Mina Damer och Herrar #DNCLeaks, Colin Powell feat Bill Clinton och Rachel Palermo
avatar

Wikileaks har släppt en andra omgång läckta mail från DNC (Förkortningen står för Democratic National Committee alltså ungefär ”Partistyrelsen”) Än så länge är det särskilt två mail som står ut i mängden och förtjänar särskilt omnämnande.

På första plats hittar vi USA:s tidigare utrikesminister Colin Powell med speciellt gästframträdande av USA:s tidigare President Bill Clinton.

colin-powell

 

 

 

 

Som god tvåa har vi DNC Press Assistant Rachel Palermo på ämnet Datasäkerhet. Av för mig helt obegripliga skäl skickade hon följande mail.

rachel-palermo

Colin Powells mail ledde omedelbart till försök att trenda den här hashtaggen. Rachel Palermos meddelande å sin sida ledde till kommentarer om det geniala i att maila nya lösenord när man har med hackare att göra. Personligen börjar jag undra om vissa borde släppas i närheten av mail.

 

 

 

Kommentarer

Mina Damer och Herrar #DNCLeaks, Colin Powell feat Bill Clinton och Rachel Palermo — 4 kommentarer

 1. Märkliga handlingar och – att se men ej att tänka.
  I gamla och nya världen. Exempelvis hemma här rykande aktuellt Marxist/Liberal Birgitta Ollson med förbundsordförande Gunnar Nordmark angående deras partiordförande (SD-verkan) ”pinsamt sättet att leda partiet” (15/9-16 SRP1 06.30)

  Kvinnor vardet och på tapeten igen och igen och ige–, slå på din maskin vid vilken tid somhellst på dygnet och valfri kanal koppla upp den mot etern och vad för ljud strömmar mot dig. Kvinnor och åter kvinnor, ständigt i sina ord lutande sig mot märklig garanti av sympatier kringgärdat av relativiserande oavsett vad ord eller handling som är sprunget från denna grupp.

  Männen i deras kölvatten nynnades, tilldelad, lovsång är mera till sin illa skepnad ett alibi på den fortsatta kvinnovägen framåt, – se men icke tänka.

 2. Jag har gillat Colin Powell sen han sa att hans hobby varit att renovera en gammal Volvo Amazon hemma i garaget. Rakt på sak och slagfärdig. Hans analys av Hillary Clinton är spot on. Laugh

 3. Hillary är allt det som feminister anklagar män med makt för att vara,blir komik av den högre skolan när dessa glatt stödjer en korrupt fifflande person som är känd för att ägna sig åt mörkläggning och lögner,som även fått stora summor från diktaturer och andra tveksamma figurer.
  Allt kommer förändras när kvinnor får makt jomenvisst.