör exakt som de vill och skulle gärna rösta fram Norsefire eller Gilead som hämnd på feminister, CNN och alla andra de hatar. Deras ord, inte mina.”

  Jovisst, klart de hatar allt som inte gör exakt som de vill, det måste vara därför så många av dem röstade på Barack Obama tidigare eller? Lustigt ni inte klagade när de röstade på den demokratisk president. Däremot har ni glömt att alla som röstade på McCain eller MittRomney kallades för samma saker så ingen bryr sig och till och med Bill Maher har fattat det.

  ”Hur då bekämpa? Ingen behöver protestera mot Sharia i USA.”

  Fel, alla förutom postmodernismens terroristsympatisörer behöver protestera mot Sharia i USA och särskilt då i San Bernandino https://en.wikipedia.org/wiki/2015_San_Bernardino_attack och i Orlando https://en.wikipedia.org/wiki/2016_Orlando_nightclub_shooting dem som tycker annat kan ju flyga till valfritt land som 1. Saknar Trump och 2. Har Sharia och berätta hur mycket bättre de trivs där än i USA. De skall dock sluta ges nytta av de saker de säger sig hata för det är enda sättet att få en ärlig tanke från dem. De är i total avsaknad av ärlighet.

  ”Alla som skriker om Sharia i USA är själva fiender till sekularism, kvinnor etc. och har inte rätt att kritisera någon muslim.”

  Flera av de som protesterar mot Sharia och islamism ÄR muslimer ditt nöt och flera andra av dem har varit muslimer. Du har ingen talan vad de säger om sin egen religion.

  ”Tvärtom så är vi de enda som har rätt att kritisera islam eftersom vi själva inte kysser homofobers och kvinnohatares fötter.”

  Vem sjutton bryr sig om vad ni har ”rätt” att göra. Ni är fegisar och vågar inte göra ett dugg. De enda ni vågar slåss mot är likt ”Ghandi” västerlänska demokrater och detta av den enkla anledning att det officiella straffet för att kritisera dem inte är att bli ”mördad eller korsfäst eller få händer och fötter avhuggna eller bli kastad i fängelset och vanärade i denna värld och i efterlivet svårt bestraffad” (Originaltext Koranen 5:33)

  ”Om valet står mellan att ge shariamotståndare som dig, Ingrid Carlqvist och Daniel Holtzclaw makt eller leva i ett kalifat så ge mig en slant att singla…”

  Leva i ett kalifat? Är du sjuk i huvudet? Tycker du att killarna som högg ihjäl folk i London lever? Det enda du gör i ett Kalifat är dör. Du behöver sålunda inte vara i ett kalifat för att få valet Sharia står för, Du uppnår samma sak genom att hoppa framför tåget och kalla det ett martyr-försök att spåra ur korsfararnas farkost.

  ”Vi behöver inget shariamotstånd”

  ….är precis den sjuka värdering som bär skulden för https://en.wikipedia.org/wiki/November_2015_Paris_attacks i flera år så sade din sort i Belgien att vi behöver inget Shariamotstånd. Så Sharia4Belgium fick glatt flera år på sig att träna upp gruppen som sedan mördade 130 människor i Paris, samma grupp som sedan även https://en.wikipedia.org/wiki/2016_Brussels_bombings.

  Det är också precis vad en fegis som letar ursäkter för passivitet skulle säga.

  ”och om vi gjorde det så kan inte Saudiarabiens knähundar eller DUP-slavar som Theresa May stå för det.”

  Du är totalt obildad på ämnet Saudiarabien. Sharia tillåter inga andra auktoriteter än gud. Så hur kan Saudiska kungafamiljen ha makten när landets religion inte tillåter monarki? Gissa vad som hände när Usama Bin Laden påpekade denna självmotsägelse?

  Jo de skar av honom från hans förmögenhet varefter hans gulliga lilla terroristgrupp tappade förmågan att finansiera attacker mot amerikanska mål med saudiska dollars.

  ”Det var Nixon som påbörjade kriget mot svarta som hämnd för protesterna mot hans patetiska, dödfödda korståg i Vietnam.”

  Nixon påbörjade absolut ingenting. Arbetet för att reformera svarta områden påbörjades av Kennedy (JFK), när han sköts ihjäl togs arbetet över av hans ofrivilliga efterträdare VP Lyndon B Johnson (LBJ). Fast först tog LBJ itu med frågan om svartas rösträtt och civil-rights vilket han kunde göra eftersom han inte var bunden av några lojaliteter. Tillsammans med Martin Luther King och Progressiva falangen lyckades han utmanövrera såväl den tidens radikala BLM-stollar som rabiata sydstatsdemokrater och landade en massiv seger i representanthuset.

  Därefter vann han presidentvalet och fick sitta kvar. LBJ tvingades givetvis även ta över Kennedys andra projekt inklusive Vietnamkriget som var en del av Kennedys kraftiga anti-kommunism. Men det visade sig att det fanns inte tillräckligt många unga män i mlitären. Så LBJ beslutade att även studenter skulle kallas in. Studenterna hade dock en bekväm tillvaro och vill absolut inte till Vietnam så istället ljög vänsterstudenter ihop ”fredsrörelsen” och så började vänsterramsorna ”Ho Ho Ho LBJ how many kids did you kill today”.

  Intelligent av vänsterfolk att sabotera sitt eget parti. I det efterföljande valet var Demokraten LBJ Chanslös mot Republikanske Nixon, Även om det inte funnits en tredje Independent kandidat (Wallace) och även om LBJ fått alla Wallaces ”rasist-röster” så hade Nixon vunnit med 301 mot 237. Nixon blev USA:s president 1969 och alla påståenden om hans ”krig mot svarta” är totalt nonsens. Detta av den enkla anledningen att

  1. Effekter av politika beslut tar tid, DE som tar vad som händer år 1970 och automatiskt kopplar det till den som vann valet 1989 är idioter.

  2. Nixon var ointresserad av inrikespolitik och en supporter av Kennedy. Han gick till val främst på utrikespolitik och lade stor vikt vid att förbättra relationerna mellan USA och Sovjet och Kina och uppnå en ”hedervärd” fred i Vietnamkriget.

  Vad gällde civil rights och integrationen av svarta så ville Nixon inte stödja någon av de båda extremerna (Rasistsidan var inte Nixon utan Wallace). Han fortsatte Kennedys policys för integration av svarta med målet att det inte skulle vara en politisk fråga alls vid valet 1972. Han rättade sig efter Kannedys direktiv om AA för svarta och han rättade sig efter Kennedys policy angående feminism och ERA. Han ändrade ingeting och påbörjade ingenting. Feminister som stöttat Kennedy kritiserade Nixon för att inte ha gjort mer för ERA, likväl anställde Nixons Vita hus en större andel kvinnor än kennedys Vita Hus gjorde.

  ”Men sluta tjata”

  Det där är inget svar, det där är du som förlorar argumentet och försöker dölja det.

  ”det går inte att försämra bidragen i USA eller behandla fattiga i USA sämre”

  Det är ingen som pratat om att försämra saker. Det vi pratar om är den ekonomiska principen att förbättra saker genom att sluta uppmuntra dåliga beteenden och börja uppmuntra bra beteenden. ”Sluta tjata” är inget svar, det är tvärtom en indikation att vi är på rätt väg så här kommer istället för BLM nya BFM Black Fathers Matter.

  ”så det kommer fortsätta komma barn oavsett. I Afrika finns inga bidrag och det kommer barn ändå.”

  Vilken form att sjuk människa har inbillat dig att det inte finns bidrag i Afrika? Jag visste det fanns bidrag i Afrika innan jag var gammal nog att få hantera pengar. Här är en organisation som ger bidrag i Afrika
  https://support.unicef.org/
  Här är en till
  http://www.savethechildren.org/site/c.8rKLIXMGIpI4E/b.6149699/k.B848/Africa.htm

  Enda skillnaden mellan bidragen i Afrika och bidragen i USA är att bidragen i Afrika inte kommer från Afrikanska skattebetalare så Afrikas familjers ignorans är ännu värre än USA:s Om afrikanska famljer var skattebetalarna som bekostade sig själva skulle givetvis beteendet ändras precis som överallt annars i världen.

  Men för er är Afrikas befolkning inte människor som kan göra saker: För er är de inget annat än verktyg för er egen emotionella terapi och de sjukaste kvinnorna i er terapirörelse ligger med sina påstått minderåriga terapiobjekt och tror de är ”hjälpsamma”

  Era principer är så korrumperade och ovetenskapliga att om ni inte var postmodernister skulle ni inte ens veta var man börjar med reformationen till riktiga världen. Men ni är postmodernister så er lösning är att gapa ”NAZIST” och ”RASIST” för era gudar är Derrida och Foucault – De sämsta akademiker som vår civilisation producerat sedan någon kan minnas.

