Vansinne #18: Sexövergrepp We Are Stockholm & Statistiken vs. Verkligheten
avatar

Dolf logo silenced version

Eders Ödmjuke säger inget så har han inget sagt

©2016 Anders ”Dolf” Ericsson. Alla rättigheter förbehållna.

Om Dolf (a.k.a. Anders Ericsson)

Hjärtlös filantrop och altruistisk cyniker                                                                                  Minimal moderering begränsad till rena nödvändigheter.                                                         Skitstövlar åker ut permanent med en fet spark i ändalykten.                                                   e-mail: dolf.gd@hotmail.com

Kommentarer

Vansinne #18: Sexövergrepp We Are Stockholm & Statistiken vs. Verkligheten — 19 kommentarer

 1. Verkligheten ja, verkligheten är alltså att svenska myndigheter ljugit om det här hela tiden.
  http://tino.us/2016/08/polisens-internrapport-om-massovergreppen-kungstradgarden/

  Verkligheten är också att någon illojal myndighetsperson sett till att polisens interna rapport läcktes vilket bevisar detta bortom precis alla tvivel.
  http://tino.us/wp-content/uploads/2016/08/avskrivning-WAS-2015-final.pdf

  Verkligheten är också att polisens egna uttalanden för WeAreSTHLM i år inte spelar någon roll då ”Nyheter idag” fotograferade dem som plockades för sexuella övergrepp.
  https://pbs.twimg.com/media/CqZQ4ClWEAE_2Z7.jpg

  Det behövs sålunda ingen debatt om svenska mäns ”mansroll”. Däremot kan vi debattera vad det innebär för vårt samhälle att det finns så många betalda lögnare som nu är överbevisade både av bildbevis och polisens egna dokument.

 2. Från ovanstående länk

  ”Polisens strategi mot ofredanden baseras på premissen att det rör sig om breda normer bland män i Sverige samt att fler anmälda övergrepp beror på ökad anmälningsfrekvens. Polisens egna data pekar tvärtom på ökning av Taharrush koncentrerad bland män med utländsk bakgrund. Detta har polisen hållit hemligt för att lättare försvara sin egen analys av fenomenet, vilket inte är lämpligt agerande för en opartisk myndighet.”

 3. Merparten av förövarna förefaller vara unga män från Afghanistan. I samband med detta finns det skäl för alla att läsa på lite om vilka andra effekter vi kan förvänta oss från dessa berikare. T.ex kan man då notera:

  ”Bacha bazi är en utbredd företeelse i Afghanistan där unga pojkar tas ifrån sina (fattiga) familjer i 11-13 årsåldern som sexslavar till äldre män som ofta är rika affärsmän och krigsherrar. De unga pojkarna lär sig dansa och sjunga. De får sedan klä ut sig till kvinnor och dansa för äldre män. ”

  https://sv.wikipedia.org/wiki/Bacha_bazi

  Vidare kan man grubbla över:

  ”Afghanistan is a source, transit, and destination country for men, women, and children trafficked for the purposes of forced labor and commercial sexual exploitation. Afghan boys and girls are trafficked within the country for commercial sexual exploitation, forced marriage to settle debts or disputes, forced begging, as well as forced labor or debt bondage in brick kilns, carpet-making factories, and domestic service. Afghan children are also trafficked to Iran and Pakistan for forced labor, particularly in Pakistan’s carpet factories, and forced marriage. – U.S. State Dept Trafficking in Persons Report, June, 2009”

  Redan nu förefaller det förekomma utbrett sexslaveri med yngre barn som den svenska polisen bara struntar i:

  ”Flyktingbarn misstänks bli sålda som sexslavar i lägenheter i Malmö. Men polisen utreder inte brotten. Fall efter fall läggs ner. ”

  http://www.sydsvenskan.se/2016-08-06/polisen-prioriterar-bort-de-salda-flyktingbarnen

  Alla som har barn i Sverige bör väldigt seriöst överväga att lämna landet NU. De problem vi ser nu är endast en mild västanfläkt mot vad som komma skall.

 4. Hej.

  Känns som polisen och svenska journalister missförstått Matteus 18:9, och river ut bägge sina ögon då de finner verkligheten stötande.

