CNN hotade Mem-skapare med uthängning – Här är responsen från Internet
avatar

Följande publicerades på CNN skrivet av reportern Andrew Kaczynski

”CNN reserves the right to publish his identity should any of this change…”

Det låter som en dålig replik från en gangsterfilm men det är otroligt nog en CNN-artikel från verkligheten där Mediegiganten dinglar med hotet att hänga ut identiteten hos den privatperson som på Reddit använder den talande signaturen ”HanAssholeSolo”. Och för vad undrar ni kanske? Jo vad ”HanAssholeSolo” hade gjort (utöver den signaturen) var att ha skapat den här internet-memen:

Fast det var inte främsta orsaken att en av USA:s tre största mediekorporationer hotade en helt vanligt privatperson med uthängning. Nej huvudorsaken var att USA:s president Donald Trump twittrade memen varefter CNN under flera dagar låtsades att detta var att tolka som en uppmaning till våld mot journalister. Ironin i detta var uppenbar för alla förutom CNN. Memen visar ett klipp från WWE-Fakebrottning och kommenterades på allvar av CNN Fakenews som om det vore riktigt våld.

Det här är för övrigt ett återkommande tema i vänsterorienterade sammanhang idag. Skola, Feminism, Forskning, Antirasism, Massmedia… Man lägger pannan i djupa veck och kommenterar FEJK/LÅTSAS/FANTASI men låtsas man kommenterar verkligheten. Vi kan se hundratals låtsasutbildade låtsasakademiker, låtsasreporar och låtsasforskare utlova låtsaskonsekvenser aldrig har kunnat påvisas av rollspel, rockmusik, dataspel etc. Dessa personer är högutbildade idioter och vad de sysslar med är ren propaganda. De har aldrig bevis, de är oros-handelsresande

CNN Fakenews vore dock inte CNN om de stannade där. De måste såklart hitta på något ännu mer idiotiskt. Så en av USA:s tre största mediekorporationer ägd av Time Warner avsatte resurser hos sitt ”Investigation Team” för att spåra upp ”HanAssholeSolo” kontakta honom, pressa honom att be om ursäkt för internet-memen (och andra trollbeteenden upptäckta i efterhand) och lova att inte göra om det. Här kan ni se CNN:s barnungar gratulera sig själva åt att ”HanAssholeSolo” bett om ursäkt.

Men sedan upptäckte CNN att det numera finns en hel värld på internet som inte stödjer totalitära vänsterfasoner av Sovjetmodell och baksmällan lät inte vänta sig. Internets regler slog tillbaka med full kraft. Om du försöker få bort något från internet så händer raka motsatsen. Behöver jag ens förklara vad som hände efter att CNN hade pressat en privatperson att be om ursäkt för att ha skämtat med en Internet-Mem? Mine damer och herrar: Streissand-Effekten

CNN-memer dök upp överallt. Inte nog med det, folk började prata om huruvida det var normalt att medieföretag hotade privatpersoner med att hänga ut deras identitet på det där sättet. Och med folk menar jag dem med plattformar. Dave Rubin kommenterade saken. Phil DeFranco twittrade kommentaren till sina miljontals följare och sedan påpekade Julian Assange att vad CNN gjort eventuellt bröt mot New York Penal Code ”Coercion”. Hashtaggen #CNNBlackmail trendade Worldwide #2 och CNN-memer fortsatte att svämma över internet.

Wikileaks twittrade: ”Trump was bad. CNN is worse: CNN threatens amateur satirist behind Trump video: make fun of us again and we dox you ”

Inom kort konstaterade till och med stora tidningar som Washington Post att CNN hade förlorat vad som på diskussionsforum döptes till ”The Second Great Meme-War”. Medan CNN ville prata om ”hat mot media” och ”ursäkten” så var CNNBlackmail den stora nyheten som folk pratade om. Och här vill jag göra ett eget påpekande för nu är det kanske en och annan som undrar hur sjutton julaftnar med dansande katter på bordet vi hamnat i situationen att så här oseriösa saker blir diskuterade i seriösa kanaler?

Jag har gjort efterforskningar och följt debatten. Här är mitt försök att kortfattat besvara den frågan. Kim Holmes författaren av ”The closing of the liberal mind – How groupthink and intolerane define the left” hade helt rätt i praktiskt taget allting han sade. Han påpekade att vänstern hade ändrat sin målsättning från sakliga till moraliska skäl och efter att ha fått framgångar med President Obama i vita huset så kände sig vänstern som om det bara var att genomföra en ”mop-up operation” av de värderingar som den postmoderna vänstern berättat för sig själva om och om igen hur skadliga de var. Observera ”berättat” inga bevis behövdes berättelser/narrativ är i sig bevis i deras värld.

Kim Holmes hade också rätt i sitt påpekande att vad vänstern sysslade med under President Obama i allt högre grad hade inslag av ”Hybris”. De trodde de hade listat ut allting. De såg sig själva som ”Home Free”. Vetenskap på högskolan hade bytts ut mot postmodernism. Miljardbelopp delades ut för ”forskning ”på vänstersociologiska påhitt som ”vithet” ”rasteori” ”intersektionalitet” och så vidare som ni kan se överallt idag. Dessa är alla vänster, nästan alla professorer är vänster och nästan alla journalister är vänster. Av denna orsak slutade de helt att debattera. Högern bemöttes ju enklare genom att anklagas för rasism och sexism så var allt klart.

