Professor i Political Science promotade folkmord på vita på Juldagen – Missade memon där PK inte är gratis längre
avatar

God Jul allihop. Jag förstår att många är upptagna med annat nu i juletider men uppenbarligen var det en och annan från den så kallade ”intellektuella vänstern” som inbillade sig Julen var ett bra tillfälle att vara lite extra politiskt korrekt. En av dem är professorn i Political Science på Drexel University George Ciccariello-Maher som passade på att förtydliga sin syn på vita och sin värdegrund på twitter:

”All I want for christmas is white genocide”  

Uppenbarligen missade Professor Ciccariello-Maher att – som jag redan påpekat – Den här sortens Politiisk Korrekthet är inte gratis längre. När han sedan började få kritik på så ägnade han gårdagen åt att gräva gropen djupare åt sig själv i tron att han satt säker och att det bara är ”konservativa fascister” som löper risk. Hans konto är märkligt nog skyddat idag men här är lite småsaker som vi hann få screenshots på från Professor Folkmord-på-vita innan han låste sitt konto.

(Påpekande från kritikerSmile Say this about any other race on Christmas and there´d be an uproar. Fun fact: If we had communism that could actually happen

Professor Ciccariello-Maher: White isnt a race

(Fråga från student): Can you clarify why ”white” isnt a race but ”black” is? Political Science student från Canada curious about this disctinction 

Professor Ciccariello-Maher: Neither is biologically real, both have political reality. But those realities are oppposites: Oppressor & Oppressed

Samtidigt som professor Ciccariello-Maher kaxigt hånade sina kritiker och kallade kritiken mot hans tweet ”trakasserier” från ”alt-right” så hamnade screenshots av dessa tweets hos konton med rätt många följare. Men från sitt självpåtagna moraliska överläge märktes detta varken av Professor Ciccariello-Maher eller av hans försvarare där vi exempelvis kan se professor Amelia Hoover-Green papegoja narrativet om ”trakasserier”

”I support academic freedom in general and George´s in particular, on Twitter and elsewhere. The University, College and Department agree—your trolling nonwithstanding. Please stop targeting he for harassment.”

Nu uppstod en pinsam situation. Samtidigt som professor Ciccariello-Maher hånade sina kritiker och samtidigt som professor Amelia Hoover-Green självsäkert påstod att hela universitetet håller med så visade sig sanningen vara mycket annorlunda när universitetets officiella respons kom.

Undrar om PK vänstern fortfarande tycker det här med PK var så bra ide? PK-vänstern varsågod och möt PK-högern som kopierar era metoder och ser till att inte bara konservativa drabbas – utan nu kommer alla människor att drabbas. Kanske inte den jämlikhet deras filosofiska guru Herbert Marcuse eftersträvade men detta är det resultat hans läror får så det är en bra lektion i exakt hur lite det har betydelse vilket syfte han hade uppgett. Syften är betydelselös retorik. Orsak-Verkan är handlingar-resultat, syften kan man påstå vad som helst om, det är trams.

Kommentarer

Professor i Political Science promotade folkmord på vita på Juldagen – Missade memon där PK inte är gratis längre — 25 kommentarer

 1. Hej.

  Svärdet har två eggar, och bryr sig inte om varifrån blodet flödar; bara att det flödar fritt och friskt, skulle man kunna säga.

  Nu skall vi bara klura ut hur vi använder postmodernismens PK-bomber i stor skala på hemmaplan mot den själv – jag rekommenderar humor som första anfallslinje, följd av rationellt men förstående förnuft och saklig vetenskap som andra, samt med klassiska upplysnings-, bildnings- och västerländska liberala nationella civilisatoriska ideal som flankryttare. För genombrytning och inringning samt nedkämpning kan oppositionella ur av PK-partisterna ko-opterade skyddsvärda grupper användas.

