main() { printf(”hello, gender war\n”); }
avatar

Eders ödmjuke markerar härmed att hin invaderar ännu en blogg.

Eders Ödmjuke markerar härmed att hin invaderar ännu en blogg

De som har ett förflutet som involverar programmering förstår nog den underliga rubriken, för er övriga, tja, det är mitt sätt att säga Hej, här är jag, varning genusiter, nu åker silkesvantarna av. Fast jag kommer inte att säga så mycket idag mer än att bara ge mig tillkänna och låta er veta att jag har blivit inbjuden att skriva på GenusDebatten, så jag tar chansen, till dess de tröttnar på mig och sparkar ut mig igen. Om det sker förr eller senare återstår att se. Och för de som eventuellt fått för sig att jag är en anonym ”hatare”, så kan jag tala om att på mitt dopcertifikat står det Karl Anders Ericsson, om ni tycker att jag fortfarande är för anonym så kan ni skriftligen anföra besvär till mina föräldrar. Jag valde inte själv namn.
Jag har ett tungt inlägg, som inte heller hör hemma här, på gång på annan plats (läs ”Ninnis blogg”) så det blir en mjukstart och inte så mycket från mig på den närmaste tiden, jag börjar lite löst med att den kommande veckan här återpublicera relevanta inlägg jag gjort hos Ninni för de läsare som inte läst dem tidigare. Sen får vi se om jag kan gå lite bärsärkagång så att takputsen yr i den genusitiska maktens korridorer.
Så, nu har jag presenterat mig, och innan jag stänger igen butiken i kväll vill jag bara kort kommentera om två dagsaktuella händelser, en negativ och en positiv.

1. De som såg nyheterna idag noterade kanske händelserna i Indien. Man yrkar på dödsstraff för de som gjort sig skyldiga till den brutala våldtäkten på indiskan som sedermera också dog. Inte nog med det, indiernas advokatförbund har tydligen slutit sig samman och vägrar att ställa upp med försvarsadvokater för de skyldiga.
Visst tycker jag att slempittarna som gjorde sig skyldiga till dådet förtjänar dödsstraff, jag säger som Lars Ekborg i sin klassiska monolog (eller, det sa han inte, jag parafraserar, men han skulle ha kunnat säga det): Våldtäktsmän, dom ska man bara bunt ihop å slå ihjäl. Man får int va blödi int. Dödsstraff och andra lämpliga straff i sammanhanget, såsom kastration, har dock ett stort problem, de är inte reversibla. Visar det sig att det utdömda straffet var felaktigt …
Och att inga advokater ställer upp och försvarar de skyldiga, ja, det kan man kanske förstå, men hur var det nu med det där att man skall anses oskyldig fram till dess man är dömd?
Det som verkligen skrämmer mig med detta är dock att med den trend vi ser i vårt land, skåda t.ex. Aftonbladets uppviglande artiklar och kampanjer om ”mäns våld mot kvinnor”, så går vi en mörk framtid till mötes. Ingen tror väl på dödsstraff eller tvångskastrering i dagens Sverige. Men är det verkligen otänkbart att vi har det om 20 år? Och tänk vilket behändigt verktyg när man vill bli kvitt oliktänkande, ett litet våldtäktsmål och vips … Eller tror någon fortfarande på den svenska rättssäkerheten?

En första svensk kvinnnlig statsminister som heter duga

Tösen fyller år, och har siktet inställt på att bli statsminister. En bättre kvinnlig statsminister kan vi väl inte få? Stöd henne.

2. När både Pär Ström och Pelle Billing lagt ned så finns det mig veterligt bara en bloggare som är öppet kritisk under eget namn mot genusvansinnet, Tanja Bergkvist. Hon har tydligen haft fullt upp med både det ena och det andra på sistone, så det har inte blivit så mycket skrivet från henne, men annars är hon på hugget. Att jag nämner henne nu är mest för att hon fyller år idag. Titta gärna in på hennes blogg och lämna ett litet grattis och visa att ni stöder henne i hennes kamp. Det är hon värd.