Det var bara ett problem och det förklaras enklast genom en enkel fråga. Om alla svarta studenter byter rum och pratar enbart med svarta – hur gör du då för att inte få ett rum där vita enbart pratar med vita? För ”White Power” ville vi inte ha eller hur? Nej ni kan inte svara på det och det kunde inte vänstern heller. Givetvis är det så på gräsrotsnivå att om vänstern bara pratar med vänstern så finns ett annat rum de inte ser där högern pratar enbart med högern. I delar av detta rum så har man idag i lika hög grad som vänstern slutat att försöka debattera. ”Om inte de är ärliga eller sakliga varför skall vi vara det”

Vänsterns reaktion på att förlora faktafrågor var att bli PK-moralvänster. Ni är dåliga, rasistiska, hatiska, sexistiska bla bla så det spelar ingen roll vad som är sant och vi vill ha diktatur och byråkrati med regler som förbjuder ”hat” Vi skiter i vetenskap, genus är gud, kön finns inte och dem som säger fel pronomen skall böta en kvarts miljon dollar. Vad ni ser idag i USA som är helt nytt för etablissemang som sedan länge gjort acceptans av ovan till det normala. Man antingen låtsas dessa saker är självklara eller så låtsas man det ”inte är så illa”

Högerns reaktion på gräsrotsnivå när lögnare kallat dem rasister och hatare utan bevis i flera år lyder så här: Vi tar inte vad ni säger på allvar, vi tar inte oss själva på allvar. Vi pratar inte med er, ni är översittare och sådana förtjänar enbart att hånas, trollas och hängas ut. Som bonus så är det omöjligt för måltavlor för trolling att utmåla sig själva som offer som vänstern älskar att göra och som Hillary Clinton upptäckte:

”HJÄLP Den här animerade grodan är en symbol för onda nazister” (Faktiskt tema i ett tal av en presidentkandidat)

På tal om det, vet ni vem som förstod detta innan de flesta andra? Genusnytts grundare Pär Ström. Hans sista inlägg i debatten var boken ”Perukklubben” där han istället för att sakligt bemöta sina belackare kritiserade debattklimatet genom att göra narr av dem som fabeldjur. Saken är dock den att medan han förstod principen så valde han fel metod. Som ”Andra Stora Mem-kriget” demonstrerar läser unga människor idag inte böcker i dessa sammanhang. Vänstern skriver heller inte böcker. Vänsterns nya försök att nå unga människor är propaganda i Superhjälte-serietidningar. Inlägg om detta kommer i framtiden.

Men som man kan läsa på de stora internet-forumen är MEMER idag den överlägset mest effektiva metoden för att nå fram i dagens översvämmade och urvattnade och hårdcensurerade medielandskap. Vilket bara alltför tydligt demonstreras av den mem som ”HanAssholeSolo” skapade. Ungefär så här löpte händelseförloppet.

HanAssholeSolo gör en skämtsam MEM som visar Fejkbrottning där Donald Trump spöar på loggan till CNN Fejknyheter.
Nästa dag ser han President Donald Trump skicka ut en redigerad version av din MEM
Nästa dag har CNN spårat upp hans identitet och vill prata med homom om saken
Nästa dag säger Julian Assange att han utsatts för ett brott av CNN och Senator Ted Cruze säger CNN även kan ha brutit mot Georgia State Law.

You could not make this shit up.

Kommentarer

CNN hotade Mem-skapare med uthängning – Här är responsen från Internet — 65 kommentarer

 1. Det blir mycket intressant att se om det blir ett rättsligt efterspel.

 2. Tucker Carlson: ”[CNN] befriar från straff i utbyte mot bekännelse av skuld. Skall de börja sälja avlatsbrev?”

 3. @Kristian:

  Det rättsliga är bara en del av det hela, vi har även det etiska efterspelet och så har vi det faktum att detta är en Public Relations Nightmare som förmodligen kommer att hamna i läroböckerna som exempel på de dummaste saker man kan göra. För bara några få år sedan var CNN en kanal som kunde peka ut FOX News som oseriösa.

  Men som flera youtubekanaler har påpekat: TV-tittare är gamla och TV-chefer är ännu äldre. Detta medan de som jobbar med TV är unga hippa vänstermänniskor som vill göra TV för personer som är precis som dem själva. Som en konsekvens av detta så är programmen av usel kvalitet och ingen ser dem förutom de redan frälsta. Boken ”Shattered” visar samma sak var sant för Clinton-kampanjen.

  Många har undrat vad som gick fel. Här är vad jag lärt mig. Målet var inte att övertyga skeptiker att rösta på Clinton. De riktade sig helt och hållet till dem som redan var Clinton-fans. Valet gick ut på att mobilisera egna väljare. Det var därför Clinton inte var det minsta övertygande de få gånger hon höll tal. Hennes kampanjledare hade som strategi att ”organisera” sig till vinsten.

  Det var av samma orsak de stora debatterna inte hade den minsta effekt på valutgången trots att de stora TV-kanalerna utmålade Clinton som vinnare. Hon vann hos dem som redan var Clinton-fans. Hon övertygade inga som höll på Trump eller var neutrala och det försökte inte TV-kanalerna heller göra. De ömsom smutskastade Trump, ömsom hävdade att han var chanslös.

 4. Apropå det. ”HanAssholeSolo” är nog den mest memvänliga signatur man kan tänka sig. Vissa medier kan inte ens säga signaturen. De säger typ ”A combination of a profanity and the name of a Starwars Character” Grin

 5. Mark Steyn: ”CNN was like the worlds most boring network just months ago, now its behaving more and more nutty each day”

  Tucker Carlson: LOL

 6. Sargon of Akkad har gjort en mycket bra video om saken:

  och den här är också bra:

 7. Detta från en person som hyllar Wikileaks och aldrig vågat kritisera Wikileaks?

  Man får inte hata folk för hur de har fötts och behålla anonymitet eller mänskliga rättigheter. Så är det bara. Om man vill döda svarta, förbjuda judar från vissa arbeten och mordhota uppstudsiga kvinnor som detta Trumpfan är det i samhällets intresse att man avmaskeras.