  Dina förslag tar jag separat.

 40. @Axel Edgren:

  ”Öka bidragen, gör det omöjligt att fängsla för icke-våldsbrott”

  Jag har sagt det tidigare, jag säger det igen, ni förstår inte ekonomi, ni förstår ingenting av mänsklig ekonomi. Ni TROR saker och saknar den mest grundläggande BASIC kunskap om de ämnen ni vill prata om. Du vill belöna dem som begår icke-våldsamma brott med pengar. OK? Det är vad du vill, fatta det.

  Varför skulle de sluta begå brott när du ger dem pengar specifikt FÖR att begå brott? Mycket vill ha mer! De begår såklart inte färre brott när du betalar dem för att de begår brott. Du belönar brottslighet – att tro det minskar brottslighet är så bortom förståelse KORKAT det kan bli. Ni bortskämda människor bara TROR saker och kan inte ett dugg om de ämnen ni vill kommentera. Kunskap är för jobbig ni vill bara ha underhållning. Ni har alla fördelar i hela i världen i de mest priviligerade delarna av världen men ni beter er som pundare, ni kastar bort alltihop för nästa ”high”

  Det är bedrövligt att se hur dålig er tankeförmåga är men å andra sidan ni tror inte på självständiga tankar så tacka tusan för att ni är dåliga på det.

  ”legalisera fler droger”

  Var något en grupp jag deltar i nyligen röstade om och kom fram till att det är ungefär lika intelligent som att häva ur sig de dumheter Kakan Hermansson hävde ur sig om polisen i Malexander. Du behöver polisens stöd för att ha ett fungerande samhälle och finns inte en enda polis som anser annat än att du är tom i huvudet om du tar det förslaget på allvar. Kanske lyssna på polisen i polisfrågor istället för på egna fantasier.

  ”och ge alla gratis college och sjukvård.”

  Det finns inget som heter gratis college/sjukvård. Det existerar inte i riktiga världen. Gratis är bara ett annan namn för att någon annan betalalar. I detta fall att de som arbetar skall betala för de som inte gör det. De som latar sig skall betalas för att lata sig och de som sliter skall bestraffas för att vara produktiva. Det fungerar ungefär lika bra som att sprätta upp gåsen som värpte guldägg.

  De som var produktiva slutar vara det och det finns inga pengar att betala kompetent personal med så kvaliteten hamnar i fritt fall precis som dagens Samhallsvetenskap (avsiktlig stavning) där 80% av de producerade texterna läses av ingen och citeras noll gånger. (Jordan B Peterson) Ingen läser skiten som sociologer producerar, det är ett ekonomiskt bedrägeri mot skattebetalarna ämnet bör kapas med minst 50% och arbetslösa sociologer bör utbildas till bristyrken där det behövs jobb som rörmokare och snickare, inte få sitta och lata sig och låtsas samhallsteori är jobb.

  ”Då kan även fattiga svarta områden byggas upp oavsett antalet närvarande fäder.”

  Jovisst och rivas ner lika fort precis som invandrare i Sverige förvandlat områden som tidigare var hemtrevliga till Ghetton. Och det hjälper inte att som vänstern vill KASTA PENGAR på problemen för de river bara ner området igen, och igen, och igen, och igen. För varje gång du lägger pengar kommer de att riva ner lika fort. Det är i praktiken du som belönar dem som river ner. River de inte ner så får de inte dina pengar. Som sagt ni förstår inte ekonomi.

  ”Att hålla folk knappt vid liv med vidrigt snåla bidrag gör ingen nytta utan skapar bara tredje världen-områden.”

  Du har fortfarande inte fattat. Bidragen gör all nytta ur byråkratiskt och samhällsmässigt perspektiv. De gör nyttan att eftersom de som är produktiva inte får bidrag så uppmuntras alla bidragsgrupper att inte vara produktiva – precis som alla socialistiska länder består av människor som inte har någon som helst orsak att jobba bättre än de gör med någonting för det enda som händer då är att politiskt tillsatta chefer tar åt sig äran. Sovjetunionen ville inte betala högre lön för bättre arbetare. De ville ge dem en klapp på huvudet och sedan låta politikerna ta åt sig äran och prata om hur deras system hade producerat fina resultat. Som sagt. NI KAN INTE EKONOMI!

  ”Självklart en av Sheriff Clarkes konstaplar i Milwaukee.”

  Du menar fd polisen som åtalades för att ha legat med en sovande kvinna? Poliser är inte en majoritet av våldstäksmännen så det innebär ÅTER bara du tar en grupp mycket mindre och låtsas bry dig om problemet. Det minskar inte våldtäkter att minska poliser som begår våldtäkter, inte mer än det minskar antalet mördade svarta att minska antalet poliser som skjuter svarta. DERAS ANDEL ÄR FÖR LITEN. Antal och andel, som sagt det här med ekonomi igen och vi vet mycket väl det här. Don Lemon visste det också och han gjorde allt han kunde för att avbryta och därmed förhindra Sheriff Clarke att avsluta sin genomgång av allt våld mot svarta som hycklande as på fejk news mörkade ör att kunna påstå just den händelse DE valt ut var av betydelse för ALLA SVARTA. SÅ här såg det ut när Don Lemon hängde sig själv.

  Just ja, för er som gillar data har ni här en video som visar de relevanta texterna, real time under tiden de pratar. Mycket upplysande om vilken mytoman Don Lemon är.

  ”Skulle inte förvåna någon om Trump snart gör det ännu svårare för fångar eller häktade som blivit våldtagna eller torterade av poliser att få rättslig upprättelse.”

  Vilket gör skit samma för alla de svarta som våldtogs eller torterades eller mördades av personer som inte är poliser…. DVS den absoluta majoriteten av alla svarta brottsoffer och hela den svarta befolkningen Vad det de facto innebär vetenskapligt är att de som attackerar polisen (även vad gäller poliser som begår dessa brott) varken bryr sig om den svarta befolkningen eller vill förhindra brotten. De vill bara russinplocka några små små delar av det och använda CNN Fake News för att lura i folk de delarna är av statistiskt betydelse. DE SPRIDER DÄRMED FALSK INFORMATION.

  Sanningen är uppenbar i officiella data

  Vilket leder oss tillbaka till vad jag redan sagt. De har inte den minsta ärlighet i kroppen och de är usla på ekonomi. Varför de försöker tala i ämnen de är så totalt okunniga nollor i är ett mysterium men det är helt i linje med hur precis alla socialistiska diktatorer låtsades vara stora tänkare och skrev ”viktiga böcker ”om sedan vänsterakademiker spelade teater och behandlade som akademiska bidrag.

 41. ”alla förutom postmodernismens terroristsympatisörer behöver protestera mot Sharia i USA och särskilt då i San Bernandino och i Orlando”

  Nej, eftersom Shariahotet kommer från vita kristna, inte muslimer.

  ”Flera av de som protesterar mot Sharia och islamism ÄR muslimer ditt nöt och flera andra av dem har varit muslimer. Du har ingen talan vad de säger om sin egen religion.”

  Man kan inte vara emot Sharia om man allierar sig med andra sorters teokrater och antisekulära.

  ”De enda ni vågar slåss mot är likt ”Ghandi” västerlänska demokrater”

  Ja, eftersom vissa av deras partier och folkvalda hotar friheter, demokratier, livskvalitet och rättigheter, inte IS. I Finland så är en av Fjotolfs fans nu ledare för ett regeringsparti.

  ”Det enda du gör i ett Kalifat är dör.”

  Hellre det än att leva i ditt idealsamhälle. Man kan inte förväntas lyfta ett finger för att bekämpa IS om det ser ut som om samhället ändå kommer se ut som Vox Days våta dröm. Död eller ett samhälle där man önskar att man var död. Sak samma.

  ”Det vi pratar om är den ekonomiska principen att förbättra saker genom att sluta uppmuntra dåliga beteenden och börja uppmuntra bra beteenden.”

  Jag vet vad som händer när sådana som du kommer in på den banan. Det enda detta leder till är att enbart heterosexuella par som håller ihop även ifall maken slåss eller super får bidrag man kan leva på.

  ” För er är de inget annat än verktyg för er egen emotionella terap”

  Jag är faktiskt emot att ge pengar till delar av Afrika om inte deras födelsetal går ner drastiskt. Om några årtionden kommer stora delar av Afrika inte längre gå att leva i och då håller det inte att vi ger pengar till länder där för många barn föds till att växa upp utan framtid.

  ”Varför skulle de sluta begå brott när du ger dem pengar”

  För att det inte är kul att begå brott och man gör det för att man är utfattig?