Och med det säger jag på återseende.

Publicerat i Dolf Permanent länk

Om Dolf (a.k.a. Anders Ericsson)

Hjärtlös filantrop och altruistisk cyniker                                                                                  Minimal moderering begränsad till rena nödvändigheter.                                                         Skitstövlar åker ut permanent med en fet spark i ändalykten.                                                   e-mail: dolf.gd@hotmail.com

Kommentarer

main() { printf(”hello, gender war\n”); } — 32 kommentarer

 1. Bra Dolf!
  Bort med silkesvantarna, dessa genusidioter fattar inget annat, och fattar de så försöker de dra in (och brukar lyckas också) dig i en vilseledande pseudodebatt istället.

  ”Never argue with an idiot, they drag you down to their level, and then beat you with experience.”

  -Mark Twain

 2. @michael: Tack. (Mitt normala tilltalsnamn är dock inte Karl utan Anders, fast Dolf är ett öknamn som följt mig sedan 70-talet, vilket är mindre anonymt än mitt riktiga, så föredrar det i dessa sammanhang)

 3. Och med det vill jag ha sagt att de troende, religiösa genusidioterna är ingen ide att argumentera med, men man behöver få den stora massan att vakna och inse vilka dumheter som håller på att ske.

  Och det tror jag man gör bäst genom att bemöta deras idioti så som idioti bör bemötas, dvs. Såga dem jäms med fotknölarna, så som Ninni gör när hon läser deras producerade skräp och visar upp rappakaljan för vad det är.

  Kejsaren är naken, och jag tror och hoppas att vi alla tillsammans på bloggar som denna, men framförallt i vardagslivet, kan få folk att inse det genom att sprida tex. Ninnis analys av det ”vetenskapliga” utbildningsmaterial de begagnar sig av i sin indoktrinering.

  Sakta men säkert börjar saker hända, jag ser mer och mer människor protestera mot skiten.

 4. Nice att se dig här Dolf! Haha ”bunt ihop dom å slå ihjäl dom” vilken klassiker att (nästan)citera. Rena folkbildningen. Skall bli kul att se dina framtida inlägg. Välkommen / Erik

 5. @Erik_W: Tack!Kanske blir fler tillfällen att citera Lars Ekborg. Fast den där om sparbössan vågar man väl inte använda om man inte omedelbart vill bli klassificerad som kvinnohatare.

 6. Tanja´s blog var den första jag kom i kontakt med när mitt tålamod rann ut med Newsmills fipplande och raderande på kommentatorsfälten under varje artikel med genustema. Ljuvliga minnen – Nästan varje gång bråk med en viss kulturmarxistisk kulturkofta vid namn Gunilla Madegård (Legendaren) En feministisk agent,med rätt att bli spydig och existisk närhelst man inte delar samma uppfattning som henne…

  Grattis Tanja !

  (Jag förstår att du tog nicket ”Dolf” tillsammans med en lurig smiley som avatar …En hårdslående Dolph Lundgren … Karl Anders , är ett av namnen som man omöjligen kan reta sig på…Smile

 7. @Hurtbullen:
  Ja, det är en härlig blogg, synd att det blir lite långt emellan inläggena. Men säg inte grattis till henne här, säg grattis till henne direkt på hennes egen blogg där hon kommer att se det.
  Jo, Gunilla Madegård lade jag också märke till den korta tid jag höll på och kommenterade på Newsmill.
  Och jo, både Karl och Anders går det att reta sig på om man är feminist, för de är väl de mest patriarkala medelålders vita heterosexuella svenska namn man kan ha.
  Dolf är ett äkta nick, det går tillbaka till början av 70-talet, så inte något jag specifikt lagt mig till med för bloggar (det är gångbart bland mina vänner IRL), och har definitivt inget med Dolph Lundgren att göra. Logot (som jag föredrar att kalla det) har jag använt sen mitten av 80-talet (och folk brukade säga till mig när de såg det att ”It’s so you!”), fast då ritade jag det förstås för hand. Illustratorversionen, egentillverkad, är junnefär 10 år gammal.