  Vill man försöka främja våld och terrorism mot media får man acceptera att media vill försvara sig. Media är bara människor och de värderar sina liv mer än töntiga och obsoleta humanistiska värderingar.

 8. ”dem som säger fel pronomen skall böta en kvarts miljon dollar”

  Om de gör det medvetet för att de är ointelligenta svin, ja. Att inte mobba ointelligenta svin vore sjukt.

  Precis som det vore sjukt för CNN att bry sig om vad fejkkändisar som Dave Rubin bryr sig om när de har mer tittare och pengar än förut.

  Och precis som det är sjukt att tro att CNN ogillar eller är orättvisa mot Trump när de anställde en av hans hjon för att kräkas ut hans talespunkter under valkampanjen. De är nästan lika mycket hans vänner som James Comey var.

 9. ”utlova låtsaskonsekvenser”

  Som att alla kvinnor kommer supervåldtas och alla bögar kommer kastas från hus om vi inte förbjuder böneutrop?

 10. ”Målet var inte att övertyga skeptiker att rösta på Clinton.”

  Jo, det var tyvärr det.

  ”De riktade sig helt och hållet till dem som redan var Clinton-fans.”

  Nej, mycket handlade om republikaner som ogillade Trump.

  ”Valet gick ut på att mobilisera egna väljare.”

  Nej, de togs för givna, men de glömde att många vänsterröstare är bittra mot latinamerikaner och är rädda för att det ska bli förbjudet att säga god jul.

  Clintonkampanjen var alldeles för inriktad på välbärgade förorter och utbildade vita kvinnor. Inte alls tillräckligt mycket inriktning på identitetspolitik för lågutbildade och fattiga.

  Lyckligtvis kommer förrädarna bland arbetarna straffas hårt av Trumps politik, men det är synd att de lojala också kommer drabbas.

 11. ”I delar av detta rum så har man idag i lika hög grad som vänstern slutat att försöka debattera. ”Om inte de är ärliga eller sakliga varför skall vi vara det””

  Inget högern gör är vänsterns fel. Många i högern har helt enkelt alltid varit kontrafaktiska, spefulla arslen och att folk kritiserar transfobiska skämt eller hatiska halloweenkostymer skapar inte fler arslen och ger de inte heller en ursäkt.

  För övrigt, apropå identitetspolitik, är amerikanska vänstern närmare allmän opinion i gayrättigheter, transrättigheter, klimatet, abort och immigration. Det är därför Clinton vann med tre miljoner röster. Men USAs valsystem utformades för att stärka slavstater och områden där folk som ogillar andra människor vill bo. Lägg till gerrymandering och högerns rasistiska krig mot icke-vita väljare ovanpå det.

  Så är det – i USA är det redan en extremistisk, ideologisk elit som går emot vanligt folks opinion som styr. Och de sätts till makten av bleka, obehagliga väckelsekristna som äter friterad antibiotika och smiskar sina barn.

 12. Det intressanta är att högern kan aldrig riktigt påvisa när den falskeligen anklagats för rasism (vilka var det som försvarade Apartheid i Sydafrika?) eller homofobi (vilka i Sverige har alltid motarbetat LGBT-rättigheter?) men har ändå alltid hävdat att anklagelserna är falska. Det har ju varit den huvudsakliga talespunkten sedan dag ett – att dessa anklagelser levererats utan kontext eller utan förklaring utan bara använts some type sätt att tysta debatten. Men när man sedan förklarar vad i högerns beteende som berättigar anklagelserna, då pratar man om att man bara var emot identitetspolitik eller att islam är värre och då får man inte kritisera högern för då hjälper man islam typ.

  Det är faktiskt inte så att högern tröttnade på att oförskyllt anklagas för bigotteri, utan det är snarare så att högern slutat låtsas att den inte är bigott och slutat försöka stå för humanism, individualism eller universalism.

 13. Trump: ”Jag vill att Kris Kobach ska starta ett korståg mot icke-vita väljare som stryker de från röstlängorna.”

  Trumpväljare: ”Haha där fick ni för att ni sa att Trump var rasist.”

  Trump: ”Mitt sjukvårdsförslag gör så att kvinnor som våldtagits ruineras om de rapporterar det till polisen.”

  Trumpväljare: ”Har så går det om man anklagar oss för att inte gilla kvinnor.”

 14. HanAssholeSolo och Erik Wedin: ”Jag gillar när nazister mordhotar familjemedlemmar till journalister jag hatar.”

  Nazister och Erik Wedin: ”Det är inte alls ett problem att den fria pressen utsätts för hot.”

  CNN: ”Hej HAS, vi ger dig en chans att lägga av.”

  Erik Wedin: ”Buhu Stalin buhu.”

  Att lyssna på er ”människor” på GD är som att höra om män i Afrika som våldtar spädbarn för att kurera sig från AIDS. Det är inte bara att ni är enormt äckliga, ni är också fullständigt omöjliga att förstå.

 15. @Axel Edgren:

  ”Som att alla kvinnor kommer supervåldtas och alla bögar kommer kastas från hus om vi inte förbjuder böneutrop?”

  Nej, det sker redan i världen.

