Fokusera. Newsflash! Kvinnor är inte bröst, de HAR bröst!!!
avatar

Dolfs ***** logo

Eders Ödmjukes fokuserar

Paolo Roberto, militant motståndare till feminism:

Boobs prove that men can focus on two things at once.

Gudrun Schyman, radikalfeministisk ikon:

Det är sexism. […] Det är ju rent ut sagt för jävligt. […] Och det är ju ännu värre då om det är väldigt mycket män som skrattar åt det.

Filip & Fredrik, ”komikerpar”:

Filip: Vi noterade tidigare idag här att David Hellenius lajkade, han valde sida, han valde Paolo Robertos sida.
[…] 
Fredrik: Ni kan väl messa Helenius lite snabbt, ganska snart, och bara säga: ”Du har chansen att avlajka innan programmet är slut.” […] Han har 12 minuter på sig. […] Messa Helenius nu så får han ta ställning. […] och antingen är då David Hellenius pro anti-feministen Paolo Roberto, eller så är han pro sunda, feministiska män.

Ida Östensson, radikalfeministiskt fjortishaveri:

Vi som kämpar mot sexuellt våld och för samtycke varje dag ser ju hur det här hänger ihop i en tydlig våldspyramid. Jag ska inte bli för akademisk. Jag kan säga, hans sexistiska skämt gör att nån annan tycker att man kan få stirra på nåns patte, nån annan vill klämma på den, nån tredje vill ha sex med nån som inte har visat att den vill. Det är en del av samma struktur.

Filip Hammar, intellektuellt tv-haveri:

Hägar the Horrible (Habard Handfaste)Dolf, fruktad vis vikingfilosof:

Paolo Robertos skämt att ”Boobs prove that men can focus on two things at once” fick livsglädjens radikalfeministiska dödgrävare att gå i taket.

Vad mentalt frigida vänsterfiaskon som Gudrun Schyman, Ida Östensson och kvaddarparet Filip och Fredrik inte fattat är att vi som uppskattar skämtet inte gör det för att vi betraktar kvinnor som kroppar eller köttstycken.

Hur kan dessa humorlösa moralister missa faktumet att vi inte ser kvinnor som att de vore bröst, utan som levande varelser som innehar bröst. Hemligheten bakom bröstens fascination och den uppmärksamhet de ådrar sig ligger rätt och slätt i att de kommunicerar kvinnlig livsglädje. Vi män älskar inte bröst, vi älskar kvinnor. Ingen normal man vill ha ett par bröst utan kvinnan de tillhör.

Dessa livsfientliga ökenzombies som upprörs över ett tuttskämt borde fråga sig varför kvinnor själva gärna framhäver sina bröst och ofta hamnar i svåra livskriser när de förlorar ett bröst eller bägge.

Bröst är livets budbärare.

Schyman, Filip och Fredrik är liemannens edsvurna.

Skål!

Länge leve livets bägare: Brösten!!!

©2017 Anders ”Dolf” Ericsson. Alla rättigheter förbehållna.

Kommentarer

Fokusera. Newsflash! Kvinnor är inte bröst, de HAR bröst!!! — 16 kommentarer

 1. Jag förstår att jag är naiv och lättroad, men jag kunde inte låta bli att dra på munnen åt Paolo Robertos skämt.
  Vilka trista figurer de där radikalfeministerna är! Helt utan humor!

 2. @Marie-Louise:
  Det är roligt, och det är mänskligt. Det här var egentligen meningen att vara en kortis. Jag skrev egentligen den sista biten (mitt eget ”citat”) som jag lade ut som en bild på twitter, kom sen på att jag kunde göra ett inlägg av det, och då blev det lite fylligare för jag lade till de övriga citaten som kontext. Men jag funderar på att skriva ett ”riktigt” inlägg om saken imorgon.

 3. Hej.

  ”Pastakung”?

  Var är tjäran och fjädrarna?

  Om Paolos föräldrar invandrat från t ex Kamerun, vilken sorts kung hade han varit då?

  Kamratliga hälsningar,
  Rikard, fd lärare

 4. @Rikard:
  Kamerun, är det inte ett sånt där ställe där de har kokosnötter och kakao?

 5. @Dolf (a.k.a. Anders Ericsson): Hej.

  Enligt CIA:

  ”coffee, cocoa, cotton, rubber, bananas, oilseed, grains, cassava (manioc, tapioca); livestock; timber” som huvudsakliga jordbruksprodukter, samt

  ”petroleum production and refining, aluminum production, food processing, light consumer goods, textiles, lumber, ship repair” som huvudsaklig industri.

  Landet har framtiden för sig bara de lyckas besegra korruptionen.

  Kamratliga hälsningar,
  Rikard, fd lärare

 6. @Rikard: det låter ju onekligen som att de inte ligger alltför illa till. (Kamerun är väl förresten i Afrika, va?)

 7. @Dolf (a.k.a. Anders Ericsson): Hej.

  Jodå, visst ligger landet i Afrika.

  Enligt CIA är namnet en engelsk avledning av portugisernas namn på en flod som rinner ut i Atlanten, och som av de första portugiserna kallades för ’Räkfloden’ på grund av sin myckenhet av dessa djur.

  Undrar när den första plastikoperationen som ger en kvinna fler bröst än två genomförs?