 8. @Erik_W:

  … och bonobochimpansernas matriarkat. hehe. Lågvattenmärken i varje diskussion om den patriarkala osunda ordningen …

 9. @Hurtbullen: Bonoboerna ja, precis som jägar-samlar-samhällen i allmänhet så försvann ”the golden age of bonobo” så snart någon uppfann jordbruket. Anledningen det blev en övergång till bondesamhällen var ju att bondesamhällen konkurrerade ut jägar-samlar-levnaden fullkomligt – särskilt efter att bönderna lärt sig använda arbetsdjur i jordbruket.

 10. Även jag har tagit del av Gunilla Madegårds långa haranger.
  Där hon ständigt återkom till bonoboerna detta matriarkat där hanar bara behöver visa upp aggressivitet så rusar honor dit och vänder upp sig för en hedersstund.
  Undrar om det inte finns en del män som skulle vilja leva i ett sådant matriarkat allt som behövdes när dom kände sig lite sugna var att dom spelade upp lite aggressivitet så kommer ett antal kvinnor och erbjuder sex.
  Fast det är ju klart lite så är det ju redan.

 11. Kul med ännu en skribent. Tycker ni alla gör ett jättebra jobb. Kul att ni tog vid efter Pär Ström och Pelle Billing. Jag brukar droppa förbi då och då för att läsa, men kommenterar inte så ofta. Tycker som sagt att ni alla gör en strålande insats.

 12. @Oscar:

  Kul du gillar Genusdebatten.

  Nu tog vi inte direkt ”vid” efter Pär Ström och Pelle Billing. De flesta av oss hade bloggar redan eller var aktiva i kommentarsfält. Det nya med Genusdebatten är en idé jag kläckte när jag såg att Pär Ström skulle sluta (då visste jag inte ens att Pelle Billing tänkte sluta, det hände senare…) att istället för att en av oss blev nya samlingsplatsen (Nya Genusnytt) och sedan skulle den personen få drevet på sig och kanske sluta så jag tog upp idén om en sida där flera av oss skrev inlägg och skötte underhåll och som sålunda inte var lika sårbar.

 13. @Dolf:

  Nu skall du inte bli kaxig, men visst skall det bli intressant att se vad som kommer från ditt håll och givetvis Gott Nytt År till alla andra skribenter oxo.

 14. @Dolf:
  Nåja, ta en titt ordentlig titt på våra resp. avatarer.
  Nå @dolf… säg mig nu vem av oss som har ”begåvats med” horn och svans Grin

  Men visst läser jag ”bildtexterna också”.

 15. @barfota:

  Nåja, ta en titt ordentlig titt på våra resp. avatarer.
  Nå @dolf… säg mig nu vem av oss som har ”begåvats med” horn och svans

  Det förstår jag var en indirekt pik till mig. Jag är alltså en ful brun(?) geléklump med mycket hjärna i dina ögon? hmmm.. du har ju sett mig… ska jag då ta det som en komplimang eller en förolämpning? Wink

 16. @Ninni:
  Haha… även solen har sina fläckar. WordPress har helt enkelt inte förstått vilken uppenbarelse (Betty Boop) du är eller så har Julmaten fördelat sig ofördelaktigt Grin

  Nä du, jag har kommit på att ni helt enkelt ”konspirerar”, du och dolf. Nästa gång vill jag ha en eldgaffel också så jag kan försvara mig mot er!

 17. @barfota: En krabba med eldgaffel? Twisted
  Du är bara avundsjuk för att Ninni insett vilken enastående människa jag är. Smile
  För övrigt, horn och svans brukar getter ha. Tror du fick dem här också. Jag begåvades.