Inte ens på Julafton slipper man manshatet
avatar

God Jul allihop. Innan jag går in på rubrikens ämne vill jag ge lite bakgrund. Jag firade jul med familjen och det innebär lite mer stressat tidschema än de flesta är vana med. Min familj inkluderar nämligen personer ur den yrkesgrupp som ser till att varor och post kommer fram till Jul: Lastbilschufförer.

Varför berättar jag detta? Jo helt enkelt för att de har massor av jobb före jul och eftersom vissa kom hem först på morgonen var vi ute och handlade julmat vid tolvtiden på Julafton. I vanliga fall skulle jag inte vara i affärerna vid den tiden men vad är det första man ser på Juladonens löpsedlar tror ni? Något fint om julen?

HO HO HO Givetvis inte! Vad vissa tidningar tycker passar att ga på löpet på julafton är texter som:

TITTARILSKA ÖVER GUBBFESTEN

Alltså inte ens på julafton slipper man de här radikalfeministiska människornas vidriga människosyn. Vill de vara arga på ett flamsigt TV-program får de gärna vara det men att motivera ilskan med att de medverkande FÖDDES FEL är skamligt.

Klagar man på andras medfödda egenskaper kan man lika gärna sätta en spegel framför sig nästa gång man försöker hävda att andra människor är fascister. Jag är ingen stor anhängare av Bingolotto men märkligt nog är min strategi att inte titta på programmet.

Kommentarer

Inte ens på Julafton slipper man manshatet — 8 kommentarer

 1. och den bästa strategin att bemöta såna skitartiklar är att inte köpa papperstidningen och att inte klicka på artiklarna på nättidningen, utan publik dör artiklarna ut

 2. Patrik

  Tyvärr stämmer inte det där. Som #Gamergate redan demonstrerat är det enda som hjälper mot SJW-maffian i media att kontakta annonsörerna direkt. De är inte beroende av lösnummer i den nya affärsmodellen. De är beroende av kontakten med annonsörer, sponsorer och samarbetspartners. De lobbar även aktivt politikerna att ta en del av notan så de kan strunta ännu mer i publiken. SJW-folket har till och med infiltrerat wikipedia.

 3. Pingback: Hur tar man av sig genusglasögonen? | Genusdebatten

 4. ”SJW-folket har till och med infiltrerat wikipedia.”

  Precis som de vattenmeloniska ekologidödsknarkarklimatsocialisthippiebatikextremisterna har infiltrerat empirin och fysikens lagar.

  Det enda som hjälper är att kontakta annonsörerna?

  Hmmmmmmmmmm jag ser att Dyson är tillbaka hos underbara Gawker och att Intel annonserar på Gamasutra.

  Tack förresten för att ni berättade för mig om Gawker. Visste inte att de sajterna var så bra.

  Vad tycker du om barnporr eller diskuterandet om hur man förför underåriga flickor förresten, Erik? Är det viktigt för yttrandefrihethen?

  Berätta även om du anser om Fartchives, Thunderf00t och Roguestar, uppenbara trakasseringsivrare. Samt Milo Yinnopoulos som är direkt könsrasistisk vad kvinnors mentala/karriärmässiga förmågor anbelangar.

 5. http://t.co/sIpNNSBx3q

  Välgörenhetsivrarna inom GamerHate vill förstöra för Save the Children såhär i juletider för att de annonserar på Gawker.

  Erik älskar såklart dessa fina upptåg.

  Ärligt talat: dessa pojkmän har antingen mobbats alldeles för mycket eller alldeles för lite som små. Men nu attans är det dags att bestraffa alla journalister som någonsin försökt slinka undan sitt ansvar att hata Gamerhate.