2084 (nytt försök)
avatar

Jag vet inte vad som gick fel när jag försökte posta ”2084”. Den kom upp på hemsidan, men det gick sen inte att komma till själva inlägget. Så, härmed ett nytt försök.

Dolfs logo

Eders Ödmjuke har rotat i gamla alster

Ibland råkar jag hitta gamla saker jag sparat när jag rotar omkring efter material till inlägg. Jag skrev om inte annat en hel del på Pär Ströms och Pelle Billings bloggar när de var aktiva, och det finns en del gamla kommentarer där som jag tänkt omvandla till inlägg. Jag hittade idag en halvsatirisk kommentar från 1 oktober 2011 om samhällsutvecklingen. Den är alltså snart 4 år gammal. Egentligen är det inget speciellt med den, men jag tycker det kan vara värt att begrunda den lite ur ett ”då och nu”-perspektiv och vad som hänt sedan den skrevs.

Bakgrunden är att Pär Ström den 20 september 2011 hade ett inlägg om att Män förbjuds se fotboll i Turkiet där han tar upp att man i Turkiet bara tillåter kvinnor och barn på vissa fotbollsmatcher. (Jag undrar om det fortfarande gäller eller om det bara var en dagslända.) Den 1 oktober tog han parentetiskt upp under ”För övrigt 3” att ”Det turkiska fotbollsförbundet överväger att permanent göra det gratis för kvinnor att gå på fotbollsmatcher.” Det var då jag skrev min kommentar. Lite lustigt i sammanhanget är att han bara fyra dagar senare har med en bild från ”en av de särskilda kvinnovagnarna som finns på pendeltågen i Kuala Lumpur”:

kvinnovagn Kuala Lumpur

Kommentaren (bilderna är tillagda nu och några småfel fixade, annars i originalskick):

Jag kan se för mig hur det turkiska systemet skulle fungera överfört till svensk kollektivtrafik.

För att gör kollektivtrafiken mer tillgänglig och jämlik låter man barn under 12 år och kvinnor åka gratis. När intäkterna då sjunker blir man tvungen att höja biljettpriserna kraftigt (m.a.o. männen får betala dubbelt), det blir så dyrt för männen att det blir billigare att åka med egen bil. Intäkterna sjunker då ytterligare.

För att undvika nedskärningar inom kollektivtrafiken och motverka ökade koldioxidutsläpp inför man kraftiga straffskatter på bilar och bensin. Vilket i sin tur medför att många män inte klarar av att ha bil så intäkterna från skatterna sjunker under vad man förväntat sig och kollektivtrafiken hotas därför återigen av nedskärningar.

Man inför därför på nytt värnplikt för män, med skillnaden att nu handlar det om ”värna kvinnors frihet”-plikt, inte att värna landets frihet. Män tvingas alltså ta kollektivt ansvar för kvinnors utsatthet genom värnpliktig tjänstgöring vari ingår moment som reparation av spårvagnar, underhåll av bussar, chaufförstjänst osv. så att man kan hålla kollektivtrafiken igång med alla onödiga utgifter (såsom löner) reducerade till nära noll (de som gör värnplikten, dvs. ALLA MÄN, får klara sig med tre mål gröt om dagen. Klädsel förväntas de själva ordna innan värnpliktstiden (som förresten förlängs till tre år på grund av det ökade behovet av billig arbetskraft)).
female military_woman_russia_army_000126

Kvinnor lockas att göra värnplikt som befäl med särskilda förmåner såsom extra kvinnovärnsbidrag, fria kvinnoartiklar (tamponger o.d.), fria insemineringar, kurser i självuppskattning där bl.a. manikyr och permanent ingår. (De enda män som kan bli befäl är de som fått särskilda vitsord från CBS, Claes Borgström-Sällskapet) Som befäl får de givetvis näringsriktiga tofu-sallader så att de orkar med det intellektuellt betungande arbetet att dirigera männens arbete. De får givetvis också lära sig hur man bemöter manliga härskartekniker, plockar sönder mäns argument, skaffar sig extrainkomster med skadestånd för sexuella trakasserier och får män fällda för våldtäkt enkelt och bekvämt.
jew train

En följd av värnpliktens ökade popularitet (bland kvinnor, männen har ju inget val) blir att man behöver utöka kollektivtrafiken i anslutning till regementena. Ytterligare stödåtgärder kommer därvid att behövas, varför avgifterna för män höjs och man drar ner på servicen i de särskilda avdelningarna för män. (På tågen sänker man kostnaderna genom att använda boskapsvagnar för männen).

Efter fullbordad värnplikt blir kvinnor åtråvärda på arbetsmarknaden för att bemanna alla fängelser, sinnessjukhus och genusdomstolar som fått en oerhörd ökad ”kundkrets”, givetvis enbart män. vilket bevisar att män är undermåliga varelser. Man överlåter därför till Scan att utarbeta effektiva metoder …

Ta mig fan, jag tror jag har lyckats göra ett bra utkast för 2084, kanske dags att skriva den.

Jag noterar ju att punkten om inseminering i alla fall håller på att infrias. Hur är det med resten, åt vilket håll går det?

För ett mer seriöst inlägg på temat rekommenderas Sverige – en modell för ett slavsamhälle
Jag, Dick och Olle diskuterade också framtidsutvecklingen i GD-podden, Avsnitt Fem.

women rules 1

©2015 Anders ”Dolf” Ericsson. Alla rättigheter förbehållna.