  Kvinnor (Flash Rape Mob)

  Bögar (Hustaksvarianten av Mångfald)

  Inte fantasier tyvärr. Men fullt förståeligt att du och flera andra är så livrädda ni försöker göra er vän med de här typerna. Verkar vara nån variant av Stockholmssyndromet ni uppvisar.

 16. @Erik:

  ”Nej, det sker redan i världen.”

  Jepp, och det kan varken jag, du eller någon av dina allierade som Daniel Holtzclaw göra något åt.

 17. @Axel Edgren:

  Ett typiskt exempel på vänstern berättar sagor och ljuger om verkligheten. John Scalzi är en av de vänsterförfattare som blev skokstokig när Sad Puppies nominerade oväntade författare på Hugo Awards.

  Serien 1: Publiken trollar Sarkeesian, Hon svarar ”Garbage Human”

  Verkligheten 1: VIDCON Publiken gör ingenting, Sarkeesian kallar Sargon of Akkad ”Garbage Human” oprovocerat.

  Serien 2: Publiken bölar och gör sig till offer.

  Verkligheten 2: Publiken/Sargon svarar lugnt att de vill prata om saken, Sarkeesian avfärdar och hennes kultister trakassera och näthata Sargon.

  Serien 3: — (Denna episod finns ej med)

  Verkligheten 3: Sarkeesians kultister ljuger för media och deltagare. Trots att alltihop är fillmat så insisterar de att folk började skrika på Sarkeesian. Tim Pool gör en video om hur detta är FAKENEWS

  Slutligen så har vi ett utmärkt exempel på vad jag nämnde i inlägget. hur vänstern försöker nå unga genom att sprida propaganda via tecknade serier och som jag redan påpekat funkar det inte särskilt bra eftersom MEMER som denna är helt överlägsna i de stora Memkrigen på Internet.

 18. ”Sarkeesian kallar Sargon of Akkad ”Garbage Human” oprovocerat”

  Vad han hade sagt *just innan* hennes förolämpning är helt irrelevant. Sargon har försökt tysta henne i åratal.

 19. ”Sarkeesian avfärdar och hennes kultister trakassera och näthata Sargon.”

  Det får inte han eller du klaga på eller bli upprörda över.

  ”Trots att alltihop är fillmat så insisterar de att folk började skrika på Sarkeesian”

  Det gjorde de. Det är fysiskt omöjligt för dem att inte göra det.

  ”hur vänstern försöker nå unga genom att sprida propaganda via tecknade serier”

  Till exempel genom att ha kvinnliga karaktärer som inte är skräp för hikikomoris och pedofiler? Tack gode gud för propaganda i sådana fall.

 20. @Axel Edgren:

  ”Att inte respektera nationalisters anonymitet är en existentiell fråga. Om vi lämnar dem ifred, kommer de att döda oss.”

  Alltså här ser man tydligt hur förvirrade ni och CNN är.

  Other threats appeared on related sites, particularly on 4chan, the wild west of internet forums.

  Newsflash: 4 Chan är ett känt trollforum. Varför sitter en CNN-journalist och leker Troll-stenograf på 4 Chan? För övrigt vad i den här artikeln går att ta på allvar?

  1. Först har vi det löjliga påståendet att en WWE Fejkbrottnings-Mem skulle leda till våld i verkligheten (där inget våld skett, däremot öppnade en vänstergalning beväpånad med SKS eld mot Kongressledamoter som spelade Fotboll) FAKE

  2. Sedan har vi det lika löjliga påståendet att det är antisemitism att skapa en mem som gör följande påpekande ” “Something Strange About CNN…can’t quite put my finger on it…,” och visar hur många CNN-medarbetare som har judisk bakgrund. FAKE

  3. Sedan har vi Yates absurda påstående att WWE-menen skapade ”debatt över om den orsakade våld mot media” VADÅ DEBATT??? Det var CNN News som pratade med CNN News om CNN News: Det är ingen debatt – det är ett TV-sänt firmamöte. Debatt är när man har personer från olika sidor som tycker olika. Inte när TV4 Malmö och TV4 Göteborg sitter och pratar med varandra.

  4. Därefter så byter Yates tema och börjar prata om anonyma konton han inte vet vilka de är som trollar honom. Yates tycks leva i en fantaivärld där man å ena sidan tar allt på allvar å andra sidan inte vet att högertroll efter att vänstern kallat Trump något så dumt som ”Literally Hitler” inte tar något på allvar utan tvärtom omfamnar allt och överöser kritiker med Hitler-memer. Yates tror att han utsätts för en nazistattack

  ”so the threats and memes predictably featured pictures of Adolf Hitler, scenes from the Holocaust and other anti-Semitic garbage. I was peppered with the usual slurs and insults before a user calling his or herself “Pepe’s Imam” told me: “There’s a civil war coming, leftist. Memes are the least of your problems.”

  5A: Observera att i storyn så finns förståelsen att det sistnämnda är allvar och något helt annat än det förstnämnda tramset. Han ger nu intrycket att byta ämne och skriva om detta påstådda ”inbördeskrig” men vänta så skall ni se vad som händer.

  ”Over the past few weeks I’d heard plenty of talk about a new civil war, this one supposedly the looming violent clash between left and right. Since last year I’ve been threatened regularly, including an incident in which somebody circled my house at 4 in the morning”

  5B. Så vi har gått från inbördeskrig till att han en gång såg en person cirkla runt huset och som respons på att en person cirklade runt huset ringde han inte polisen utan….

  ”and so I’ve kept a close eye on extreme right-wing communities. In their posts and on the subculture’s favorite media outlet InfoWars”

  5C …började istället titta oftare på Alex Jones??? Vad i h-e har det att göra med att en person vid ett tillfälle cirklade hans hus?

