När jag blir stor ska jag bli psykopat
avatar

Vad jag vill bli när jag blir stor

av Oskar Blåbär

teacher_2549217bNär ja blir stor tänker ja bli psykopat. Det finns inga som e så bra som psykopater, för det har ja hört pappa säga. I alla fall sa pappa igår ”tänk att de alltid ska va en psykopat som e stassminister, tänk att det allri e nån vättig”. Vättar e otäcka, de har jag förstått från mammas sagor. Men stassminister de e väldigt bra, det ska man försöka bli om man har nåra ambisjoner, å de ska man ha säger pappa. Så ja tänker bli psykopat, för ja har ambisjoner.

Det var verkligen en intressant uppsats Oskar. Det är klart att du får A+ för en så fin uppsats. Det där med magister Håkan är din och min hemlighet, eller hur? Då får du säkert bra betyg i alla ämnen, och du får hur mycket special­undervisning du vill

Fröken Vera.

Bara för å va på sekra sidan så fråga ja pappa va en psykopat e för något. ”Gå och slå upp det!” sa pappa. De brukar han hjöra, så ja får hjöra allt jobbe själv. De tycker ja e tråkigt, men ja jick i alla fall te uppslasvärket och kolla. De tog en liten stunn för mej å hitta de, för de stavas visst inte ”syckopat” som man skulle tro, utan de stavas konstitt nog ”psykopat”. De va ren tur att jag hitta det.

I ala fall så sa upslacksvärket att en psykopat inte har nån ämpati, å ämpati låter ju rätt oteckt så de vill man inte ha. Och så manipupulerar pyskopater andra utan att bli lessna när dom annra gråtet, och dom manipupulerar annra och e opålitliga och lögnaktiga. Å de e ju bra om man vill bli stassminister, å de vill ju ja. Så därför vill ja bli psykopat.

De e jättebra å va psykpat på många sätt. En sak som är hjättepracktisk e att man inte behöver ta hänsyn te annra utan man gör prexis som man själv vill, å de e ju väldigt bekvämt. Allt blir så enkelt då tycker jag. De e så krånglikt å behöva bry sig om andra.

Dolfs logo

Eders Ödmjuke regredierar till mellanstadiet

Å så är det jätterolikt att va psykopat. Man kan rycka vingar av flugor å sitta å skratta åt dom när dom försöker flyga. När jag kommer till högstadiet ska ja börja plåga hundar och katter också. Det ser ja fram emot. När man börjar i högstadiet finns de annra bra saker med att vara psykopat oxo. Då kåmmer man nämligen i pubbärteteten å får ha säx. Om man inte ä psykopat blir man anmäld å kan hamna i fängelse när man har säxx. Att man har säxx betyder att man utnyttjar tjejerna för å ha de sjönt. De har jag lärt mig i socialistkunskapen. Å alla tjejer ska anmäla killar som försöker ha säxx med dom. Men om man e psykopat så juger man å säjer att man e fäminist, då e man säker och behöver inte vara rädd för å hamna i fengelse. Istället kan man säga att man såg att Urban klämde Britta på kuddarna hon har under blusen, så hamnar Urban i fängelse, och sen kan man själv klämma Britta på kuddarna när ingen ser. De går bra, bara man ä fäminist. Jag har hört att när tjejerna hamnar i pubbärteteten får de hår där nere med. De ä ju jättekul, för då kan man ju lugga Britta från två håll på en gång. Hi hi.

evil boyDe e viktigt att man lär säj de där me säxx, för de måste man kunna om man ska bli stassminister. De har jag förstått av pappa. Han säger att alla politiker är luder och hallikar. Luder är samma sak som hora, det vet jag, men det vet inte pappa, det är därför han säger luder, för att inte jag ska fatta. Men de gör jag. Luder och hallikar jobbar på bordell. I sverige får man inte gå på bordell om man inte e politiker. Men alla politiker träffas på en stor bordell som heter riksdagiset som stassministern e chäf över. Det e därför jag vill bli stassminister, så ja kan tvinga Britta, å de annra tjejerna i klassen, att komma till bordellen å ha säxx med mej.

Om man ska bli politiker och få mycke säxx måste man också ha bra betyg. De har jag också räknat ut jag ska fixa. Om jag får högsta betyg glömmer jag bort va jag såg att fröken hade i mun när hon stod på knä framför magister Håkan på toaletten. Särskilt komer ja å glömma bort de om jag pratar med frökens man någon gång. Men då får fröken lova mej att hon oxkså ger mej särskilt unnervisning i biologi när jag komer i pubbärteteten, sån där unnervisning som magister Håkan fick.

Oskar

Hur konstigt det än må verka, inspirerad av denna (och ej avsett som kritik):

©2015 Anders ”Dolf” Ericsson. Alla rättigheter förbehållna.

Om Dolf (a.k.a. Anders Ericsson)

Hjärtlös filantrop och altruistisk cyniker                                                                                  Minimal moderering begränsad till rena nödvändigheter.                                                         Skitstövlar åker ut permanent med en fet spark i ändalykten.                                                   e-mail: dolf.gd@hotmail.com

Kommentarer inaktiverade.