  ” specifikt FÖR att begå brott? ”

  Vem har sagt det nu då?

  ” Gratis är bara ett annan namn för att någon annan betalalar.”

  Bokstavligen gratis eftersom det i USA nu finns så många rika som investerar så lite att man kan ta tillräckligt med pengar från dem och det skulle vara som att jag blev av med två-tre jobbskatteavdrag. Det skulle jag klara av.

  ” De som latar sig skall betalas för att lata sig”

  Arbetare i USA jobbar hårdare och har mer produktivitet än någonsin men får det sämre och sämre tack vare äldre vitas korståg mot fackföreningar och allt som byggde upp deras gyllene efterkrigsera. USAs arbetare ska få tillbaka för altt slit.

  ”De som var produktiva slutar vara det”

  Nej.

  ” Och det hjälper inte att som vänstern vill KASTA PENGAR på problemen för de river bara ner området igen, och igen, och igen, och igen.”

  Och om de inte får pengar får de välja mellan att starta inbördeskrig eller dö, eftersom pengar behövs för att leva. Det skulle definitivt vara hämmande för produktivitet och samhälle.

  ”Det minskar inte våldtäkter att minska poliser som begår våldtäkter, inte mer än det minskar antalet mördade svarta att minska antalet poliser som skjuter svarta. DERAS ANDEL ÄR FÖR LITEN”

  Gärningsmännen är få, deras allierade inom kåren är många.

  ”Vad det de facto innebär vetenskapligt är att de som attackerar polisen (även vad gäller poliser som begår dessa brott) varken bryr sig om den svarta befolkningen eller vill förhindra brotten. ”

  Jo. Eftersom svarta som dödar svarta inte är oberörbara, medan poliser som dödar eller skadar svarta ÄR oberörbara, vilket är ett problem som måste tas itu med. En sådan poliskår kan aldrig göra ett dugg för att förbättra eller skydda svarta som drabbas av brott. Svarta kan inte ens ringa på polisen när de utsatts för brott och känna sig säkra.

  ”Sanningen är uppenbar i officiella data”

  Tittar aldrig på någon av dina YT-videor.

  Jag är redan medveten om att svarta begår mer brott i USA. Det bryr inte jag mig om eftersom svarta inte har våldsmonopol. Det har polisen. Man ska angripa de med makt först. Om det gör polisen ledsen så får den ge upp sitt våldsmonopol eller sluta behandla poliser som begått brott som oberörbara.

  Här är en video gjord av människor som bryr sig om svartas liv och dessutom är roliga, något högerkommentatorer aldrig kan vara.

 42. @Erik:11.50

  ”Det står alltså tydligt att kvinnors ökande politiska makt först skapar hinder för undergivenhet…..”

  Så om jag förstår dig rätt. ”Fifty shades of grey” såldes i 50 miljoner exemplar(?). Och utifrån det drar du slutsatsen att kvinnor vill bli piskade och känna sig undergivna i sängkammaren? Att alla de som läste ”Fifty shades of grey” tänder på och utövar masochistiskt sex? Och detta gör så att kvinnor vill importera män från Mellanöstern för män därifrån gillar också sadomasochistiskt sex?

  Ok fair enough.

  Män tänder på knappt vuxna kvinnor som ser ut som tolvåringar. Hela porrvärlden är full med knappt vuxna kvinnor som rekryteras pga deras barnsliga utseenden. Miljontals män tänder på kvinnor som ser ut som barn. Så alla män är innerst inne pedofiler. Män vill ha rena oskuldsfulla flickebarn till förfogande i sängkammaren. Män gillar sex där kvinnor plågas. Brutalt och hårt sex.

  Usch låt oss inte nysta i hur det påverkar politiken och omvärlden. Men jag har ju mina farhågor.

 43. Och jag syftade ju såklart på Trump och inte svinpälsarna i Wallenberg- familjen när jag pratade om vapenförsäljning till saudierna.

 44. @Erik: 13.08

  Erik: ”Du menar precis som nazisterna bara reagerade på omständigheterna? Skall vi skylla riktig rasism på samma sak eller skall vi ha en standard för vuxna män där de tvingas ta ansvar för rasism och inte tillåts ha ursäkter MEN SEDAN en helt annan gulligare mes-standard för vuxna kvinnor där de behandlas som småbarn slipper ansvar för sina politiska dumheter.”

  Erik: ”Skall kvinnors ursäkter särbehandlas? Skulle inte 1) könen behandlas lika eller 2) hur ville ni ha det nu egentligen? Eller kanske 3) det här också är ett kvinnligt test av män för styrka? Kanske 4) Vad kvinnor som velar i den här frågan verkligen önskar av män är uppvisning i dominans och en rejäl utskällning? Men 5) Hur skall män isåfall kunna ta kvinnor på allvar någonsin mer?”

  Jenny: Jag skrev såhär: ”Kanske reagerar kvinnor bara på omständigheterna.”
  Och du läser in att kvinnor ber om ursäkt. Och drar en lång harang som bara är nonsens. Jag har inte hört en enda kvinna be om ursäkt för att hon är vänster eller röstar åt vänster. Har du? Vi har ju faktiskt demokrati i Sverige. Du får tycka vad du vill om det, men förvänta dig inga ursäkter från folk som inte röstar som du.

 45. @Erik:

  Erik: ”Kvinnor har dessutom i högre grad än män utnyttjat pengarna som vapenförsäljningen gav Sverige eftersom kvinnor i högre grad än män utnyttjar välfärden den bekostat. Att kvinnor säger sig inte vet avarifrån pengarna kommer är ingen ursäkt.”

  Jenny: Nu syftade jag ju på Trump som jag redan har påpekat tidigare. Men visst Wallenbergarna gjorde vapen(fabrik) affärer med saudierna. Frågan är hur mycket de betalar i skatt eller inte betalar i skatt. Det är nog inte så många Svenssons som fick del av de pengarna.

  Erik: ”Som Mark Kermode påpekar ovan. För att ha råd med lägenhgeten som Sarah Jessica Parkers karaktärs man lever i så måste han vara typ vapenhandlare, man pratar dock inte om var pengarna kommer från men inte tusan blir man oskyldig för det.”

  Jenny: Jag tror han handlar med värdepapper och har ett bra skatteupplägg. Så ja, lika kriminell som en vapenhandlare. Förresten är den serien vidrig och filmerna är ännu värre. Lyxshopping och produktplacering, som en enda lång sliskig reklamfilm.

 46. @Erik:

  Jag stör mig också på att så många människor utan asylskäl tog sig hit och överbelastade systemen. Men man har rätt att söka asyl. Nu när myndigheterna börjar komma ikapp blir många utvisade.

 47. Vilken offermodell ska appliceras här? är det ett uttryck för:
  (A) Islam. (B) hon är kvinna. (C) socioekonomiska faktorer. (D) IQ predisposition

 48. @Jenny:

  ”Så om jag förstår dig rätt. ”Fifty shades of grey” såldes i 50 miljoner exemplar(?). Och utifrån det drar du slutsatsen att kvinnor vill bli piskade och känna sig undergivna i sängkammaren?”

  Ahem… man drar inte slutsatser utifrån enstaka saker. Så gör inte jag och så gör definitivt inte en psykolog som Jordan Peterson. Snarare så drog jag av flertalet källor slutsatsen att kvinnors politiska tendenser går emot kvinnors natur och den slutsatsen drog jag innan Fifty Shades of Grey kom. Så Fifty Shades of Grey är bara ett synligt nutida uttryck för dessa saker. Något som är enkelt och tydligt nog att kunna diskuteras.

  ”Att alla de som läste ”Fifty shades of grey” tänder på och utövar masochistiskt sex?”

  Nej däremot att de som läste Fifty Shades of Grey enligt den politik de säger sig stå för inte skulle underhållas utan bli upprörda. Kom ihåg att detta är samma människor som flyger i luften över annan harmlös underhållning som grabbtidningar (Slitz, Moore), dataspel, filmer, reklam osv. Sådant hävdar de ideligen ”perpetuates harmful stereotypes” Men de gör undantag för sin egen konsumtion av sadistisk bondageporr. Vi behöver inte ens diskutera hur de reagerar på sadistsex. I vanliga fall skulle maktrelationen och de gammaldags könsrollerna i Fifty Shades of Grey räcka för att de krävde värdegrundsarbete.

  ”Och detta gör så att kvinnor vill importera män från Mellanöstern”

  Nej jag har tvärtom sagt att diskutera orsaker är meningslöst. Vad jag sagt är att kvinnor vill:
  1. Konsumera regressiv bondageporr FAKTA
  2. Importera män från mellanöstern. FAKTA

  Vad jag diskuterar är konsekvenserna detta får och det får samma konsekvenser precis oavsett vilka ursäkter som ges.