  Smått högtravande, men när bägge sidor (fånigt uttryck men det är ju ett etablerat bildligt sådant) använder pendeln som gunga så ökar den farten…

  Kamratliga hälsningar,
  Rikard, fd lärare

 2. @Dolf (a.k.a. Anders Ericsson):
  Men nu fick jag upp flera, det måste vara något …
  Aha …
  Det är klanten Erik som inte kan stava som folk; han har skrivit ”Professor Cirrariello-Maher” på ett par ställen istället för ”Professor Ciccariello-Maher”. Så där fick det sin förklaring. Jag antar att både jag och Jonne googlade på fel namn.

 3. @Dolf (a.k.a. Anders Ericsson):

  Jo jag stavade fel på två ställen. Blev bortföst från datorn när familjen skulle se feministdrama (Frimans röströtts-nåt) så fick avsluta mycket snabbt. MEN jag stavade rätt på andra ställen (inklusive först i texten) OCH namnet fanns rättstavat i bilden med universitets svar så….

 4. @Dolf (a.k.a. Anders Ericsson):

  Observera att de säger hans konto inte är publikt, givetvis var hans konto publikt det var EFTER att Mike Cernovich (184.000 följare och skapare av ”Hillaryshealth-kampanjen”) satte honom på pottan som han för sent stängde sin twitter. Cernovich satte dit honom så det sjöng om det genom att bekräfta professorn var pro-rape ( våldtäkter som vita kvinnor utsattes för under revolutionen på Haiti )

  Jag har screenshot på varenda citat jag använder från Professorns då bevisligen öppna konto.

 5. @Erik:
  Va äre för dålig pli du har på familjen? Du får väl vara herre i huset och visa dem var datorn ska stå.

 6. @Erik:

  ”våldtäkter som vita kvinnor utsattes för under revolutionen på Haiti”

  Haitis historia är mycket intressant att läsa om! Det är den enda verkligen framgångsrika revolutionen av svarta slavar.

  Om jag minns rätt blev de vita kvinnorna betydligt bättre behandlade än männen.

 7. @Utlandssvensk:

  Det är något ironiskt i att prata om framgång med Haiti som exempel. Inte nog med att situationen på Haiti idag är allt annat än framgångsrik, det är så illa som det ser ut trots miljontals insamlade dollar i nödhjälp som fördelades i enlighet med forna Utrikesministern Hillary Clintons önskemål. Ett faktum som framgår tydligt i boken ”Clinton Cash” och filmen med samma namn.

  Det var också på Haiti en vänsterkvinna från en hjälporganisation våldtogs av en svart man och försökte förklara våldtäkten med att skylla på vita män. Kort sagt hur de behandlat situationen på Haiti är knappast en framgång idag.

 8. @Erik:

  ”Det är något ironiskt i att prata om framgång med Haiti som exempel.”

  Du missförstår mig! Jag menar absolut inte att landet är, eller någonsin har varit, en framgång. Däremot var den väpnade revolutionen en framgång.

 9. @Erik:

  ”..trots miljontals insamlade dollar i nödhjälp som fördelades i enlighet med forna Utrikesministern Hillary Clintons önskemål.”

  Kanske för att de pengarna aldrig kom till Haitis hjälp utan stannade i deras fond? Wink

 10. Ursäkta Kalle, men jag har aldrig propagerat för folkmord på någon typ av etnicitet/folkgrupp. Däremot är jag glad att en avbild av mig tar upp plats i dina neuroner och tankegångar.

  Det finns inga vita som egentligen är rädda för folkmord på vita, men det finns en del vita som använder uttalanden från puckon som Ciccariello-Maher för att berättiga och relativisera elemenitarorisk retorik och handlingar som riktas mot icke-vita.

  Sedan måste man påpeka att ”White genocide” används av vita supremacister för att beskriva fenomenet när vita kvinnor inte väljer vita män och rasblandar. Där kan man verkligen tala om urvattnade epitet.

 11. Förutsägelse: De närmsta kommande folkmorden eller jämförbara handlingarna kommer att begås av politiska grupper som överlag består av vita män som inte tillhör vänstern.

