En förutsägelse om sexdockor
avatar

Dolfs logo

Eders Ödmjuke i dockornas värld

Det finns dockor av alla de slag. Barbie och Ken, och G.I. Joe. Barbie och Ken antar jag inte behöver någon närmare presentation, det är bara illegala immigranter från Tralfamadore som inte känner till dem. Det finns däremot säkerligen en del som är obekanta med G.I. Joe, så för dem kan jag berätta att det rätt och slätt är en amerikansk soldatdocka.

Sen finns det ju dockor i mer naturlig storlek också, som t.ex. skyltdockor och dockor som används i olika former av övningar inom sjukvård och försvaret. Kort sagt, det finns dockor av alla de slag för alla möjliga användningsområden.

… inklusive lite mer exotiska aktiviteter.

Var mans innersta dröm

Var mans innersta dröm

Som alla förstår är det ett av alla dessa manliga privilegier som är en del av det patriarkala förtrycket som utövas mot kvinnor. När kvinnorna inte våldtas av de slemma gubbarna så vägrar gubbarna ge kvinnorna den uppmärksamhet de förtjänar. Istället försakar gubbarna de trånande kvinnorna och spenderar sin uppdämda kärlek på de mer lättflörtade och medgörliga dockorna.

Men nu skall det bli jämställt, för Expressen berättar för oss om Vogue-skribenten Karley Sciortino som låg med världens första manliga sexrobot:

Men nu finns det (äntligen?) en manlig sex-robot och Vogue-skribenten Karley Sciortino har testat den.
male-sex-robot

I videon förklarar hon precis hur läget ser ut, att män har haft fritt fram att leka med sexdockor i många år men att det varit tabu för kvinnor att göra detsamma.

Tänk så trevligt att kvinnor nu skall få precis samma möjligheter att ha sex med dockor utan att skämmas som vi män har. Jag gläds verkligen åt kvinnornas frigörelse från de slemma männen. Ytterligare ett steg i kvinnans sexuella frigörelse från mannen.

Jag noterar också med ödmjuk tillfredsställelse att mansdockorna som kvinnorna skall få stilla sina lustar med är nästan lika naturtrogna som mannens uppblåsbara Barbara, eller hur?

Den vuxna kvinnans Ken

Den vuxna kvinnans Ken

Jag har en liten ”spaning” här.

 1. Kvinnor kan ofta få subventionerade p-piller för några hundralappar om året, män kan köpa Viagra-piller för några hundralappar styck.
 2. Man diskuterar feministisk porr för kvinnor i kulturkretsar, medan man överväger åtgärder för att stoppa den förnedrande porren som riktar sig till män.
 3. Ensamstående kvinnor skall ha rätt till kostnadsfri insemination, surrogatmödraskap skall förbjudas.
 4. Kvinnor skall ha rätt till kostnadsfri abort, män har bara skyldighet att betala underhåll.
 5. Kvinnor skall få hjälp när de prostituerar sig, männen som köper av dem straffas (och männen som åker fast får betala skadestånd till de prostituerade som gör dubbel förtjänst).

Det går säkert att fylla på med en lång radda, men det är mitt i natten när jag skriver, och jag är trött. Jag tror trenden framgår ganska klart.

Så min förutsägelse:

Jag vågar sätta en slant på att en utredning tillsätts som skall titta på möjligheterna att subventionera sexdockor åt kvinnor. Givetvis kommer dessa dockor också att falla under högkostnadsskyddet. Utredningen kommer också att titta på möjligheter att lagstifta mot mäns användning av sexdockor. Troligtvis kommer manligt utnyttjade att klassificeras som grov våldtäkt då dockan är i ett utsatt tillstånd och inte kan ge sitt entusiastiska samtycke.

Någon som vågar sätta emot?

©2016 Anders ”Dolf” Ericsson. Alla rättigheter förbehållna.

Om Dolf (a.k.a. Anders Ericsson)

Hjärtlös filantrop och altruistisk cyniker                                                                                  Minimal moderering begränsad till rena nödvändigheter.                                                         Skitstövlar åker ut permanent med en fet spark i ändalykten.                                                   e-mail: dolf.gd@hotmail.com

Kommentarer

En förutsägelse om sexdockor — 15 kommentarer

 1. @T: Om den inte redan är borta så är det bara för att ingen har tänkt på det ännu.

 2. Ja dessa borde subventioneras oxå för jag antar att det idag säljs mer dockor till män och knappt några till de stackars kvinnorna för att de inte får. Så för att det ska bli jämställt och inte orättvist borde de självklart subventioneras. Och att henjournalisten som klär sig kodat kvinna men jag inte vet om den känner sig som sådan så jag kallar den hen tycker det varit orättvist på sexdockefronten så kan man ju undra varför det inte säljs dildos till mån i samma utsträckning som till kvinnor. Detta luktar unken manskultur då män oxå har ett håll de kan pulla som de normkritiska homosexuella visar att det är mycket skönt och upphetsande men manskulturer som hatar homosexuella och kvinnor håller sig borta från dildos. Det är självklart för att de vill vara penetreraren den som bestämmer och är dominant och inte mottagare så som kvinnor tvingas bli.

  Så för att jämställdhet ska nås behöver vi utbilda fler feminister så de i sin tur kan visa de unkna kvinnohatarna ljuset och upplysningen i sexualundervisningen och de som säljer dessa varor inte kodar dem med färjer och fluff och såklart subventionera till kvinnorna som bara jobbar gratis och inte har råd annars med dessa dockor.