  ”för män därifrån gillar också sadomasochistiskt sex?”

  Nej vad män därifrån gillar är kontroll. Det är det som är syftet med terrorismen vi sett i London, Manchester, Stockholm, Bryssel, Paris, Berlin etc, att utöva kontroll över våra länder. Vara den som bestämmer. Könsrollerna i Fifty Shades of Grey i sig räcker som sagt. De behöver inte ens gilla sexet för med den kontroll mannen utövar så beodrar han bara kvinnan till vad än han gillar.

  ”Män tänder på knappt vuxna kvinnor som ser ut som tolvåringar.”

  Fel ålder, det är endast i undantagsfall som kvinnor vid 12 år har utvecklat bröst och former. Snarare ser de ut att vara minst 15, på vilket jag för diskussionens och enkelhets skull svarar

  Ja och?

  ”Hela porrvärlden är full med knappt vuxna kvinnor som rekryteras pga deras barnsliga utseenden.”

  Ja och?

  ”Miljontals män tänder på kvinnor som ser ut som barn.”

  Ja och?

  ”Så alla män är innerst inne pedofiler.”

  Åter fel ålder, pedofiler tänder på för-pubertala partners som är typ nio år och mindre. Vad du pratar om är kvinnor som har bröst och former dvs tidigast när puberteten börjar. Alltså kan de omöjligen var pedofiler då pedofil per definition tänder på avsaknad av pubertet. Kolla upp vad ordet betyder.

  Däremot… så gifte sig profeten blubbabed med ett barn och hon var nio när äktenskapet konsumerades vilket är orsaker kritiker tar upp det. Så de här mellanösternmännen som svenska kvinnor vill importera de har defintivt en lägre smärtålder för kvinnlig sexualitet än alla de där gubbarna som glor på porr som du ägnar dig åt att ondgöra dig över som om det vore ett stort problem….

  Och där är ju hela poängen. svenska kvinnor ondgör sig ideligen privat över svenska män och västvärlden och när jag hör den här sortens invändningar så ger jag ordagrant samma svar som Professor Jordan Peterson ger.

  JÄMFÖRT MED VAD? Jämfört med vem är det som svenska män är en besvikelse? Pedofili har svenska kvinnor inga problem med när männen är från mellanöstern och dem vill svenska kvinnor politiskt ha hit.

  ”Män vill ha rena oskuldsfulla flickebarn till förfogande i sängkammaren.”

  JÄMFÖRT MED VAD? Svenska kvinnor uppvisar inga problem med att mellanösternmän vill det och de vill det mycket mer än svenska män. Så varför skall vi ens bry oss om den här kritiken? Svenska kvinnor vill politiskt tvinga på oss män som är värre. Och när vi pratar om det vill de bara gapa rasist och spela den här teatern där man låtsas Ibram är en ras, det ljuger man glatt om utan att blinka.

  ”Män gillar sex där kvinnor plågas. Brutalt och hårt sex.”

  Och vad tror du mellanösternmännen som kvinnors politik gillar bryr sig om sådana klagomål?

  ”Usch låt oss inte nysta i hur det påverkar politiken och omvärlden. Men jag har ju mina farhågor.”

  Vadå påverkar politiken. Vi äckliga svenska porrgubbemän har typ världens bästa politik. Svenska kvinnor föredrar politiskt män som har mycket värre politik. Hur skall jag tolka det tycker du?

 49. @Erik:

  15- åriga flickor har inte hästsvansar på vardera sida om huvudet och pratar med bebisröst.

  Och oj, kvinnor ”klagar” inte på att 9-åriga flickor får sina barndomar förstörda när de blir bortgifta till mycket äldre män? Tror du det har du helt fel FAKTA.

  I övrigt har du problem med att se kvinnor som individer. Läste till exempel alla kvinnor på beslutsfattande positioner Fifty shades of grey? Blev alla de underhållna? Var det alla deras natur? Och sen tog de beslut som gjorde det svårare för dem att vara undergivna i sängen?

  (måste gå nu, återkommer).

 50. @Jenny:

  ”Jenny: Jag skrev såhär: ”Kanske reagerar kvinnor bara på omständigheterna.”

  Jag vet det. Att svara ”jag reagerade bara på omständigheterna” ÄR`per defintion en orsak/ursäkt (det är i detta sammanhang exakt samma sak). Man ändrar inte ditt beteende man hittar på ursäkter som låter bra för att fortsätta som vanligt.

  ”Och du läser in att kvinnor ber om ursäkt.”

  Se ovan

  ”Och drar en lång harang som bara är nonsens.”

  Se ovan

  ”Jag har inte hört en enda kvinna be om ursäkt för att hon är vänster eller röstar åt vänster. Har du?”

  Ja det har jag. Jag har hört mängder av personer säga saker som med ”Måste slåss mot patriarkatet” ”vi är förtryckta” ”vi måste bekämpa rasism” och ”vi måste det och vi måste det”. Praktiskt taget alla kvinnor som jobbar med humaniora producerar orsaker och jag har gått humanioraklasser på universitetet så du anar inte hur många ”det är bara för att…” som jag hört.

  En känd EU-anställd professor i litteraturvetenskap som jag debatterade ursäktade frånvaron av mansfrågor i SOU mansutredningen med att källorna skulle vara svenska. När jag utan att blinka drog ett namn i utredningen som inte är svensk vilket bevisade det var ljug så blev hon tyst. Det är så PK fungerar, när PK överbevisas är responsen inte bråk utan tystnad.

  ”Vi har ju faktiskt demokrati i Sverige.”

  Nej vi har rösträtt i Sverige, inte demokrati. Demokrati har vi i smyg – precis som Kanada –
  ersatt med Postmodernistisk Politisk Korrekthet. Personer som är anhängare av PK tror inte ens på dialog så de tror per definition inte på demokrati eller demokratisk debatt. Här är en genomgång av vad politiskt korrekthet innebär:

  ”Du får tycka vad du vill om det, men förvänta dig inga ursäkter från folk som inte röstar som du.

  1. Folk får rösta precis hur de vill det har jag inte sagt någonting om. POÄNGEN var att det man röstar på måste man ta ansvar för och vad jag poängterade var att kvinnor röstar på

  A) en sak politisk och säger sig
  B) stå för en helt annan privat och det finns en diskuterad teori om
  C) att vad det här drivs av är att kvinnor vill shit-testa män

  (Spekulationer om varför har jag inte brytt mig om men en annan person här säger att kvinnor innerst inne vill bli ha dominanta män och vad ni vill är att svenska män antingen säger ifrån eller så har kvinnor bara förakt för sina mäns svaghet)

  Jag VILL den spekulationen motbevisas.

 51. @Jenny:

  ”15- åriga flickor har inte hästsvansar på vardera sida om huvudet och pratar med bebisröst.”

  Låt mig lite snabbt förklara hur det här funkar (använder av uppenbara skäl påklädda bilder och i första fallet inte en riktig människa) Ok du menar alltså att det är ingen skillnad mellan det här?
  Detta är vad pedofiler tänder på
  Och det här?
  Detta är vad killar tänder på

  Det vi diskuterar är alltså den eventuella ”likhet” som skall finnas här då bägge har hästsvansar på sidorna och talar med bebisröst?

  ”Och oj, kvinnor ”klagar” inte på att 9-åriga flickor får sina barndomar förstörda när de blir bortgifta till mycket äldre män?”

  Vadå klagar inte? Kvinnor politisk vill ha män som anser den mest perfekta människan som levat gifte sig vid 6 och hade sex vid 9. FAKTA Deras känner så starkt för den människan den som tecknar satir blir nedmejad med Kalashnikov eller halshuggen med svärd FAKTA Vi diskuterar konsekvenserna detta får för alla (inklusive kvinnorna själva) att politiskt driva på att de männen skall flyttas hit.

  Det spelar ingen som helst roll för konsekvenserna vilka orsaker som anges.

  Som en viss ekonom påpekat. De som anser vi inte hade 15 no-go zoner i Sverige tidigare kan nu anse vi inte har 23 no-go zoner för det är antalet områden som polisen på högsta nivå anser är ”särskilt utsatta” idag.

  ”Tror du det har du helt fel FAKTA.”

  Fakta är inget man tror, fakta är saker som kan beläggas.

  ”I övrigt har du problem med att se kvinnor som individer.”

  Nej jag har inga som helst problem att se kvinnor som individer. Jag har tvärtom tydligt separerat vad kvinnor vill POLITISKt med vad kvinnor vill privat – Vad vi diskuterar är att de sakerna inte går ihop. Kvinnors politik är såklart inte individuell och särskilt inte med ”kvinnoförbund” och ”kvinnoorganisationer” överallt som inte alls är individuella.

