Jag tar ledigt
avatar

Dolfs partylogo

Eders Ödmjuke varvar ner

Nu är det färdigjobbat för mig. GD fyller 3 år idag, och vi har publicerat över 1200 inlägg. (Det är mer än ett om dagen i snitt.)

Så jag tänker inte skriva något inlägg idag. Ni får själva hitta nåt intressant att läsa. Det finns över 1000 inlägg att välja på, jag är säker på att ni kan hitta något intressant.

Jag tänker bara slappa och ta det lugnt. Eventuella gör jag slut på den lilla skvätten Absinthe jag har kvar också.

Skål och väl bekomme.
moloko Alex Clockwork Orange
©2015 Anders ”Dolf” Ericsson. Alla rättigheter förbehållna.

Om Dolf (a.k.a. Anders Ericsson)

Hjärtlös filantrop och altruistisk cyniker                                                                                  Minimal moderering begränsad till rena nödvändigheter.                                                         Skitstövlar åker ut permanent med en fet spark i ändalykten.                                                   e-mail: dolf.gd@hotmail.com

Kommentarer

Jag tar ledigt — 13 kommentarer

 1. Grattis och Tack!

  Det här är den enda platsen (på svenska) där man känner sig fri att utrycka avvikande åsikter och får respons på dom.

  Men tyvärr, ni får nog skriva i 30 år till förrän vi får bukt med feminismen.

 2. Grattis på 3års-dagen!

  Ibland Sveriges i särklass intressantaste bloggar så är den här min absoluta favorit att läsa. Jag kanske inte förstår allt och har sällan nåt vettigt att flika in med, men för mig betyder den väldigt mycket att få ta del av Grin

  Heart

 3. Potentiella gästbloggare uppmuntras att ta detta tillfälle och skicka in några förslag. Wink

 4. Hej.

  Har den äran, eller vad man säger. Kanske boktips/recensioner? Eller studiebesök hos kvinnogrupper med rapport för läsarna? Lite Wallraf, typ.

  Kamratliga hälsningar,
  Rikard, lärare

 5. @Erik:

  Whoopie do folks, vi har blivit en pigg frisk 3-åring.

  En olydig och upprorisk sådan.

 6. Alex och co, på mjölkbaren, varväl mera för att såattsäga tagga upp, eller mins jag fel varju nått årsedan rullen kom och underligt det blev ingen hitt?
  En bra bild av kvinnoporträtt perfetk i Svenskt nuläge med älskvärd brutalitet egentligen bra mycket mer än snäppet vassare jämfört nurse Ratched vilket speglar, som jagserdet, mera för ett definitivt avslut, ehmm nursen är rentav sympatiskt jämförelsevis.

 7. Alex och co, på mjölkbaren, varväl mera för att såattsäga tagga upp, eller mins jag fel varju nått årsedan rullen kom och underligt det blev ingen hitt?
  En bra bild av kvinnoporträtt perfekt i Svenskt nuläget med älskvärd brutalitet egentligen bra mycket mer än snäppet vassare jämfört nurse Ratched vilket speglar, som jagserdet, mera för ett definitivt avslut, ehmm nursen är rentav sympatiskt jämförelsevis.