Dolfs kalender: Lucka 11
avatar

Dolfs logo

Eders Ödmjuke drömmer om en fridfull jul

Som påpekades häromdagen så viker inte den här kalendern för de seriösa och tunga frågorna. Bakom dagens lucka döljer sig en hemsk påminnelse om det vitt och brett spridda partnervåldet.

Låt julen gå i fridens tecken. Slå inte din partner.

Även om han förtjänar det.

garfield domestic violence 860219

Om Dolf (a.k.a. Anders Ericsson)

Hjärtlös filantrop och altruistisk cyniker                                                                                  Minimal moderering begränsad till rena nödvändigheter.                                                         Skitstövlar åker ut permanent med en fet spark i ändalykten.                                                   e-mail: dolf.gd@hotmail.com

Kommentarer

Dolfs kalender: Lucka 11 — 5 kommentarer

  1. @anonym: dummaste snyfthistoria jag hört på länge. När farao blev HIV ett manligt privilegium?

  2. @anonym: Tröttsamt, detta ständiga gynocentriska tugget om ojämställdhet och hur det är till kvinnors nackdel hela tiden. Män får också sin dos av hiv/aids efter en våldtäkt det kanske kan muntra upp Linnea, faktum är att våldtäkt som vapen i krig används mot män också då det splittrar familjer, en man i deras kultur är ingen man längre efter en våldtäkt och förlorar status i samhället, och inte minst av sin fru, för en man som kan bli våldtagen kan inte försvara och försörja sin fru. http://www.theguardian.com/society/2011/jul/17/the-rape-of-men.

    Men i sann feministisk anda så nämns det inte, män lever ju götti gött gött. Victory

  3. känns framför allt märkligt att börja tala om villkoren för svenska kvinnor i samma andetag. två helt olika världar och den ena ganska ojämförligt mysig enligt vad jag kan se.

    som att en adelsdam på 1700-talet skulle tala om för sin hunsade make hur svårt hon och kvinnorna på gatan har det.