  Kamratliga hälsningar,
  Rikard, fd lärare

 8. @Rikard:
  Såg du inte den första Total Recall? (Den alltså med Schwarzenegger, förmodligen den enda bra film han gjort bortsett från Terminator)

 9. Det är så djävla frustrerande att dessa puritanistiska torrbollar inte fattar att anledningen till att heterosexuella män går igång på markörer för feminin fenotyp är för att män tänder på KVINNOR! Som du säger så är det inte brösten i sig som vi tänder på: det är kvinnan. Det hade inte varit funktionellt om vi hade gått igång på öron istället, då dessa inte skiljer sig särskilt väsentligt i sin utformning mellan könen. (Dom verkar dock fylla helt olika funktion för feminister och andra människor. Feminister använder dom för att stoppa proppar i. Vi använder dom för att markera avsky mot feminism genom att dra dom åt oss när Gudrun Schyman öppnar käften.)

 10. Pingback: Kvinnor, kroppar, bröst och politiskt korrekt (brist på) humor | Genusdebatten

 11. Det är bara sorgligt att den antifeministiska fronten länge har bestått av machotöntar och andra sorters folkförrådande White Trash-fattiglappar som med sina värdelösa försök till skämt eller sin historielösa och obildade anti-socialistiska propaganda enbart har bidragit till feminismens framfart. Feminism med sin Kafkainspirerade juridik med bevisförbättringar med falska kondomer, förlovningsringar, självupplevda dagböcker eller filmer etc., var som en skänk från ovan för den nationsföraktande nyliberala högern och den nya ”aristokratins” Mona Sahlin & co som kallar sig vänster. Det räcker oftast med ett fåtal obildade hantlangare för den där promillen som äger produktionsskruvarna att med ”morot och piska” förebygga varje riktig opposition. Naturligtvis är de tysta om att allt som har skett i socialismens namn är en droppe i havet i jämförelse med kapitalismens 300-åriga fasor och förödelser, med globalism som dess senaste gåva. (Det intressanta är att dessa äckel till hantlangare som år efter år propagerade sitt hat mot staten för att minimera den till för att ägas av en bakom ”demokrati” dold ”politbyrå”, sitter som om inget har hänt och fortsätter gapa på samma sätt på samma forum som de av de själva lurade individualiståsnorna som plötsligt bölar om sin saknad av nationalstaten, som om staten skulle ha varit någonting annat än nationen själv). Man gör naturlagar av orättvisa förhållanden med ord som ”privat egendom”, ”frihet”, etc. för att skydda den där promillen med sina parasitbankirer, som äger nästan alla rikedomar, med skräckpropagandan om att socialism skulle vara emot privat egendom, när den tvärtom står för överflöd av privata egendomar och dess frihet är för folket utom för den där promillens ”skiter i folk, skiter i nationer, etc.”-frihet. (Men att övertyga dessa åsnor att meningen med staten är en socialistisk process innanför kapitalismen själv, som vaket folk behandlar med omsorg eller som åsnefolk lägger under fötterna på den där promillen, är som att övertyga en flashbackare som tror att jorden är platt om motsatsen…)

  Hursomhelst, faktum är att de flesta män lyckas inte fokusera alls på någonting väsentligt i livet, så fort de ser eller tänker på ett par tuttar. De kan faktiskt inte ens fokusera på tuttarna själva, så länge de är två. Kvinnobröst är bara en primitiv patriarkal rest (eller rester eftersom tuttarna är ju två) som feminister borde uppmana (längre fram beordra) kvinnor att göra sig av med, till att börja med i västerlandet, eftersom det här inte direkt råder någon brist på mjölk från Arla eller andra tillverkare, t.o.m. med ekologiskt tillval. Jag har även rekommenderat vampyrer att börja civilisera sig och skaffa sig ett årskort på blodcentralen, eftersom det är så jävla ”mena” att suga blod ur halsen på folk i dessa moderna tider. Tyvärr så resulterade det sista försöket med en vampyrinna i att jag blev hotad till livet av hennes make, känd som Skarakannibalen (han som bytte namn till Drabbad – det kanske var förälskelsen i vampyrinnan eller i hennes tänder som hon HAR som drabbade honom?)

  Är den lösningen alltför drastiskt, så kan kvinnor förminska ena tutten maximalt (eller minimalt) för att hjälpa männen att börja fokusera? Vad är en kamp värd som aldrig kräver någon uppoffring?

  Har ni själva fler korkade kommentarer? Det blev ju ingen kommentar på den där ”Star Trek”-aspekten jag anytdde i en tidigare tråd. Det där om alla miljarder osynliga människosjälar, som ”befolkar” Jorden, med Paolo som en av dem som verkligen kan fokusera på sina muskler (nästan för att vara dem…). Man är aldrig det man har. Ett olidligt dilemma som lurar alla in i den rullande rundgången av ”to have or not to be”, i jakt efter pengar till makt till vilja till makt… Det är väl därför Trump skulle fortsätta twittra även då han ägde hela planeten (att inte kunna havandevara en kvinna, etc…)

 12. För att nu lämna Guds yrsel- och svindelframkallande tuttfördubblingar eller vad en kvinna inte är, som inte Trump har (eller ”grab it”) eller de muskler Paolo vill ha för att vara eller Skarakannibalens egen metodiska tillvägagång för att bevisa att en kvinna inte är vad hon har, etc. etc. åt sidan och i stället fokusera oss på väsentligheter:
  Man har knappt någon koll längre på nationalisten Trumps alla nämnda rofferier av sitt folk som han älskade så högt och djupt före valet. Trots det är det ganska så säkert att han kommer att bli omvald om 4 år, precis som Reinfeldt var… Krigs- och bl.a. byggnadsindustrin hursomhelst gnuggar redan händerna…
  Samma jävla gamla visa alltså, så tacka fan för att vi aldrig blir av med vänstern. Nej, sorry, fel av mig. Låt oss än en gång skylla på vänstern. Eller med andra ord: låt oss än en gång som alla fladdrande åsnesjälar, skria ut vår naturlagsenliga förbannelse: fy fan för vänstern…