  Yttrandefrihet är en talespunkt och ett vapen (eftersom metafysik inte finns och inte har påverkan på människors liv och handlingar). När grupp A (Genusdebatten) anklagar grupp B (rödgröna) för att inskränka eller göra angrepp på yttrandefriheten, så är det för att grupp A sedan länge tycker att grupp B ska dö eller förgöras och tystas, och därför så anklagar grupp A grupp B för ett angrepp på en ”helig” princip vilket berättigar grupp As hämnd och eliminering av grupp B.

 12. @Axel Edgren: Din förutsägelse är totalt trams. Västeuropeiska länder saknar helt förutsättningar för folkmord på andra än majoritetsbefolkningen. Det är ju som alla vet den enda folkgrupp man tillåts sprida hat mot i demokratiee medan det värsta någon hör från dem är a) att de vill ha mindre invandring eller b) att de som vägrar att integrera sig får åka hem för majoriteten vill inte bli mer lika de länder de flesta invandrare kommer från.

  De länder som idag är närmast folkmordsrisk är antingen östeuropeiska eller utmärkande icke-vita. Typiska exempel är Turkiet, Sydafrika eller asiatiska fd Sovjetrepubliker. Om man tillägger ”motsvarande” får man lägga till flertalet islamstater som har lagar o policys vars syfte är att tvinga alla andra grupper att assimilera till tolkningar från Egypten, Saudiarabien eller Iran och enligt idvänstern är ju det ”cultural genocide”

 13. @Axel Edgren:

  ”Det finns inga vita som egentligen är rädda”

  Faktamässigt felaktigt. Det finns en massiv global rasiströrelse mot vita idag och i flera länder där vita är minoritet samt i ett par där de inte är det råder idag en ständigt ökande risk. Om vi låter dig bo och studera i Kapstaden kommer det att låta väldigt annorlunda från dig. Vita är heller inte i närheten av att vara någon majoritet globalt så din fixering på de få länder där de är det visar bara din ideologiska bias.

  Det här med objektivitet o fakta där man sakligt rapporterar siffror är helt enkelt för svårt för din sort.

 14. @Erik: ”Det är ju som alla vet den enda folkgrupp man tillåts sprida hat mot”

  Bortsett från muslimer, kvinnor och folk från Latinamerika.

  Herregud, man får ju inte ens utesluta vita ur Instagramgrupper utan att vitingar skiter ner sig.

  Sedan så finns det ingen inhemsk kultur att integrera sig i eftersom Sverige är delat mellan riktiga svenskar och svenskar som läser Motgift/lyssnar på Granskning Sverige.

  ”Vita är heller inte i närheten av att vara någon majoritet globalt ”

  Vilket är helt irrelevant.

  De vita som klagar och uttrycker rädsla försöker helt enkelt bara berättiga och redan nu formulera ursäkter för de orättvisor och vidrigheter de redan bestämt sig för. ”Anklaga alltid motståndaren för det du redan gör.” Ju mer vita pratar om White genocide, desto snarare är de till att börja sätta folk i läger.

 15. @Axel Edgren:

  ”Bortsett från muslimer, kvinnor och folk från Latinamerika.”

  Fel, kvinnor är ingen folkgrupp, inte muslimer heller för den delen, Attacken mot Reina vi myår var en beväpnad muslim som attackerade en krog i ett muslimskt land och mördade personer huvudsakligen muslimer från det och flertalet andra länder. Latinos är det inte tillåtet att sprida hat mot, det kallas rasism att göra det. Däremot så har latinos genom rasistiska idiotgrupper som La Raza skapat en situation där det är latinos själva som orsakar konflikterna.

  ”Herregud, man får ju inte ens utesluta vita ur Instagramgrupper utan att vitingar skiter ner sig.”

  Du menar att du på fullaste allvar sitter i ett vitt land som Sverige och klagar över att du inte får utesluta personer ur diskussionsgrupper för att de är vita? Det låter rätt mycket som samma dumhet Apartheidgänget gjorde i Sydafrika.

  ”Sedan så finns det ingen inhemsk kultur att integrera sig i eftersom Sverige är delat mellan riktiga svenskar och svenskar som läser Motgift/lyssnar på Granskning Sverige.”