  ”I returned to the Reddit forum where HanAssholeSolo had been posting, a subreddit called The_Donald in which extreme supporters of the president rail against the “MSM,” or the mainstream media, and journalists like myself.”

  6A. Till skillnad från de vänsterforum som Hodgins besökte innan han hängde en SKS över axeln och gick iväg för att skjuta på flera kongressledamöter och bli dödad av Polisens moteld?

  6B: Eller kanske till skillnad från de Svarta segregationist-forum som Eugene Long besökte innan han med sin IWI Tavor SAR sköt på sex poliser i Baton Rouge varav tre dödades för att sedan dödas av en prickskytt från SWAT?

  Intressant hur det inte är de forum som skapat riktiga våldsdåd och Dödsfall som undersöks här utan de som trollar inbördskrig och hitler-memer. Men det är precis som före valet: Då varnade man för våld på gatorna om Trump förlorade. Vad som hände på riktigt var våld på gatorna efter att Trump vann men CNN tycks mer förtjusta i sina teorier och sagor än om vad som faktiskt hänt.

  ”In the past few hours I’d been getting plenty of threats about going on a “helicopter ride” and cartoons of people being hurled out the doors of an airborne chopper.”

  Till skillnad från i Dallas där Fem poliser mördades? Och när Eugene Long hyllade de morden var någonstans var CNN? Upptagna med att leta rätt på de mest färgstarka trollen på 4 Chan kanske?

  ”Other threats appeared on related sites, particularly on 4chan, the wild west of internet forums”

  BINGO det var precis vad CNN gjorde. De hängde på 4 Chan och letade färgstarka berättelser medan vänsterforum producerade våldsamma ANTIFA-upplopp, Mordförsök med Cykellås och så ytterligare en beväpnad vänsterdåre. Denna gång en Transsexuell My Little Pony älskande vandrande SJW_mem som hatade killar och trodde sig vara en en animerad kvinnlig tonårskaraktär från ett tecknat barnprogram fångad i en killes kropp som massakrerade sina tre arbetskamrater med ett hagelgevär.

  Men låt inte det hindra CNN från att berätta var det stora hotet kommer från:

  ”That wrestling GIF that, upon first glance, might appear to be tongue-in-cheek, but, with closer inspection, hides something much, much darker.”

  Observera att mina exempel på ”mörker” har 11 mördade personer (8 st poliser, 3 st arbetare) och 4 st dödade förövare (varav ett självmord och 3 som dödats av polisen) och flertalet skottskadade.

  Yates och Axel Edgrens exempel på mörker, våld och hemskheter är dock bara sagor om tomtar och troll, 4 Chan och de övriga forumens samlade bedrifter: 0 st dödade journalister, 0 st skadade journalister. 0 st dödade övriga personer, 0 st skadade övriga personer.

  Det enda CNN:s journalister råkat ut för är att Sheriff David Clarke dödade Don Lemons karriär när han debatterade morden i Baton Rouge.

 21. @Axel Edgren:

  ”Vad han hade sagt *just innan* hennes förolämpning är helt irrelevant. Sargon har försökt tysta henne i åratal.”

  Jaså och med vilken metod då menar du? Jo vad Sargon of Akkad gjort är väl som vanligt presenterat överlägsna argument och vunnit sina debatter. Nyligen så gjordes en granskning av Sargon of Akkad av en Ph.D. som skulle bedöma anklagelser mot honom. Här är slutsatserna:

  I have collected all objections about his methods and errors, which boiled down to the list of 10 cases we have covered here (you can refer to other cases in the comments section if you have more). I conclude that 7 of these cases were unsupported. I conclude that in more than 5 years of public life, counting more than 50,000 tweets, participation to more than 1,500 videos that have generated more than 300 million views, in addition to more than 300 livestreams, Sargon has committed a total of 3 minor errors

  TLDR

  ”Sargon is a decent human being. There is no evidence of intellectual or academic misconduct on his part.”

  Jean-François Gariépy, Ph. D.

 22. CNN – doxxar ingen på något sätt.

  Högern – jaha ni doxxar den här judehatande tönten nu ska vi doxxa och mordhota era familjer. För frihetens skull. Typ.

  Den moderna högerns taktik: piska upp en förargelse utan bevis och saklig grund, använd detta som ursäkt för faktiska övergrepp.

  CNN har inte frångått någon etik eller moral utan har kommunicerat med ett berättigat nyhetsobjekt. Men dagens vita höger klarar inte av sin egen medicin. Vi får hata och undersöka vilka av de som är judar. Ni får inte ta reda på vilka vi är.

  Sådana som du leker svaga när det passar och skriker om eran styrka när det passar. Och de ni hatar är ena sekunden svaga, andra sekunden likt gudar. Precis som Umberto Eco beskrev er så nätt när han skrev om ur-fascismen.

 23. @Axel Edgren:

  ”Högern – jaha ni doxxar den här judehatande tönten”

  Högern? Jaså du tror att högern är de enda som reagerat? Mina damer och herrar. Vänsterjournalisten Glenn Greenwald känd för att ha intervjuat Edward Snowden i Hong Kong och avslöjat NSA:s avlyssningsprogram.

  ”One can question whether a massive media corporation should be threatening to expose an anonymous critic without sympathizing with his views”

  Oops

 24. Greenwald? Vänster? Han har som advokat försvarat nazisters yttrandefrihet. Han är libertarian och Bushkritiker, nu vänsterhatare eftersom han trodde Obama skulle kunna stänga Gitmo och förbjuda drönare genom att knäppa med fingrarna.