Om Dolf (a.k.a. Anders Ericsson)

Hjärtlös filantrop och altruistisk cyniker                                                                                  Minimal moderering begränsad till rena nödvändigheter.                                                         Skitstövlar åker ut permanent med en fet spark i ändalykten.                                                   e-mail: dolf.gd@hotmail.com

Kommentarer

2084 (nytt försök) — 15 kommentarer

 1. Ja det är väl tragikomiskt, läget? Kul beskrivning, av en vidrig politik.

 2. @Joakim Steneberg: Jo, därför jag blev konfunderad. Hade det varit någon okänd hade jag trott att det var en feminist som buhu-ade mig.

 3. @Kristian:

  Är mindre optimistisk men hoppas du har rätt.

  Optimistisk är inte rätt ord.

  Sen minst mitten av 1700-talet (Mary Wollstonecraft) har ”det rosa perspektivet” luftats. Män har lyssnat, män är redo för jämställdhet.

  När jag började debattera i frågorna (det är väl typ tio år sen), var jag optimist. Jag trodde kvinnor generellt skulle tycka ”det blå perspektivet” var lika intressant som jag tycker det är. Jag trodde man skulle hoppa upp på läktaren och ivrigt lyssna och använda sin empati för att försöka förstå.

  Det är vad jag hade önskat, för jag vill så gärna ”bjuda på” det jag själv vunnit på att lära mig förstå. Men det har jag övergett. Jag tror inte på att kvinnor generellt kommer att lyssna, jag skriver för de kvinnor som väljer göra så.

  Att jag säger ”det kommer” beror på mäns sakfokusering, det är ett så pass generellt drag hos män att ”det kommer” är en oundviklig utveckling. Det finns så mycket ”Red pill” på internet tillgängligt för unga män idag. Många, många mansrättsaktivister är så duktiga.

  Det ger historiskt sett en unik möjlighet för unga män att göra medvetna och upplysta livsval.

 4. @Ninni:

  Sen minst mitten av 1700-talet (Mary Wollstonecraft) har “det rosa perspektivet” luftats. Män har lyssnat, män är redo för jämställdhet.

  Kvinnor är inte och kommer aldrig att bli redo för jämställdhet. Feminismens löfte om en bredare mansroll, som följd av kvinnors ’oberoende’, har inte infriats, det har endast lett till ökade förväntningar på manlighet. Till den grad att nu börjar allt fler hoppa ur spelet. Och feminismen framstår allt tydligare som en rörelse för chivalry på samhällelig skala.

  När jag började debattera i frågorna (det är väl typ tio år sen), då var jag optimist. Jag trodde kvinnor generellt skulle tycka “det blå perspektivet” var lika intressant som jag tycker det är. Jag trodde man skulle hoppa upp på läktaren och ivrigt lyssna och använda sin empati för att försöka förstå.

  Jag också, jag var fortfarande feminist när jag började ställa kritiska frågor om feminismens gynocentrism. Jag trodde också då att det berodde kunskapsbrist, men det blev hela tiden klarare att det handlade om ett totalt ointresse för mäns perspektiv, ingenting annat kan förklara graden av ensidighet.

  Det är vad jag hade önskat, för jag vill så gärna “bjuda på” det jag själv vunnit på att lära mig förstå. Men det har jag övergett. Jag tror inte på att kvinnor generellt kommer att lyssna, jag skriver för de kvinnor som väljer göra så.

  Det är inte många det. De som bryr sig har väl i sina privata relationer alltid lyssnat och förstått.

  Att jag säger “det kommer” beror på mäns sakfokusering, det är ett så pass generellt drag hos män att “det kommer” är en oundviklig utveckling. Det finns så mycket “Red pill” på internet tillgängligt för unga män idag. Många, många mansrättsaktivister är så duktiga.

  Det ger historiskt sett en unik möjlighet för unga män att göra medvetna och upplysta livsval.

  Jag tror att kvinnor sist och slutligen kommer att föredra den här vägen. Kvinnor ville nog aldrig gå den jämställda vägen, utan vill att män manligt fixar det själv medan de själv får stöd av samhället. Kvinnor kommer att bli nöjda när män kör MGTOW och inte mera går med på kvinnlig bullshit, och män kommer att få själva mer ut av relationer som följd. Lärdom: allt går bättre när män styr.

  Feminism och ”jämställdhet” kommer, likt eugenik, bli en pinsam episod i mänsklighetens historia, en gigantisk kollektiv shit test.

 5. @straightmansburden:
  Mja… Nej jag tror inte heller att kvinnor är så intresserade av ”jämställdhet”. Förutom då den vinklade ”jämställdhet” som männen förväntas ordna fram för kvinnor. Men kvinnors ointresse för ”manlig jämställdhet” (den som heller inte existerar i media och politik) beror nog inte på att kvinnor generellt är ”sämre eller mer egoistiska” som kön. (Liksom att män inte är det generellt, vilket feminismen har fastnat i och utnyttjar)
  Det handlar nog mest om de biologiska villkoren ändå…

 6. @Joakim Steneberg:
  Måste bara få med din lysande kommentar , som Du gjorde i ett annat forum Joakim , apropå försvarets anpassning till kvinnor med lättare magasin , jeepdunkar m.m

  I lumpen är väl mannens kängor såklart
  Ej lämpade för mannekängers gångart

 7. Bland det bästa jag läst på länge Dolf!

  Garvet fastnar nog lite i halsen ändå , men det är ju det som kännetecknar bra satir !

  Känns som allt det där håller på att hända .

  Bevare oss !