Män drabbas värst när klimat och genus möts i lokal uppvärmning
avatar

Dolfs logo

Eders Ödmjuke uppmärksammar ett allvarligt problem

Det ideella arbetet med ett politiskt engagemang har ibland risker som man lätt bortser från. En sådan risk är den lokala uppvärmningen, som skiljer sig på vissa avgörande aspekter från den globala uppvärmningen, specifikt då att den lokala uppvärmningen, till skillnad från den globala, framför allt drabbar männen värst.

När det handlar om den lokala uppvärmningen är det inte koldioxiden som är i centrum utan något för mänskligheten mycket centralare, framför allt strålningsvärmens inverkan på den mänskliga reproduktionen, och denna drabbar först och främst männen.

Denna viktiga fråga tas upp i ett TED-evenemang (och för dem som inte vet det, TED står för Technology, Entertainment and Design) och talar i allra högsta grad för sig självt:

En väldigt viktig föreläsning om ett allvarligt hot mot mänskligheten

Denna oerhört viktiga föreläsning visar vilka faror vi manliga skribenter utsätter oss för här på GenusDebatten. Ninni som är kvinna kommer som vanligt undan på sin räkmacka, värme i de nedre regionerna är i hennes fall inte alls destruktivt i fortplantningsavseende, tvärtom, det är snarare än nödvändighet.

När ni nu insett vilka faror vi män utsätter oss för här, donera gärna en slant för att hjälpa oss med professionell massage för att motverka de hämmande effekterna.

©2015 Anders ”Dolf” Ericsson. Alla rättigheter förbehållna.

Om Dolf (a.k.a. Anders Ericsson)

Hjärtlös filantrop och altruistisk cyniker                                                                                  Minimal moderering begränsad till rena nödvändigheter.                                                         Skitstövlar åker ut permanent med en fet spark i ändalykten.                                                   e-mail: dolf.gd@hotmail.com

Kommentarer

Män drabbas värst när klimat och genus möts i lokal uppvärmning — 27 kommentarer

 1. Genusdebatten hänger sig åt att ställa män mot kvinnor, precis som den värste feminist. Värdelöst! Män kan ej existera utan kvinnnor, kvinnor kan ej existera utan män, vi är två olika delar av ett helt och vår funktion är att samarbeta för att våra gemensamma barn skall få den bästa start i livet som vi kan åstadkomma, tillsammans. Fruktansvärt dålig och marxistisk och feministiskt förgiftad artikel av genusdebatten. Skilj inte på mäns och kvinnors intressen! De är ett och samma! Det finns inget motsattsförhållande, det finns ingen konfliktyta!

 2. @Martin:
  Jag fattar det som att du inte titta på videon eftersom du helt missar problemets allvar.

 3. @Dolf (a.k.a. Anders Ericsson):
  Nej, det har du rätt i. Jag skrev mest på rubriken får jag erkänna och nu i litet mer sansat skick börjar jag tro att jag var ute i ogjort väder och är skyldig genusbloggen en ursäkt. Jag brukar tycka mycket om genusdebatten men fick för mig att de hade bytt till eqvalistens attityd. Ledsen.

 4. @Martin:
  Uhum, om du brukar läsa mina inlägg så borde du väl veta bättre än att dra förhastade slutsater utifrån en titel …

 5. @John Nilsson: He he, lösningen på det här med Killar och Klänningar.
  Den var ju faktiskt ganska cool. Nästan så till och med jag skulle kunna tänka mig … eh, förbjudna tanke. Vi skippar det och går vidare till nästa ämne på dagordningen.

 6. @Martin: Att bara läsa en rubrik och gå i attackställning direkt känns lite som vänstern och feministerna gör. Dags att tänka om?

 7. @J.G: Skit samma. Jag hade bara väldigt svårt att hålla mig för garv när jag läste kommentaren, det var lite som när de skäller på jämställdhetsfeministern och talar om för honom/henne vilken otäck människa han/hon är. Och det var ganska uppenbart att Martin inte kunde ha sett videon när han skrev sin kommentar.

 8. @Dolf (a.k.a. Anders Ericsson):

  Självklart, jag har två par. Ett för arbete och ett par för finare verksamheter som festivaler och så.