 25. ”Jo vad Sargon of Akkad gjort är väl som vanligt presenterat överlägsna argument”

  Det hör inte till saken. Om man skapar hatkampanjer och dödshot mot kvinnor genom att nämna deras namn så får man säga till sina fränder och vänner att om de inte slutar syr man igen sin egen mun för evigt.

 26. ”Jo vad Sargon of Akkad gjort är väl som vanligt presenterat överlägsna argument”

  Det hör inte till saken. Om man skapar hatkampanjer och dödshot mot kvinnor genom att nämna deras namn så får man säga till sina fränder och vänner att om de inte slutar syr man igen sin egen mun för evigt.

 27. @Axel Edgren:

  ”Han är libertarian och Bushkritiker”

  Libertarian till vänster på den politiska kompassen ja.

  ”nu vänsterhatare eftersom han trodde Obama skulle kunna stänga Gitmo”

  Så din kritik mot att han är vänster går ut på att han liksom Jeremy Scahill är till vänster om Obama? När de kritiserar Bush för en sak skall de i din värld inte kritisera Obama som gör precis som Bush?

 28. @Axel Edgren:

  ”Det hör inte till saken. Om man skapar hatkampanjer och dödshot mot kvinnor”

  1. Det där är ett vidrigt FULKNEP som vänstern sysslar med som vi tröttnat på som får heta #kvinnortricket. Vad du nu gör är utnyttjar samma språkliga fulknep som när man säger att en person som trakasserats av sina två systrar hela livet när han ger igen på dem har gjort elaka saker mot ”KVINNOR”.

  A) För det första så låtsas du kvinnorna inte gjort något, de är små oskyldiga änglar i din värld

  B) För det andra låtsas du att kvinnor (individer) och kvinnor (kön) är en och samma sak.

  C) För det tredje när ni gör så här så kom ihåg att de personer som det inte fungerar på får fördel i livet AV ER. Ni drar själva på er det här kom ihåg det. Ni ville det här.

  Mina damer och herrar Megyn Kelly (Numera vid NBC) försöker med ”kvinnortricket” .. failar spektakulärt och krattar manegen för USA:s blivande 45:e president

  Lyssna särskilt på publikens reaktion.

  Hur du behandlar två propagandamakare som har könet kvinna säger ingenting om hur du behandlar kvinnor.

  2. Sargon har inte skapat några hatkampanjer heller. Han har däremot som sagt argumenterat för att två propagandamakares påståenden om Gaming är felaktiga. Han har gjort detta på basis av att han är expert på gaming och de är bara professionella offer som slog mynt av att förespråka Lenins och Stalins modeller för kultur.

 29. Fast ingen har någonsin trakasserat Sargon innan han ger sig på dem och inget han gjort är berättigat. Han har vimsat sig till att alla som hånar hans älskade våp och passiva polygondockor är typ Stalin och vill döda honom så att han kan dra i paniktutan och berättiga sina hatkampanjer.

  Sedan går det inte att stödja Trump utan att aktivt hata kvinnor. Det är som att hylla idioten Linda Sarsour och säga att man inte är fiende till sekularism. Eller att rösta på V och säga att man är en stark supporter av EU och NATO-medlemskap.

 30. @Erik:

  Många har undrat vad som gick fel. Här är vad jag lärt mig. Målet var inte att övertyga skeptiker att rösta på Clinton. De riktade sig helt och hållet till dem som redan var Clinton-fans. Valet gick ut på att mobilisera egna väljare. Det var därför Clinton inte var det minsta övertygande de få gånger hon höll tal. Hennes kampanjledare hade som strategi att ”organisera” sig till vinsten.

  Ja, när Dave Rubin sade att ”ingen lyssnar längre när man blir kalla rasist,” så påpekade Scott Adams att, jo de gör de! Han förutsåg nästan övertygade Clinton-väljare och deras ”literally shaking” efter att Trump vann.

  En mycket smal, lat och arrogant kampanj, ungefär som S fram till mitten av 80-talet, när de var helt säkra på att vinna och inte behövde övertyga någon.

 31. @Axel Edgren:
  1) ”Vi har inte publicerat personens namn eftersom det skulle vara farligt för personen.”
  2) ”Vi förbehåller oss rätten att publicera namnet i framtiden.”
  3) ”Hej, sociala medier, tycker ni att vi borde publicera namnet?”

 32. En republikansk politiker som röstar för att utrota 1000-tals republikanska väljares sjukvårdsmöjligheter är politiskt våld. Det dödar också fler Trump-fanatiker varje år än cykellås. Det dödar fler poliser också.

  Men men, lågintelligenta reagerar häftigare på fem-sex personer som dör på en gång än vad de gör på 5-6000 som dör över ett års tid utan att det skrivs rubriker. Föga förvånande. Men de som vill rädda flest liv, det är såklart sådana som jag.

 33. @Erik:

  Det rättsliga är bara en del av det hela, vi har även det etiska efterspelet och så har vi det faktum att detta är en Public Relations Nightmare som förmodligen kommer att hamna i läroböckerna som exempel på de dummaste saker man kan göra. För bara några få år sedan var CNN en kanal som kunde peka ut FOX News som oseriösa.

  Sant. De formligen sprutar Red Pill omkring sig. (Ungefär som Sarkeesian skulle göra i en riktig debatt.)

 34. @Axel Edgren:

  Erik har annat att göra. Men jag PEPE tar tillfälligt över.

