A Clockwork Nut
avatar

Dolfs logo

Eders Ödmjuke granskar våra tider

Det tog mig många år att lära mig skilja på a.m. och p.m.

Faktum är att jag fortfarande har lite svårt för det, men jag har i alla fall nått stadiet att jag inte längre behöver använda mig av den krystade regeln att ”a.m.” kommer före ”p.m.” alfabetiskt så därför är a.m. före p.m. på dagen.

Tänk vad mycket enklare livet skulle vara om alla körde med 07.00 och 19.00 istället för 7 a.m. och 7 p.m.

För den som inte vet det så är ”a.m.” förkortning för latinska ante meridiem och betyder ”före middag” och ”p.m.” står för post meridiem, ”efter middag” (och med ”middag” avses då inte måltiden, utan mitten på dagen, 12.00).

Vi bor ju i ett feministiskt land, med en feministisk regering, feministiska media och feministiska företag. Kanske dags att börja med nya tidsangivelser, där man istället för för- och eftermiddag istället kör med optimistisk, pessimistisk och feministisk tid. Så här:

Clockwork Rape

©2015 Anders ”Dolf” Ericsson. Alla rättigheter förbehållna.

Om Dolf (a.k.a. Anders Ericsson)

Hjärtlös filantrop och altruistisk cyniker                                                                                  Minimal moderering begränsad till rena nödvändigheter.                                                         Skitstövlar åker ut permanent med en fet spark i ändalykten.                                                   e-mail: dolf.gd@hotmail.com

Kommentarer inaktiverade.