Pausunderhållning, a.k.a. Dolfs raggskola #5
avatar

Dolfs logo

Eders Ödmjuke uppmärksammar vissa faror

Ett återkommande problem är hur man uppmärksammar damen ifråga på sitt intresse.

En klassisk lösning på detta dilemma är rätt och slätt att vissla. Det finns dock framför allt tre saker man bör tänka på innan man fångar damens uppmärksamhet med en genomträngande busvissling som väcker de döda och får dem att försköka [sic] sätta sig upp i sina kistor.

1. Det bör inte råda något tvivel om vem som är måltavla för Whui-who-whui-visslingen. Den är ganska bortkastad på en parad med hundra bystiga blondiner. Den bör reserveras för en enastående välsvarvad stjärna utan andra utmanare i timglastävlingen.

2. Viss uppmärksamhet bör fästas på om damen ifråga har manligt sällskap. Om måltavlan för lustarna har manligt sällskap bör följande gälla:

a) Måltavlans manliga ledsagares längd < visslarens längd

b) Måltavlans manliga ledsagares vikt < visslarens vikt

c) Måltavlans manliga ledsagares styrka på glasögonen > styrkan på visslarens glasögon (eller ännu fördelaktigare, visslaren har perfekt syn)

3. Lämna katten hemma.

Om inte dessa villkor är uppfyllda kan det gå så här illa:

garfield whistling at girls820718

©2015 Anders ”Dolf” Ericsson. Alla rättigheter förbehållna.

Om Dolf (a.k.a. Anders Ericsson)

Hjärtlös filantrop och altruistisk cyniker                                                                                  Minimal moderering begränsad till rena nödvändigheter.                                                         Skitstövlar åker ut permanent med en fet spark i ändalykten.                                                   e-mail: dolf.gd@hotmail.com

Kommentarer

Pausunderhållning, a.k.a. Dolfs raggskola #5 — 1 kommentar