  ”Läste till exempel alla kvinnor på beslutsfattande positioner Fifty shades of grey? Blev alla de underhållna?”

  Nej men det är heller inte dem som berättelsen handlar om så om kvinnor föredrog dem famför könsrollerna som Fifty Shades Ana och Grey har så hade kvinnor köpt andra böcker som handlade om sådnaa personer, inte hade dem som oviktiga bifigurer.

  ”Var det alla deras natur? Och sen tog de beslut som gjorde det svårare för dem att vara undergivna i sängen?”

  Precis som jag sagt hela tiden, de tog beslut som testade mannens styrka, kvinnor tar beslut politiskt som testar mannens styrka. Jag säger inte att det är så jag visar hur vad du säger inte på något sätt utmanar den teorin. Kvinnorna vill antingen bli övermannade eller så var det mannen som var för svag så om kvinnan vinner så förtjänar mannen förakt.

  Målet (utifrån teorin) verkar vara evig dragkamp.

 52. @Jenny:

  ”Jag tror han handlar med värdepapper och har ett bra skatteupplägg. Så ja, lika kriminell som en vapenhandlare. ”

  Där ser man! I Schweiz är det NOLL skatt på vinster från handel med värdepapper. Det passar mig! Fast hittills har jag inte sysslat med vapenhandel. Men det börjar väl bli dags snart. Många vanliga Svennar lär vilja köpa vapen snart, så då kunde man ju exportera lite schweizisk kvalité. Som Sig-Sauer.

  ”Nu när myndigheterna börjar komma ikapp blir många utvisade.”

  Det där är bara fria fantasier. Sverige har i praktiken ingen förmåga att utvisa mer än en väldigt lite bråkdel av de som får avslag. En del kanske lämnar frivilligt, men nästan inga kommer att bli utvisade

 53. @Jenny:

  ”Men man har rätt att söka asyl”

  Nej, nästan inga av de som har kommit till Sverige för att söka asyl har rätt till detta, enligt gällande internationella regler. De måste söka asyl i första säkra land, vilket nästan ingen gör.

  Moderaterna erkänner numera detta på sin hemsida, efter att ha ljugit om saken i årtionden. Men övriga sjuklövern ljuger fortfarande.

 54. @utlandssvensk:

  Från det perspektivet kan man även förstå modern feminism. Det som man objektivt rimligen endast kan betrakta som helt skogstokiga och uppenbart logiskt icke-sammanhängande krav, är bara en konsekvens av att kvinnorna under en längre tid har fått allt de har pekat på. I ren desperation går de då vidare till rena tokigheter. Om de befintliga männen likväl vägrar att säga NEJ, då får man hitta nya män……

  @Erik:

  Nej jag har inga som helst problem att se kvinnor som individer. Jag har tvärtom tydligt separerat vad kvinnor vill POLITISKt med vad kvinnor vill privat – Vad vi diskuterar är att de sakerna inte går ihop. Kvinnors politik är såklart inte individuell och särskilt inte med ”kvinnoförbund” och ”kvinnoorganisationer” överallt som inte alls är individuella.

  Det både går och inte går ihop. De går ihop i kvinnors egna huvuden, men inte i verkligheten. Men det handlar också om två, för kvinnan, olika saker: Privata mannen/samhälleliga mannen.

  Vi vet att kvinnor är bra på motstridiga förväntningar typ ”mannen borde ta mera ansvar för hemmet…mannen borde tjäna mera pengar”. Kvinnor har alltså inga problem med sådana här motstridiga förväntningar allmänt.

  Man måste skilja mellan kvinnans egen man och hurdana hon vill att män och samhället är i allmänhet. Hon vill att hennes egen man är patriarkal och män i allmänhet och samhället mjuka och jämställda, då blir livet lätt och trevligt för henne utanför hemmet. Men hon vill inte att hennes egen man är mjuk och jämställd, det avskyr och föraktar hon. Men män i allmänhet/samhället ska vara det.

  Och tack vare feminismen och kvinnors naturliga fallenhet för oansvar så tänker kvinnan aldrig på hur de två motstridiga mansbilderna går ihop.

  Sorry att det blev slarvigt formulerat men jag vill inte bli indragen i diskussionen igen. Det får duga.

 55. @Utlandssvensk:

  ”Där ser man! I Schweiz är det NOLL skatt på vinster från handel med värdepapper.”

  Åh fan. För jag funderar på att lära mig grunden av pappa och sen sätta igång med att handla med aktier. För pappa har det gått bra. Han skulle verkligen behöva slippa betala skatt. Han började jobba när han var 14 och har betalat skatt i Sverige hela sitt liv. Och nu är han helt självlärd på att handla/sälja aktier.

  Så noll skatt i Schweiz? Är du säker? Där är inga dolda kostnader/avgifter osv så att de ändå drar pengar?

 56. @Jenny:

  ”Så noll skatt i Schweiz? Är du säker?”

  Grundregeln är noll reavinstskatt på allt, utom fastigheter. Sen finns det vissa spärregler, som i princip går ut på att om man handlar väldigt mycket och inte har någon annan inkomst, så kan vinsterna betraktas som löneinkomst. Men det ska mycket till för att hamna där.

  Sen är skatterna på lön också väldigt låga, i praktiken nära noll upp till 200-300 tusen sek om året. Om man har lön på en miljon kronor om året betalar man mellan 5 och 10 procent i inkomstskatt (i en kanton med låg skatt, det finns stora skillnader)

  ”Skulle 10 000 räcka för att komma igång?”

  Tja du, det beror på vad du menar med att ”komma igång”. Det går väl att handla aktier för nästan hur lite pengar som helst. Men om du vill ha ett konto i Schweiz behöver du nog minst en miljon. Men många banker kräver betydligt mer.

 57. @Jenny:

  ”Jag stör mig också på att så många människor utan asylskäl tog sig hit och överbelastade systemen.”

  De tog sig inte alls hit EU skeppade dem hit för att använda som vapen mot enskilda länder precis som Erdogan använder dem som vapen mot EU. En hel flotta fartyg trafikerar 15 minuter från Afrikas kust. Tar upp folk som knappt blivit våta om fötterna och beger sig sedan direkt till uppsamlingsplatser i Europa varefter EU vill tvinga andra länder ta över ansvaret.

  ”Men man har rätt att söka asyl.”

  Varifrån kommer den rätten?

 58. @Erik:

  ”men en annan person här säger att kvinnor innerst inne vill bli ha dominanta män och vad ni vill är att svenska män antingen säger ifrån eller så har kvinnor bara förakt för sina mäns svaghet)
  Jag VILL den spekulationen motbevisas.”

  Visst är det en spekulation, eller om man så vill, en rimlig tolkning av ”shit test” teorin. Även jag skulle gärna se bevis (eller rimlig argumentation) som visar på att detta är felaktigt. Men det verkar vara tunt med det….

 59. Ja, jag kommer ihåg att jag hörde ”shit test”-teorin och omedelbart tyckte det beskriver vad man ser. Passar perfekt med evolutionär biologi: vissa hanar har bättre gener, andra vill man ha kvar för att ta hand om avkomman.

 60. @Erik:

  ”Snarare så drog jag av flertalet källor slutsatsen att kvinnors politiska tendenser går emot kvinnors natur och den slutsatsen drog jag innan Fifty Shades of Grey kom.”

  Det är för att kvinnor i politiken är professionella och skiljer på sitt yrke och vad de fantiserar om/tänder på i sängkammaren. De flesta kvinnor överhuvudtaget förstår att sexfantasier är sexfantasier och gör sig bäst privat och på fritiden. De flesta kvinnor rör sig inte ens i de kretsarna där de stöter på svinrika affärsmän som flyger helikopter, och är väl medvetna om detta. De flesta kvinnor sköter sina jobb professionellt och blandar inte in sexfantasier för de vet att det är något helt annat, en fantasi och inte verklighet som inte har något som helst att göra med deras jobb.

  ”Nej däremot att de som läste Fifty Shades of Grey enligt den politik de säger sig stå för inte skulle underhållas utan bli upprörda.”

  Varför skulle de bli upprörda av sina egna sexfantasier? Varför blandar du ihop äpplen och päron när inte kvinnorna gör det?

  ”Kom ihåg att detta är samma människor som flyger i luften över annan harmlös underhållning som……. dataspel, filmer, reklam osv.”

  Ja det förstår jag. Jag har också tröttnat på den massiva exploateringen av tonårstjejer och unga kvinnor. Jag har bara tröttnat. Män vill inte se andra mäns penisar överallt så mäns penisar exploateras inte överallt. Men jag ser avklädda/nakna kvinnor överallt och det har börjat bli väldigt tröttsamt. Jag är inte lesbisk, jag tänder inte på kvinnor.