  Det där beskriver skillnader i politik och har ingenting med kultur att göra. I övrigt undrar jag enligt vilken logik du har talan om kultur i Sverige med tanke på att du verkar få dina åsikter från fransk-tysk nihilistisk filosofi? Tino Sanandaji är mer svensk än det fransk-tyska sammelsurium som du försöker kalla ”riktig svenskhet”

  ”Vita är heller inte i närheten av att vara någon majoritet globalt ”
  Vilket är helt irrelevant.”

  Bara för dem som sprider dubbelstandard. För de som inte är hycklare är det högintressant hur vissa spelar teater som relativister pratar om att bevara kulturer och sedan vänder på en femöring och säger det är oviktigt så fort det är vissa kulturer.

  ”De vita som klagar och uttrycker rädsla försöker helt enkelt bara berättiga och redan nu formulera ursäkter för de orättvisor och vidrigheter de redan bestämt sig för.”

  Jaha du och jämfört med vilket fantasiland är vi orättvisa och vidriga nu igen?

  Du får ursäkta men Sist jag kollade har vi ingen orsak att bevärdiga dylikt trams ett svar eftersom vi redan enligt alla objektiva data är bland de bästa i världen på både att vara rättvisa och o-vidriga. Det är som att klaga på Usain Bolts löpstil eller Zlatan Ibrahimovic spelstil. De är överlägsna dig och svarar därför inte inför dig alls. Kom igen när du har re-sultat istället för re-torik.

  ”Anklaga alltid motståndaren för det du redan gör.”

  Enligt vem då? Ännu en tysk nihilist vars samhällsideer producerade ett samhälle långt sämre på alla de saker du nämner än vårt är? Du får ursäkta men den senaste 40 tons långtradaren som mejade ner människor var droppen- Tyska staten kan inte ens skydda sina egna medborgare, än mindre mitt lands.

  ”Ju mer vita pratar om White genocide, desto snarare är de till att börja sätta folk i läger.”

  Jaha och därför så hämtar du hela din idenitet från tysk nihilism. Du får ursäkta men sist jag kollade var tyskarna de som sist i världen skall uttala sig om hur man undviker att sätta folk i läger. Som svensk och med inspiration från den anglosaxiska idesfären konstaterar jag att jag även vad gäller ”sätta folk i läger” uppvisar bättre resultat än dina källor i verkligheten.

  Det enda dina källor har är skitprat och tomma löften – vilket bara görs än tydligare när en dokusåpa-skådis besegrar dem i offentligehten. Det är det som är faran med att helt sakna konkreta resultat, Om allt ni vill basera politk på är skitprat så klaga inte över att en låhgt bättre skitpratare vann presidentvalet i USA.

 16. @Axel Edgren:

  Förra blev visst för långt så jag kapar ner det till lite enklare storlek.

  ”De vita som klagar och uttrycker rädsla försöker helt enkelt bara berättiga och redan nu formulera ursäkter för de orättvisor och vidrigheter de redan bestämt sig för.”

  Jaha du och jämfört med vilket fantasiland är vi orättvisa och vidriga nu igen?

  Det där är j en återgång till kommunisters falska resonemang. Kommunister klagade på vår ojämlikhet medan deras egna länder var långt mer ojämlika eftersom deras ideer om lösningar var sämre än dem de klagade på.

 17. @Erik:

  ”För de som inte är hycklare är det högintressant hur vissa spelar teater som relativister pratar om att bevara kulturer och sedan vänder på en femöring och säger det är oviktigt så fort det är vissa kulturer.”

  Men vi har ingen gemensam kultur. Vi svenskar kan inte ens komma överens om huruvida nazism är dåligt eller godhet är gott, och vi är ändå en homogen och navelskådande vit population. Vad har vi bortsett från nostalgi om Björnes Magasin?

  I USA vill en fjärdedel av vuxna ge kärnvapen åt en man som belöning för att han sade att den första svarta presidenten inte var riktig amerikan (McCain och Romney förlorade för att de inte kunde hata ordentligt). Vad har vita i USA gemensamt kulturellt? Bara bjäfs och populärkultur.