  ”Fast ingen har någonsin trakasserat Sargon innan han ger sig på dem och inget han gjort är berättigat.”

  Vad gulliga ni hycklande vitingar är. Sargons identitet som Kekistanier har kränkts av Anita och hennes vänsterkult. Hade hans identitet varit islam så hade ni gjort handhjärtan och klistrat ”Prayfor” över internet inte som respons på lite elaka ord och memer utan för att en Kekistanier bombat ihjäl 20 människor.

  Er reaktion på det hade varit rädsla att andra grodor skulle utsättas för hatbrott. #Greenlivesmatter

  Ert beteende är hädelse. Hädanefter kan ni som delar hennes ideologi gällande vår ideologi räkna med samma svar som muslimer ger på kritik av sin ideologi. För enkelhetens skull så kan Kekistans befolkning kopiera vad muslimer redan svarat på kritik. Vi vet ju att när de sade det så var det ingen av er som såg fel med det.

  ”Han har vimsat sig till att alla som hånar hans älskade våp och passiva polygondockor är typ Stalin och vill döda honom så att han kan dra i paniktutan och berättiga sina hatkampanjer.”

  Du menar precis som muslimer vimsat till sig att dem som inte respekterar låtsaskompisen Mollgan i himlen är det fritt fram att utsätta för vad elände som helst? Ni är förvirrade hedningar. Himlen tillhör mig REEEEEEEEEEKT

  ”Sedan går det inte att stödja Trump utan att aktivt hata kvinnor.”

  Det måste vara för att ni vitingar bryr er om era kvinnor så mycket som ni låter islams följare bomba ihjäl 20 personer som lyssnat på tjejartisten Ariana Grande i Manchester? Det reagerar ni inte på men ni har mage att klaga på att Kekistanier kommunicerar som befallt utan svek och missfärg?

  ”Det är som att hylla idioten Linda Sarsour och säga att man inte är fiende till sekularism.”

  NI vitingar hade ett helt demonstrationståg med henne som ledare. Ni talar med svek och missfärg RREEEEEEEEE

  ”Eller att rösta på V och säga att man är en stark supporter av EU och NATO-medlemskap.”

  Det är det som kallas ANTIFA, vitingar klär sig i svart och förföljer Kekistanier och stödjer Europeisk Enhetlism. Vi har gett POL i uppgift att återvita vitingarna så deras svek blir synliga för alla.

  Kek wills it!

 35. @Erik:

  That’s right, CNN was unable to hit 900,000 viewers in any of its primetime timeslots on Tuesday.

  Minst 50 youtube-kanaler ses av fler varje dag. Kanske 100.

 36. ”mycket som ni låter islams följare bomba ihjäl 20 personer som lyssnat på tjejartisten Ariana Grande i Manchester?”

  Fast nationalister, socialkonservativa, nazister, feminister, socialister och ”humanister” är alla lika bra och skickliga på att stoppa terrordåd.

  Att skrika att islam är dåligt, retweeta Ben Garrison och att vråla att alla till vänster om Lauren Southern kommer orsaka ett kalifat gör lika mycket mot islamism och terrordåd som handhjärtan eller att lämna en blombukett utanför en nerklottrad moské.

 37. @Kristian:

  ”Minst 50 youtube-kanaler ses av fler varje dag. Kanske 100.”

  Det är bara början på CNN:s problem. Givetvis är det så att videoklipp från både CNN och FOX visas på stora youtubekanaler. Problemet är som jag beskrivit att journalism/nyheter förkastat fakta. Det gäller alltså inte bara CNN, det gäller i högsta grad FOX också låt oss vara rättvisa. Men det är inget nytt. Att FOX är propaganda var känt redan på George W Bush tid. Att CNN blivit propaganda blev känt först under valet 2016. Och det stannar inte där. Det handlar om vad fakta byts ut mot.

  CNN har bytt ut fakta mot Upprörd Predikan. Här har vi Sally Kohn som flyger i luften över ingenting. Ahh denna oerhörda trovärdighet man får genom att spela offer och översittare på samma gång.

  FOX har bytt ut fakta mot underhållning. Man behöver inte argument längre. Istället möts invändningar av att Tucker Carlson gör mem-vänliga ansikten. ”Vad sjutton sitter du och säger?”

  Slutligen landar vi vid det faktum att FOX inte behöver göra något annat än upprepa antingen vad Trump tweetat eller hur CNN och övriga media reagerade på det.

 38. ”Problemet är som jag beskrivit att journalism/nyheter förkastat fakta”

  Nej, faktum är att när alternativ media dräggat ner sig i emotionell pornografi för rädda ensamma pojkar och aktivt propagandaarbete så har amatörmässigt skräp som CNN och SVT blivit bättre rent relativt.

  Sedan så borde Trump hata WaPo och NYT mycket mer än CNN men han tar ju inte in nyheter utan rörliga bilder.

 39. @Axel Edgren:

  ”Fast nationalister, socialkonservativa, nazister, feminister, socialister och ”humanister” är alla lika bra och skickliga på att stoppa terrordåd.”

  Stoppa dem? Om man inte orsakar islamistiska terrordåd genom att sabotera sitt eget lands eller sin egen federations säkerhet och missköta och missbruka asylsystemen så behöver man inte stoppa dem. Vilket för övrigt är orsaken EU hotar och gapar på Polen just nu.

  Målet är inte att stoppa terrordåd, målet är att de inte skall inträffa alls. Hur det började i Europa vet vi, vi vet också exakt var det var och därmed vilka som bar skulden: BELGIEN

  Och vad har de gjort sedan dess? Av allt att döma har belgiska politiker gjort absolut ingenting.