  Kamratliga hälsningar,
  Rikard, lärare

 5. @Erik:
  Jo, jag såg för några dagar sedan att Tino tog upp polisrapporten (och har laddat ner den)

 6. @Utlandssvensk:
  Du har väl sett Tino Sanandajis inlägg (som Erik länkar till ovan) om den interna polisrapporten där det fullt ut bekräftas att i alla fall där man kunnat verifiera har det rört sig om övergrepp av icke-svenskar (tror det var med en svensk som hade fotograferat på ett kränkande sätt, vad det nu innebär)

 7. @Dolf (a.k.a. Anders Ericsson):

  ”Du har väl sett Tino Sanandajis inlägg”

  Visst, klart att jag följer Tino!

  Här är en kul video med Tino mot Annie Lööf:

  https://www.youtube.com/watch?v=m01C9J3_WLE

  Självklart är i princip samtliga av dessa sextrakasserier begångna av MENA män och detsamma gäller de flesta ”riktiga” våldtäkter de senaste 10-20 åren.

  Men min poäng är att detta bara är ytterst milda yttringar och att MYCKET värre väntar, troligen ganska snart. Hela ISIS bestod i slutet av 2014 av mellan 25 och 30 tusen man under vapen;

  ”The terror group that calls itself the Islamic State ”can muster between 20,000 and 31,500 fighters across Iraq and Syria,” a CIA spokesman told CNN on Thursday.”

  http://edition.cnn.com/2014/09/11/world/meast/isis-syria-iraq/

  Vi har nu många hundra tusen unga MENA män med exakt den profil som ISIS rekryterar som i princip bara driver runt i Sverige. Samtidigt saknas i princip inhemsk militär och polisen är ett feminiserat skämt.

  Det börjar bli väldigt bråttom att sätta sig i säkerhet…………..

 8. @Tallskog:

  Jag förstår inte riktigt feministerna resten av sjuklövern. Hur ska det hjälpa tjejerna att svenskar skäller på sina barn och har värdegrundssamtal, när det så uppenbart, bevisligen och dokumenterat av bland annat polisen uteslutande rör sig om icke svenskar?

  Det som stör mig mest är att man pissar dubbelt på alla tjejer. Först lurar man i dem att dessa herrar är de finaste som finns och snällaste när många av dem faktiskt är riktigt farliga. Så tjejerna har inte kunskap att hålla sig borta, vara försiktiga och inte ta onödiga chansningar då de inte vet att faran existerar ens.

  Sen när tjejerna råkar illa ut så falierar rättsväsendet totalt och låter brott gå obeivrade trots gott om bevis, vittnen och brottsoffer. Detta för att brottslingar som råkar ha viss hudfärg tydligen ska behandlas annorlunda än andra brottslingar vilket för mig ser ut som rasism å det grövsta.

 9. @Dolf (a.k.a. Anders Ericsson): Hej.

  Det är den där med att om ditt öga är dig till förförelse, alternativt leder dig till synd, så skall du riva ut det, då det är bättre att leva enögd eller blind. Beror lite på vilken översättning man använder.

  Jag tolkar det som så att svenska media vägrar se vad som sant är, utan hellre gör sig blinda för att inte riskera att synda genom sina tankar om man råkar se vad som verkligen händer. Något som i sig givetvis är en större synd i ett religiöst perspektiv – att sätta sin tankes renhet och sina ritualer före att följa gudsordet om att skydda barn (är också från Matteus) är dubbel synd då man varken hjälper och skyddar eller försöker åstadkomma bot och bättring.

  Bara för att jag är en gudlös hedning betyder det inte att diverse skrifter inte har goda tankar och idéer. Smile

  Kamratliga hälsningar,
  Rikard, lärare

 10. @Rikard:
  Ah den.
  Jag har en trilogi som heter The Christ Clone Trilogy av Jams BeauSeigneur som är ett ”domedagsverk”. Jag visste inte att det var kristenreligiöst verk när jag började läsa den, trodde det rätt och slätt var science fiction, jag tror inte det var förrän en bit in i del två jag fattade att den var kristen med stort K. Men den är faktiskt jävligt bra. Där är det ju en grupp personer som gör just det där, fast det är ”if your hand offends you, cut it off”. De har tagit ”the mark of the best” och när de inser de så frigör de sig just genom att hugga av sig handen.

 11. @daniels:

  ”Jag förstår inte riktigt feministerna resten av sjuklövern”

  Om man bara accepterar att det de vill är att utrota svenskarna, blir allt helt begripligt.

 12. @Dolf (a.k.a. Anders Ericsson): Hej.

  Tack för lästips!

  Jag brukar fråga folk som är lite ’allergiska’ för religiösa budskap i sin litteratur (har en hel del pop-vänsterinriktade bekanta) om de uppskattar ’Narnia’-böckerna eller ’Sagan om ringen’.