  ”Men de gör undantag för sin egen konsumtion av sadistisk bondageporr.”

  Det påverkar inte mig, det är inget jag märker av, det är inget jag ser så det är inget problem för mig. Jag valde att inte läsa boken eller att se filmen.

  ”Nej jag har tvärtom sagt att diskutera orsaker är meningslöst. Vad jag sagt är att kvinnor vill:
  1. Konsumera regressiv bondageporr FAKTA”

  Ja och?

  ”2. Importera män från mellanöstern. FAKTA”

  Ok låt oss anta att det stämmer. Kommer du ihåg när vi diskuterade vapenhandeln med Saudiarabien? Jag skrev att det inte var en kvinna som sålde vapen till saudierna för flera miljarder kronor. Då skrev du ungefär såhär att det inte bara var män utan kvinnor och män tillsammans som sålde vapen till saudierna. Alltså kvinnor och män tillsammans tar de politiska besluten. Jag undrar då varför manliga politiker vill importera män från Mellanöstern?

  ”Nej vad män därifrån gillar är kontroll. Det är det som är syftet med terrorismen vi sett i London, Manchester, Stockholm, Bryssel, Paris, Berlin etc, att utöva kontroll över våra länder.”

  Pratar du om terrorsekten IS eller pratar du om män i allmänhet från Mellanöstern? (Män som strider mot IS.)

  ”Fel ålder, det är endast i undantagsfall som kvinnor vid 12 år har utvecklat bröst och former. Snarare ser de ut att vara minst 15″

  Nja snarare 13-14. Men enda anledningen till varför jag kontrade med mäns sexfantasier var för att illustrera det helt idiotiska i att människor i sina yrkesliv, på politiska/beslutsfattande positioner skulle blanda in sin ”natur”, sina innersta väsen. De allra flesta människor skiljer på sina sexfantasier och yrkesliv.

  ”Så de här mellanösternmännen som svenska kvinnor vill importera de har defintivt en lägre smärtålder för kvinnlig sexualitet”

  Hur många av dem är gifta med 9-åriga flickor? Alltså av de som svenska kvinnor importerar.

  ”än alla de där gubbarna som glor på porr som du ägnar dig åt att ondgöra dig över som om det vore ett stort problem….”

  Nej de är inte värre de än männen från Mellanöstern. Mellanösternmännen gifter sig med 14-15 åringar (helt ok enligt dig då de har former) och ”gubbarna” köper sex av tonåriga tjejer och killar.

  ”Svenska kvinnor ondgör sig ideligen privat över svenska män och västvärlden”

  Hur vet du det om de gör det privat?

  ”JÄMFÖRT MED VAD? Jämfört med vem är det som svenska män är en besvikelse?”

  Inte enligt alla de som gifter sig och/eller skaffar barn med svenska män får man ju hoppas.

  ”Pedofili har svenska kvinnor inga problem med när männen är från mellanöstern och dem vill svenska kvinnor politiskt ha hit.”

  Hur många av de männen är gifta med 9-åriga flickor?

  ”Svenska kvinnor vill politiskt tvinga på oss män som är värre.”

  Kom ihåg: kvinnor OCH män.

  ”Vadå påverkar politiken.”

  Precis min tanke. De flesta andra brukar ju inte blanda ihop sängkammarlivet med yrkeslivet.

  ”Vi äckliga svenska porrgubbemän har typ världens bästa politik.”

  Har ni? Ni vill ju tillsammans med svenska kvinnliga politiker importera män från Mellanöstern.

  ”Hur skall jag tolka det tycker du?”

  Du kommer som vanligt att tolka det helt uppåt väggarna. Blanda ihop sex, politik, skönlitteratur, kvinnors natur, mellanösternmän, professorer, kurvor och porrgubbemän i en salig röra.

  Du har aldrig funderat på att skriva en serie för Netflix?

 61. @Erik:

  kvinnor har precis like stor del i det politiska systemet som män har.

  Större, faktiskt. Fler kvinnor än män har varit röstberättigade ända sedan 1921, och fler kvinnor än män har utnyttjat sin rösträtt ända sedan 1960. Eftersom vi har representativ demokrati är det rimligen mer intressant med könsfördelningen på dem som väljer än på dem som blivit valda.

 62. Och sedan kvinnor har fått rösträtt har mänskligt lidande och teknologiska framsteg ökat explosionsartat, efter århundraden av misär.

 63. @Jenny:

  Läste till exempel alla kvinnor på beslutsfattande positioner Fifty shades of grey? Blev alla de underhållna?

  Det är förstås svårt att veta, men …

  Compared to the typical adult fiction consumer, buyers of the Fifty Shades books are more likely to be women, live in the Northeast, and have a significantly higher household income. They read fewer paperbacks and more digital books versus last year and are especially likely to use a hand-held device such as a Kindle. Their purchase of a 50 Shades book was more likely to planned — just 11 percent were whims – and oh yeah, nine out of ten times the purchase was for “pleasure/relaxation,” but it’s worth noting that an intriguing one percent were purchased for “work/career” reasons.

  (Min fetstil)

 64. @Axel Edgren:

  Gissar att du blandar ihop korrelation och kausation där. Kvinnors frigörelse möjliggjordes av de tekniska och ekonomiska framstegen – inte tvärtom.

 65. @Jenny:

  Det är för att kvinnor i politiken är professionella och skiljer på sitt yrke och vad de fantiserar om/tänder på i sängkammaren. De flesta kvinnor överhuvudtaget förstår att sexfantasier är sexfantasier och gör sig bäst privat och på fritiden.

  Kan de också skilja sina sexfantasier från den typ av män de tänder på?

 66. @Jenny:

  Jag har också tröttnat på den massiva exploateringen av tonårstjejer och unga kvinnor. Jag har bara tröttnat. Män vill inte se andra mäns penisar överallt så mäns penisar exploateras inte överallt. Men jag ser avklädda/nakna kvinnor överallt och det har börjat bli väldigt tröttsamt. Jag är inte lesbisk, jag tänder inte på kvinnor.

  Även jag är trött på utseendefixeringen hos unga tjejer, men inser att den inte beror på att män tvingar fram den. Snarare upptäcker tjejer tidigt att det lönar sig för dem att framhäva sin sexualitet och kvinnlighet.

  Eftersom killar inte vinner på att visa snoppen får de nöja sig med att försöka öka sitt inflytande på det gamla goda sättet: genom att prestera. Man kan likväl inte direkt säga att män presterar för att kvinnor tvingar dem till det. Liksom män har svårt att rå för att de är programmerade att tända på vackra kvinnor, har kvinnor svårt att rå för att de på motsvarande sätt tänder på kapabla män.

 67. @Ulf T:

  ”Snarare upptäcker tjejer tidigt att det lönar sig för dem att framhäva sin sexualitet och kvinnlighet.”

  Det håller jag med om. Det supertrista är dock att yngre och yngre flickor blir sexualiserade. Jag menar vad har 8-åriga flickor att vinna på att bli sexualiserade? Barndomen är helig för mig. Sen blir man vuxen och ofri. 11-åriga flickor vittnar om att de blir uppraggade av mycket äldre män på nätet som kommer med förslag om hur de vill bli avsugna osv. Vad vinner en 11-årig flicka på det? Inte ett skit. Hon blir bara korrumperad och borde inte ens vara i närheten av avancerat sex på det sättet.

  Och detta är bara på nätet. Hur blir de bemötta i verkliga livet, vilka kommentarer och blickar får de där? Varför sexualiserar vuxenvärlden dem så tidigt? Varför göra dem så medvetna om sitt sexuella kapital i så tidigt ålder, när de fortfarande bara är barn? Hur påverkas de av det? Hur blir då 14-15 åriga flickor bemötta? Och fan vad trist att behöva stiga in i vuxenvärlden så tidigt och bli så medveten om sin kropp och utseende.

 68. @Ulf T:

  Hur skyddade du din dotter mot dethär? Mot andra män? Alltså när hon var barn?

  Det är uppriktigt nyfikna frågor, jag är medveten om hur svårt det är.

 69. @Ulf T:

  ”Kan de också skilja sina sexfantasier från den typ av män de tänder på?”

  Fast det är här det blir riktigt förvirrat. Jag tog fram och läste om filmen (Fifty shades of grey) på Netflix (tror jag det var). Min pojkvän satt bredvid och vi såg den manliga huvudrollsinnehavaren och började gapskratta sen såg vi inte mer.

  Jag har hört en del om boken, (mest här). I rollen som svinrik affärsman ser jag framför mig typer som Eric Bana eller Anthony Middleton. Istället valdes Jamie Dornan! Say what?!