  Eller som Nigel Farage påpekade till Van Rumpoy: Förståeligt att ni hatar konceptet av nationsstat då Belgien är ett ”non-country”

 40. ”Vilket för övrigt är orsaken EU hotar och gapar på Polen just nu.”

  Orsaken där är att Polen är på samma väg som Spanien under Franco, men jag glömde hur lite du bryr dig om yttrandefrihet, fri press och humanism.

  ”Förståeligt att ni hatar konceptet av nationsstat då Belgien är ett ”non-country””

  Belgien lyckades begå sina egna Stalin-mässiga övergrepp mot mänskligheten precis som Storbritannien så enligt den jämförelsen är den Putinbetalda hästfejjan lite väl ignorant. Belgien var även relevant nog för att vara instrumentalt i att starta ett helt världskrig.

  Farage och Polen har inte rätt att prata om suveränitet eller nationellt oberoende när de är beredda att se Baltikum och Ukraina bli nya Östtyskland.

 41. Finns inte heller någon inom den moderna högern som kan mästra någon om västerländska värderingar, våld, säkerhet, extremism, sammanhållning eller att hålla ”Väst” skyddat. Den som försvarar NMR mer ivrigt än dödshotade journalister eller knäböjer inför Orban eller DUP är också hot.

 42. @Axel Edgren:

  ”Orsaken där är att Polen är på samma väg som Spanien under Franco, men jag glömde hur lite du bryr dig om yttrandefrihet, fri press och humanism.”

  Nej men du glömde att Francos fiender inte ville ha yttrandefrihet, fri press eller humanism. Vad de ville ha var kontroll, särskilt över bankens guldreserver.
  https://en.wikipedia.org/wiki/Moscow_gold

  ”Belgien lyckades begå sina egna Stalin-mässiga övergrepp mot mänskligheten precis som Storbritannien så enligt den jämförelsen är den Putinbetalda hästfejjan lite väl ignorant.”

  Nej tvärtom Farage stödjer ju Nationsstaten medan de du pratar om hade varit globalister och världsbyggare. Det är bara det att medan du tycker det är fel att Belgiens Kung använde Kongo som sin personliga egendom så missar du likheten med att Belgiens Disktrasa Van Rumpoy har samma åsikt om England.

  ”Belgien var även relevant nog för att vara instrumentalt i att starta ett helt världskrig.”

  Nej, de var bara en liten kogge i maskineriet i första världskriget och precis som Frankrike hade de gjort sig själva helt irrelevanta inför andra världskriget.

  ”Farage och Polen har inte rätt att prata om suveränitet eller nationellt oberoende när de är beredda att se Baltikum och Ukraina bli nya Östtyskland.”

  Hur skulle de kunna bli nya Östtyskland utan den kommunism som skapade Östtyskland från första början? Du verkar ha missat att Sovjet och Ryssland inte är samma nation.

 43. @Axel Edgren:

  Du upptar endast bandbredd med ditt snömos.
  Ditt namn har blivit som ett sjömärke i mediahavet, något man måste runda närhelst det dyker upp.

  Du är nog i grunden en bra person, men du är besatt, för genom dig talar nämligen tiotusen postmoderna marxistiska demoner.

  Vi kan endast hoppas att du en vacker dag blir fri dessa.

 44. Tidigare missad nyhet: ISIS skickar ut propagandafilm. 4 Chan/Pol studerar geografi runt Mosul, pekar ut den exakta platsen där ISIS platsen finns och skickar materialet till Koalitionstrupperna:

 45. G20: WelcomeG20ToHell ANTIFA världens mest gullade terrorgrupp. Kan öppet organisera och skryta om kriminella handlingar och påstå det är ”for the cause”

 46. @Erik:
  Tror inte att 4chan var först på bollen om det var en boll (alltså om det ens var hemligt att IS hade besatt det gigantiska betongkomplexet).
  Sånt där har försvarsmakten hållit på med i hundra år. Därav slagordet att Fi lägger pussel, behåll din bit.

 47. @Erik:
  AFA är inte i närheten så gullade med som nazisterna i Ukraina. De hade ju ihjäl tjogtals med pliser i sina protester utan att du slutade stödja dem.
  Det är inte plundring, bränning, upplopp, stenkastning m.m. som du har något emot. Det är när fel grupp sysslar med det som du har något emot det.
  Högern i Venezuela gör samma sak utan att kritiseras av västerländsk media.
  Högern i Ryssland, samma sak.

  AFA får ju kritik i vår media. När högern gör värre saker så kritiseras polisen för att de griper folk.

 48. ”Farage stödjer ju Nationsstaten”

  Den som inte öppet hatar Storbritanniens arv och historia har inte rätt att kalla sig vän av självbestämmande.

  ”Nationalism” betyder folkfetischism och trygghet för vita kristna på bekostnad av alla andra människor.

  ”Hur skulle de kunna bli nya Östtyskland”

  Genom att påtvingas ett statstyre från Moskva, drivet av världens näst vidrigaste kultur efter Nordkorea.

  ”Mig veterligen är alla partier och de flesta personer med vettet i behåll mot NMR”

  Du, Almedalens och Bokmässans arrangörer, Timbro och Göteborgsposten är inte emot NMR. Den som jämställer NMR med svartklädda töntar i Hamburg är inte emot NMR.

  Det räcker inte att vara neutral. Man är emot NMR eller så är man medlöpare. Den som vill gråta över brinnande bilar medan NMR flyttar fram sin front till Almedalen är medlöpare.

  Upprepar: den som distraherar med tårar över Hamburg är medlöpare.