  /har sett ljuset

 3. Hej.

  I denna nya värld så skön
  där var och en kan välja kön
  på partner efter smak och tycke
  (och älska med ett gummistycke)

  Så är det märkligt för mitt sinne
  varför hål är bra, men inte pinne
  och varför friheten för en del
  skall förbjuda andras lek och kel

  Det enda man behöver veta är
  om den som till man har begär
  detsamma känner och i hast
  vill vältra sig tillsammans uti last

  Så släpp på frihetsflödet lättjefullt;
  systrar, bröder, oavsett hur du född är,
  och vänslas lagom kättjefullt;
  ej mer än du önskar eller nödd är

  Med ursäkt för styltiga nödrim,

  Kamratliga hälsningar,
  Rikard, lärare

 4. @Rikard:
  Tycket det verkade flyta ganska bra, fast det hakade upp sig på ”oavsett hur du född är” så där skulle jag ändrat ordföljden till ”oavsett hur född du är” och sen på sista raden varit lite innovativ med böjningen så ”ej mer än du önskar eller nödd är” blivit ”ej mer än du önskar eller nödder är”
  Har du förresten sett att jag har en del inlägg med poesi. I några är det huvudpunkt, i andra bara med som en liten parantes.

 5. @T:
  Jo, men dill används väl mest till kräftor, så att momsbefria dillen skulle bara leda till att männen super bort ännu mer av barnbidraget.

 6. Som sagt var, det finns en uppsjö av kvinnliga sexleksaker medan manliga diton är klart begränsat.
  Men jag förstår att det är synd om de stackars förtryckta kvinnorna om dom inte har en sexdocka…
  Det är ju också skrattretande med feministernas ständiga tjat om tabun kring deras kropp och sexualitet.
  Kvinnliga sexleksaker finns sedan länge att köpa på apoteket medan sexdockor för män och andra manliga sexleksaker inte gör det.
  Feministerna pratar vitt och brett i media om hur bra det är att kvinnor onanerar med eller utan sexleksaker för att lära sig om sin egen njutning.Om det vore så tabu skulle dom knappast göra det och apoteket skulle knappast sälja några sexleksaker.

  Jag själv och skulle jag tro de flesta vuxna män skulle inte höja på ögonbrynen om en kvinna erkände att hon har en dildo. Det är väl snarast det motsatta som vore förvånande.

  Om jag däremot som man skulle erkänna att jag hade en sexdocka så hade jag blivit utskrattad och sedd som en förlorare som inte får ha sex med en kvinna..

 7. Ja det är faktiskt intressant kvinnliga sexhjälpmedel är befriande,medans manliga sexhjälpmedel beskrivs som för losers.
  Det här tänket är vad många feminister hemfaller åt porr och sexhjälpmedel till män är förkastligt,utan att förstå att man bygger detta på gammalt könsstereotypt tänk att män ska prestera för kvinnans skull,annars är denne ingen riktig man.

 8. @Pelle2:
  Finns ju en uppsjö kvinnliga sexleksaker rent naturligt också. Bananer, gurkor osv. Har aldrig hört talas om något naturligt substitut som funkar bra för den manliga sidan.

 9. @michael.:
  På nätet finns ju sajter som IFeelMyself – IFM som ägnar sig helt åt den kvinnliga orgasmen. Har aldrig vare sig sett eller hört talas om något liknande om manlig sexualitet. Inte för att jag skulle vara intresserad annat än i rent akademisk mening.

 10. @Dolf (a.k.a. Anders Ericsson): Hej.

  Heh, så länge jag slipper rimma ’lågskor’ med ’vågor’ så får jag känna mig nöjd.

  Över lag skulle jag påstå att den gamla traditionen med att kväda eller smida nidvisor/-rim borde återupplivas. Att lägga sig rätt mellan obegriplig och övertydlig, eller mellan direkt plump och elakt neslig till blott knott-likt retlig och förtretlig är inte det lättaste.

  Jag hade din ordföljd först, men då blir betydelsen fel, och min inre Caligula tvingar mig att kasta om. Kanske skall byta honom mot Yoda nästa gång Kvasers ande flödar?

  Kamratliga hälsningar,
  Rikard, lärare
  Ps Om och när vi får ego-medvetna robotar – tror du vi får robotbordeller och robothallickar också? Hur kommer feminister och liberaler att ställa sig till det mån tro? Ds

 11. @Rikard:
  Du menar ”hur född du är” skulle syfta på metoden som användes vid förlossningen?
  Ser inte hur det skiljer sig från ”hur du är född”. Bägge kan misstolkas om man vill.
  Det finns annars ett par saker jag hänger upp mig på när det gäller ordföljd. Framför allt hur man placerar ordet ”inte”. Finns två typfall.

  ”Alla gillar inte glass.” är i mina ögon ett mycket konstigt uttalande. Jag uppfattar det som att ingen gillar glass. Vad man egentligen menar är ”Inte alla gillar glass”. (Att jag ibland hänger upp mig på detta är väl något jag tagit med mig från predikatlogik)

  Det andra är typiskt i objektskonstruktioner, jag blev varse det först i en annons för fotokopiering strax efter jag hade kommit tillbaka till sverige, när en kille säger i telefon till sin mor ”Nej, jag saknar inte dig”. Jag vill säga ”Nej, jag saknar dig inte”. Men bruket att placera ”inte” efter objektet verkar ha fallit bort hel. Jag är tvärsäker på att det var vanligt när jag var ung. I just det här fallet med saknar kanske det inte är så tydligt, men jag tycker man får helt olika betydelser om man t.ex. säger:
  ”Varför skickade du inte henne?” (det hade varit bättre att skicka henne istället för att låta barnen hämta vodkan)
  ”Varför skickade du henne inte?” (om ingen hämtar vodkan får vi sitta här och försmäkta)