  Och för att förvirra det ännu mer. Alla mina väninnor sa att de tände på mörka män, MEN dejtade och slog sig till slut till ro med ljusa skandinaviska män. Skaffade barn och gifte sig med dessa ljusa män. Jag däremot tände alltid på ljusa nordeuropeiska män och dejtade också nordeuropeiska män. Men blev kär och slog mig till ro med en serb som ser mer ut som Anthony Middleton. (Och jag som absolut tyckte att balkanmän var skit för att de är så gapiga och macho.)

  Det är kärlekens fel att det blir såhär. Om kvinnor tänder på typer som Jamie Dornan så har svenska män inget att frukta. Det är kanske därför afghanska pojkar importers? De ser inte arabiska ut utan ser nästan europeiska ut, lite Jamie Dornan, vad tycker du? Grin Grin Grin

  Kvinnor kanske tänder på mer finlemmade män som Jamie Dornan som har ett nästan pojkaktigt utseende. Ahhh vi har knäckt koden, afghanska pojkar, ljusa pojkaktiga utseenden. Förstår dock fortfarande inte varför så många män också stödjer invandrade afghanska pojkar.

 70. @Jenny:

  Det supertrista är dock att yngre och yngre flickor blir sexualiserade. Jag menar vad har 8-åriga flickor att vinna på att bli sexualiserade?

  Jag vill hävda att ett grundproblem är att det blivit tabu att ”skuldbelägga” flickor/kvinnor för någonting över huvud taget, vilket leder till att all diskussion om ”toxic femininity” går samma väg som diskussioner om manlig utsatthet: de kan blippa upp någon gång ibland, men dör ut lika snabbt igen.

  Grejen är ju att det inte tycks behöva någon press alls på tjejer för att de skall gå i spinn med selfies på sociala media. Det behövs inte heller några killar/män i loopen, eftersom intrasexuell konkurrens räcker mer än väl som motivationsfaktor. Men om selfies och validering från systerskapet är knark för tjejer, är den resulterande floden av suggestiva bilder av lättklädda tjejer knark för killarna, så de klagar inte allt för mycket (även om de flesta jag känner – även unga killar – ruskar på huvudet åt fenomenet).

  Men att erkänna detta vore ju att samtidigt erkänna att flickor/kvinnor är något annat än oskyldiga offer för Patriarkatet, och det går ju inte.

 71. @Jenny:

  Hur skyddade du din dotter mot dethär? Mot andra män? Alltså när hon var barn?

  När hon var barn?!!

  Jag vet förstås inte hur väl jag lyckas skydda henne, men åtminstone jag och min hustru har hela tiden försökt se till att våra barn alltid känner att de kan prata med oss om vad som helst. Sedan har vi konsekvent försökt vara tydliga med att målsättningen är att de när de blir myndiga skall vara rustade att ta fullt ansvar själva, men att de innan dess är vårt ansvar.

  Det har stundtals känts rätt frustrerande att omvärlden tycks vilja tuta i barnen att de kommer hit oförstörda och redo att göra intelligenta val och lära oss om världen. Då och då har vi fått markera övertydligt att det enda de får bestämma över är det vi låter dem bestämma över. Det skall sägas att vi nog även med svenska mått mätt är väldigt tillåtande, men vi har varit ’aktivt tillåtande’ s.a.s. och försökt träna våra barn att ta mer och mer ansvar för sina egna gränser. Jag hade hellre sett att skolan fokuserat på disciplin och låtit oss ta hand om den ovillkorliga kärleken.

  Vi höll länge emot ordentligt när det gällde konton på sociala media, speciellt för dottern, och har talat mycket om varför man inte skall lägga upp selfies, osv., med ständigt ökande fokus på att de skall förstå varför gränserna finns, och i förlängningen kunna skapa sina egna gränser.

  Jag tror inte det finns någon patentlösning. Barn mår bra av att få tydliga gränser, men främst om gränserna faktiskt fungerar. Mina barn är liksom jag naturligt egensinniga och intellektuellt gränsöverskridande, så vad som möjligen funkar på andra barn har inte riktigt känts som en framkomlig väg (det omvända gäller säkert också i viss utsträckning).

 72. @Jenny:

  Och för att förvirra det ännu mer. Alla mina väninnor sa att de tände på mörka män, MEN dejtade och slog sig till slut till ro med ljusa skandinaviska män. Skaffade barn och gifte sig med dessa ljusa män. Jag däremot tände alltid på ljusa nordeuropeiska män och dejtade också nordeuropeiska män. Men blev kär och slog mig till ro med en serb som ser mer ut som Anthony Middleton. (Och jag som absolut tyckte att balkanmän var skit för att de är så gapiga och macho.)

  Det är för all del inte ovanligt (dessutom vetenskapligt belagt) att kvinnor har lite olika preferenser för korttids- vs långtidspartners. Detta varierar även med ägglossningscykeln. Wink

  Jag kan på rak arm inte påminna mig att jag sett någon forskning som studerat ev. könsskillnader i skillnaden mellan ens datingideal och den partner man till slut stadgar sig med. Min spontana gissning skulle vara att kontrasten är större för män, men det finns faktorer som nog talar emot det.

  Förstår dock fortfarande inte varför så många män också stödjer invandrade afghanska pojkar.

  Tja, varför stöder så många män en ideologi som utmålar dem som förtryckare alt onödiga?

 73. @Jenny:

  ”Fast det är här det blir riktigt förvirrat. Jag tog fram och läste om filmen (Fifty shades of grey) på Netflix (tror jag det var). Min pojkvän satt bredvid och vi såg den manliga huvudrollsinnehavaren och började gapskratta sen såg vi inte mer.”

  Har mycket att göra och tidsbrist så passar på att ge specifika korta svar där det behövs.
  Jag har aldrig pratat om filmen, bara om boken. Det var boken som sålde rekord, filmen gjorde inte det och är alltså irrelevant
  Det var läsning av berättelser som var kvinnlig porr, det mesta av materialet som gör boken populär är inte alls i filmen.
  Filmen är totalt oseriös, ren fan service för bokens fans och boken var från början vuxen fan fiction för Twilight
  …som apropå ingenting inte bara har samma sorts gamla könsroller utan även beskrivs inkludera både gammeldags äktenskap och anti-abort propaganda.

 74. @Ulf T:

  ”Förstår dock fortfarande inte varför så många män också stödjer invandrade afghanska pojkar.”

  Det är enkelt att förklara evolutionärt: Män konkurrerar mot män. Om kvinnor starkt gillar det (oavsett orsaken) är att gilla-med-kvinnorna-det ett sätt för vissa män att konkurrera ut andra män om kvinnornas godkännande. Professor Gad Saad kallar det ”sneaky f_cker strategy” Det stämmer också med den beskrivning Genusprofessor Hugo Schwyzer gjorde när han avslöjades där målet var att spela med i kvinnornas kritik och av män medan man beskrev sig själv som ”reformerad”

  * I’m an addict alcoholic who just wanted to say some good things even If I wasn’t qualified to say them.

  * What I am addicted to is affirmation and validation from women. That is what I wanted. That is what this whole thing was set up to get.

  * Most women have a lot of disappointment in men. And I very deliberately want to go to the place where that disappointment lives and present to them a counter-narrative of something possible.

  Män konkurrerar mot män, att tro män vid makten skulle använda den för att gynna andra män är en totalt kontrafaktisk syn på världen.

 75. @Ulf T: ”Tja, varför stöder så många män en ideologi som utmålar dem som förtryckare alt onödiga?”

  Därför att det enda alternativet är en rörelse allierad med homofober, transfober, nationalister, rasister, näringslivseliten och libertarianer? Det finns ingen liberal mansrättsrörelse.

 76. @Axel Edgren:

  Vänsterns orubbliga övertygelse att eftersom de står för allt som är gott, måste alla som inte ansluter sig vara antingen ondskefulla eller rubbade.

 77. @Ulf T:

  ”När hon var barn?!!”

  Förlåt my bad. Jag trodde dina barn var vuxna, hoppas jag inte fick dig att känna dig gammal Neutral

 78. @Erik: 12.22

  Det är ju inte så betryggande att ha män på toppositioner i politiken som bara jamsar med för att få ligga eller få godkännande. Att låta sina hormoner och instinkter påverka en själv så mycket att det går ut över andra är oprofessionellt.

  Män ska kanske hålla sig ifrån politiken och låta kvinnorna sköta den.

 79. @Ulf T: 09.53

  Ja det låter vettigt.

  Jag stör mig också på hur det har blivit, att hela vuxenvärlden ska anpassas efter barnen och barnen behandlas som små tjocka bortskämda buddhas.