  Kräver ett visst handlag att sätta sig i en bil utan att genera omgivningen har jag märkt.

  Och man kan få tittande damer på stan att rodna som tusan, om man märker att de tjuvkikar. Då lyfter man lite på kilten och tar ögonkontakt. Omedelbar effekt, och rodnande damer varje gång.

  MVH

 9. ”Kin-rei” stod den om på mjölkpaketen på min tid. (Jag tror det var mjölkpaket, kan ha varit Kamratposten.)
  Efter ’guld’ och ’kyla’. Lär användas inom djuravel.

 10. @MJ:
  Det kan mycket väl vara så att båda hade lika många kakor till att börja med men att hon har ätit fler. Om hon ändå tycker att kvinnan ska få fler så att de har lika många finns det ett namn för det, socialism.

 11. @Gigas:
  Nejdå. Socialism innebär:
  Om en av dem har BEHOV av mer kakor så får den mer kakor.
  Båda måste baka lika många kakor som de har FÖRMÅGA att baka.

 12. @MJ:

  ”Socialism innebär:
  Om en av dem har BEHOV av mer kakor så får den mer kakor.
  Båda måste baka lika många kakor som de har FÖRMÅGA att baka.”

  Ja och vad som händer då är att förmågan att baka kakor sjunker som en sten. Så de arbetar lika många timmar men det blir färre kakor bakade. Det blir vidare färre kakor som man kan dela ut till behövande så behovet kan inte tillfredställas utan istället får man en gigantisk svart marknad. Sedan skapas en hemlig polis som har som jobb att se till ingen pratar om den svarta marknaden. Samma sak gällande kriminalitet, det finns exempelvis inga seriemördare i socialistiska samhällen så polis som försöker lösa seriemord blir motarbetade av makthavarna.

 13. Hoppsan MJ? Bara i Hollywood? Ännu en kommunist som naket förnekar verkligheten, de groteska massmorden av den egna befolkningen, fattigdomen och det socialistiska åsiktsförtrycket? Helt ny debatt-teknik du kommer med där, MJ? Den helt nya debatt-tekniken: verklighetsförnekelse. Eller inte så jätteny kanske?

  Stor-Socialisten Stalin från det socialistiska drömriket i öst där befolkningen levde lyckliga i alla sina dagar var jätteduktig på just den debatt-tekniken tror jag minsann. Extra Jättemånga BamseKakor till alla blev det väl där har jag för mig…

 14. @Erik: Det som händer är att duktiga bakare ger alla bra bakmaskiner och sitt bageri till sina barn och använder sin ekonomiska vinning och politiska makt för att se till att deras barn kommer in på de bästa bageriutbildningarna, att bakningsskolorna i deras områden är de enda som håller någorlunda kvalitet och dessutom blir dyrare att komma in på, så att barn till duktiga bagare kan baka mer kakor och sedan fostras till att tro att alla kan baka lika många kakor om de ”lägger manken till”.

 15. 9 män dör vid ugnen när de bakar kakor.
  1 kvinna dör när hon lägger upp kakorna på ett kakfat.
  Feministerna vill ha ”lika lön för likvärdigt arbete” (både männen ock kvinnorna jobbar ju med kakor).

 16. Både mannen och kvinnan föds utan kakor, det bakas 2 kakor, jämställdisten vill ge en till mannen och en till kvinnan, feministen ger en till kvinnan och en till grannen, sedan säger hon åt mannen att baka 3 till som de kan dela rättvist.

 17. @Nilsson:
  Någon måste ju baka kakorna. Inte för att dra det för långt men:
  Båda föds utan kakor. De får varsin av sina föräldrar. Staten ger en till till kvinnan. När de blir vuxna så bakar mannen fem kakor och kvinnan tre. Staten tar två kakor från mannen och en från kvinnan. Sedan ger staten två kakor till kvinnan och en till mannen.

 18. @MJ::

  Om en av dem har BEHOV av mer kakor så får den mer kakor.
  Båda måste baka lika många kakor som de har FÖRMÅGA att baka.

  Intressant, kan du nämna någonstans detta fungerar och hur man fastställer människors BEHOV objektivt?