  När det gäller bibelcitat brukar jag använda [http://biblehub.com/about.htm] som referens. Den ger tillgång till flera olika versioner, tolkningar och kommentarer.

  Kamratliga hälsningar,
  Rikard, lärare

 13. @Rikard:
  Var så god. Synd att jag spoilat den lite.
  Snubben som skrivit är tydligen en före detta analytiker inom amerikansk underrättelsetjänst (Natiohnal Security Agency, NSA och Defence Intelligence Agency, DIA, rejäl alfabetssoppa de har över där) och han har tydligen jämförts med Tom Clancy ifråga om sitt initierade skrivande.
  Det finns en särskild site för utgivaren SelectiveHouse Publishers, men i praktiken är hela siten om just trilogin. Det är rätt roligt att läsa läsarkommentarerna, för de är i hög grad bokstavstrogna och säger i stort sett samma sak allihop:

  WARNING! WARNING! The Christ Clone Trilogy is so well written that books 1 & 2 should contain a directive, or warning NOT to stop there!

  Trots att trilogin är minutiöst välförankrad i Uppenbarelseboken och man tycker att man med facit i hand borde se vad som väntar så ”fuckar” han med läsaren och man vet inte vilket ben man skall stå på. Den citerade varningen ovan är välgrundad. När jag hade läst andra delen hade jag begripit att bokverket hade ett religiöst budskap, men jag blev inte klok på om författaren var en kristen som skrev ”för” bibelns domedagsprofetia eller om han var någon slags avfälling som hade till avsikt att göra en debunk. Det klarnade sen under del tre.
  Det är absolut ett verk som jag rekommenderar till alla, oavsett om de är kristna eller inte, det är nog den bästa beskrivning jag läst om hur ”ondska” (oavsett om man talar om ondska i religiös eller icke-religiös mening) kan förvrida synen på oss och snärja oss i till synes ädla ändamål. Verkligen tankeväckande.

  Jag läste Häxan, garderoben och lejonet som barn, och älskade givetvis boken. Fick ett ryck och bestämde mig att läsa om den för sådär tio år sedan och upptäckte då hela serien (och läste den i rätt logisk sekvens, dvs. med början i Trollkarlens lärling, inte Garderoben …) från Narnias skapande till dess domedag. Läser man hela serien så framstår ju det kristna budskapet mycket tydligt. Tycker det är en fantastisk serie.

  Jag måste säga att jag överlag gillar CS Lewis verk. Har också hans Screwtape Letters (”Helvetets brevskola” eller något sådant på svenska) där en djävul brevledes vägleder en nybörjardjävul i hur man förför människor. Det är en ganska rolig inramning, men de etiska resonemang och frågeställningar som tas upp i breven är tankeväckande.

  Hans Space Trilogy (Utflykt från tyst planet, Perelandra och Vredens tid) är också väldigt bra, även om jag tyckte Perelandra var rätt tung att ta sig igenom, särskilt sista delen Vredens tid slog an en sträng hos mig.

 14. @Dolf (a.k.a. Anders Ericsson): Hej.

  Hahah! Screwtape är en kär gammal favorit; synnerligen nyttig läsning om tänkande överhuvudtaget. ’Screwtape proposes a toast’ är riktigt rå i tonen. Vet ej om den utgivits på svenska? [http://www.samizdat.qc.ca/arts/lit/Toast_CSL.pdf]. Hans handlag med det engelska språket är en konstform i sig.

  När det gäller litteratur som är ute i rymden och snurrar kan jag rekommendera Dan Abnetts serie om ’Gaunt’s Ghosts’ – militärpulp i det fyrtionde årtusendet i en Vintergata där det mänskliga imperiet dyrkar sin vandöde kejsare sedan tiotusen år och begår både utrotningskrig mot ickemänniskor såväl som religiösa fraktionsstrider internt. böckerna är väl främst tänkta för den publik som redan är bekant med den värld där de utspelas, men de är en sorts Sven Hassel-light i rymden skulle man kunna säga. En annan serie, men med mer humor, är böckerna om ’Caiphas Cain’ (förf. Sandy Mitchell) – en politisk officer (faktiskt kallad ’Commissar’ i serien) och dennes betjänts öden och äventyr. En smula inspirerade av böckerna om Harry Flashman av George MacDonald Fraser.

  Kamratliga hälsningar,
  Rikard, lärare