  Barn är jättekorkade, de behöver anpassas efter vuxenvärlden och inte tvärtom. De blir helt odrägliga för alla andra om de inte disciplineras och får gränser. Det tar så lång tid för den mänskliga hjärnan att mogna, men ändå har tex. tonåringar fått så stort utrymme. Och det är sjukligt att vi lägger så mycket vikt vid tonårskulturen.

  Samtidigt som det där egensinniga inte ska kvävas. Jag såg ju Hjernevask. Där ledande forskare påstod att miljö är 40% och biologi är 60%. Alltså hur barnet är i sig självt är i majoritet och hur du gör och uppfostrar barnet bara är 40%. Och dina barn kan vara totalt olika dig för deras biologi är inte bara från dig och din fru utan en egen sammansättning. Lite flummigt kanske, men väldigt intressant. Det var ungefär så jag tolkade det. Att barnen ska egentligen bara växa upp i en trygg miljö och sen blir de människor som inte har så mycket med föräldrarna att göra förutom blodsbanden.

 80. @Jenny:

  Fyndigt, men som jag nämnde tidigare har kvinnor ända sedan 1921 haft full möjlighet att rösta in andra politiker, och har sedan 1960 i praktiken bestämt vilka som skall styra.

  Sedan påminner jag om inlägget Myten om manlig överordning, och Susan Carol Rogers avhandling. I den kan man läsa:

  Within a priori limits as to who may be seriously considered for a seat [on the Municipal Council] (i.e., no factory workers or commerçants), women play a powerful role in influencing the composition of the council. A farm wife may alternatively push her husband into the political arena, or, by demanding more help from him at home and refusing to help him in his work, prevent him from entering the race. Furthermore, because of the well-organized communications network between women, they are able to influence public opinion and so affect the outcome of the election.

  Detta alltså i bondesamhällen där kvinnorna inte hade rösträtt.

 81. @Jenny:

  ”Det är ju inte så betryggande att ha män på toppositioner i politiken som bara jamsar med för att få ligga eller få godkännande.”

  Det är ju lätt att lösa det problemet. Det är bara att avveckla feminism och kvinnoförbund och låta kvinnor agera som individer (precis som män) istället för som ett priviligerat ”gruppblock” som manliga politiker behöver godkännas av och kan dra nytta av. Har vi samma regler för alla så inträffar inte problemet. Det är när man har olika regler för olika grupper som politiker kan tjäna på att sälja sig till den grupp vars regler är mest fördelaktiga.

  Men nu är det ju så här kvinnor valt att inte spela efter mäns regler där alla är individer utan kvinnor ville uppenbarligen vara i mycket högre grad ett kollektiv av Sovjetmodell, alternativt låta sig styras av vänsterkvinnor eftersom de är rädda för dem. Jag hittar inte på det här med Sovjet. Faktum är att när jag bloggade om en feministiskt grupp som skrev om kollaborativa samtal (prata som en tjej) så gjorde författaren själv den här kommentaren på facebook där originalet fanns.

  ”alternativ titel: Kvinnor är från Sovjet, män är från USA – hur de olika könsrollerna förvaltar talutrymme planekonomiskt respektive frihandelsliberalt”

  Hur det kommer sig ingen förklarat för kvinnor att Sovjetmodellen genererar fattigdom medan USA-modellen genererar rikedom kan man bara undra. Men saken är ju den att kvinnors roll varit att se till det ”räcker åt alla”. Medan det varit män som sett till det ”produceras” så rent praktiskt har kvinnor alltid varit Sovjet. Det är bara det att så länge anti-Sovjet`(Män/Det konservativa kejsardömet) producerade resurser så fanns det för Sovjet att fördela. Men om kejsardömet krossas med revolution och omfördelarna tar makten. Ja då spelar det ingen roll hur man omfördelar för det finns mindre och mindre att omfördela.

  ”Att låta sina hormoner och instinkter påverka en själv så mycket att det går ut över andra är oprofessionellt.”

  Jag tror du missförstått ordet ”professionell”. Det betyder inte objektiv eller seriös. det betyder ”betald”. Jämför amatörboxare med proffsboxare. Eller amatörsoldat (värnpliktig) med professionell soldat (yrkessoldat). Det är alltså i högsta grad professionellt av en politiker att göra det beslut som ger den politikern högsta tänkbara vinning. Alla politiker utom de mest idealistiska eller vetenskapliga har som mål att få största tänkbara egen vinning. Det är därför de allra flesta rättar sig i ledet när ”partipiskan” viner. De som lyder belönas, de som inte lyder bestraffas.

  ”Män ska kanske hålla sig ifrån politiken och låta kvinnorna sköta den.”

  Varför det? Den logiken förstår jag inte alls. Problemet med DE männen var ju vad kvinnorna som röstblock ville. Om männen håller sig borta får vi ju precis samma resultat som om det bara är feministiska män. Ett kvinnoblock som röstar Sovjet om allting precis allting, mer regler, mer fördelning, mer rättvisa rättvisa rättvisa. Det politiska målet blir att fördela vad som finns, utan manlig input så blir intresset för produktion noll för kvinnorna tar för givet att vad de nallar av aldrig någonsin tar slut.

  Poängen som jag gjort (som Professor Jordan Peterson gjort ännu tydligare) är att vi behöver BÄGGE FÖR ATT ENS HA ETT SAMHÄLLE. Vänsterns poäng som drivs stenhårt idag är att om vi sparkar ut kvinnor (och minoriteter som idag alltid röstar i egenintresse) blir allt fascism eller nazism.

  Deras teori är att de här grupperna är totalt livsnödvändiga. Det är ju den poängen personer som Axel Edgren gör, allt förutom vänster (som äger feminism och därmed en stor del av kvinnorna, hans ord, inte mina) är i hans värld nazism eller fascism.

  Min poäng är att vi bara behöver se på statistiken för ensamma mammor vs mammor vars barn har pappa i huset för att inse att inget styrker tanken att det är bra för någon (allra minst kvinnor själva) att kvinnor driver politik utan män.

  Det är ju därför jag (och nu även JBP) diskuterat hur stor del av kvinnornas önskan som är äkta och hur stor del som är ett SHIT-TEST dvs en djup biologisk drift att testa sina mäns styrka genom att be om vansinniga saker och hoppas männen sätter ner foten och säger nej.

  Problemet (OM det är så) som jag poängterat genom att separera på privat och politisk – är att det där med tester bara funkar i privat kontext – om kvinnor gör samma sak politiskt så kommer det att leda till samhällsförstörelse, först långsamt, sedan snabbare. Våra politiska system är inte byggda för den sortens beteende och klarar inte av att användas på det sättet.

 82. @Erik:

  Jag tror du missförstått ordet ”professionell”. Det betyder inte objektiv eller seriös. det betyder ”betald”.

  Nja, på sätt och vis, men ursprunget tycks vara franskan på 1200-talet där innebörden snarare var att publikt förbinda sig till en yrkeskodex, dvs deklarera att man faktiskt är bra på något och uppbär en yrkesheder.

  Men visst, det har med tiden uppstått allmän förvirring om vad begreppet betyder, liksom om vad ”amatör” betyder – inte att man är dålig på något, utan att man drivs av kärlek snarare än vinstintresse.

 83. @Jenny: @Ulf T: @Erik:

  Det här artar sig ju till en riktigt bra debatt!

  ”det där med tester bara funkar i privat kontext – om kvinnor gör samma sak politiskt så kommer det att leda till samhällsförstörelse, först långsamt, sedan snabbare.”

  Ja, och det är väl det som är teorins styrka, dvs. den passar väldigt väl med det utfall vi kan observera.

 84. Debatten må ha svalnat här men Jordan Peterson fortsätter att överraska. Presenterade den 18 Juli planer på att flytta humaniora-utbildning bort från universiteten som ändå inte är intresserade av att lära ut den längre till internet. Planerar att börja med ”Greatest 100 books of the west”

 85. @Kristian:

  ”Väldigt intressant formulering: Män producerar, kvinnor fördelar.”

  Ja den är väldigt användbar. Dock måste man nuförtiden poängtera att det är inte alla män som producerar och inte alla kvinnor som fördelar. Men när man slår ut det generellt på hela befolkningen finns en klar övervikt produktion hos män och en klar övervikt fördelning hos kvinnor. Detta syns särskilt tydligt med kvinnliga chefer i den offentliga sektorn

  De uppvisar ofta inte den minsta förståelse för det faktum att 100% av produktionen som styr deras löner sker någon annanstans och deras fördelning av pengarna är helt oviktig om det inte först finns en produktion av pengarna.

 86. @Erik: Förvisso. ”Manligt” och ”Kvinnligt” kan vara bättre ibland.

  Grundfrågan till ”fördelare” är ”vilka incitament vill du ha för produktion?”
  Om svaret som vanligt är ”snällhet” snarare än ”man får behålla det mesta själv” får man gå grundkursen igen.