Frilansjournalisten Tim Pool har besökt utsatta områden i Sverige och här är hans slutsatser
avatar

Ifall någon missat det så har Sveriges mest utsatta områden på sistone haft besök av den amerikanska frilansjournalisten Tim Pool och hans kollegor. Det var med anledning av den mediekackafoni som utbröt efter Donald Trumps uttalanden om #Lastnightinsweden som Poole besökte Sverige för att själv på plats ta reda på om Donald Trumps uttalanden var riktiga eller inte. Här är videon efter besöket där Pool berättar vad han anser är sant om Sverige. För tydlighetens skull så gör jag en fri översättning till Svenska av huvuddelen av hans kommentarer. Jag lägger även till egna kommentarer vid behov.

Tim Pools slutsatser är att Donald Trumps uttalanden var tekniskt korrekta, Sverige har problem/brottslighet av en sort som de aldrig väntat sig. Det är dock två olika sorters problem. Först och främst så har vi brottslighet i allmänhet. Verkligheten enligt Tim Poole är att de senaste åren har våldsbrotten ökat, sexuella övergrepp har ökat, våldtäkter har ökat, våldsbrott ser en tydlig ökning, många fler mord. Vad gäller Stockholm så är det bilbränder hela tiden trots att Sverige är ett litet land. Förra året var det 33 stycken handgranats-attacker så Sverige ser definitivt problem som de inte förväntat sig. Specifikt exempel på problem som ingen väntat sig är ett nytt fenomen där grupper av unga killar omringar kvinnor och begår sexuella övergrepp mot dem. Min kommentar: Vad gör feminister åt detta? Ingenting, de är upptagna med att sätta rosa mössor på Fackförbundet Byggnads styrelse.

Det är dock inte enbart flyktingkrisen som orsakar dessa problem. Den mesta av den här ökande brottsligheten koommer från barn till första och andra generationens invandrare. Enligt Pool så gjorde Sverige tidigare ett dåligt jobb att hjälpa dessa med integrationen. Detta skapade fickor av segregation där det var svårt att ingå i det större svenska samhället. Det finns en lag där flyktingar bara behöver uppge en adress så kan de bo var de vill så de flesta av dessa har fram till 2015 begett sig till Södertälje, eftersom de känner folk där. De lever omringade av en kultur de redan är en del av så det saknas incitament för dem att integrera in i den större svenska kulturen. Detta leder till dåliga språkkunskaper i svenska och hög arbetslöshet vilket i sin tur leder till fattigdom.

När de sedan får barn så har barnen ingen svensk kultur eller identitet, men de har heller inte en kultur eller identitet från hemlandet. Barnen fastnar därför kulturellt i limbo. De blir varken en del av det ena eller det andra så vad skall de göra? De går med i gäng, de begår brott och detta är majoriteten av den ökade brottsligheten i Sverige. Bilbränderna, Knarkhandeln, Skottlossningen, Morden och Handgranats-attackerna dessa begås av unga som varit i Sverige ett längre tag eller som är födda här och inte integrerat. De kom inte med flyktingkrisen.

Med detta sagt så kommer vi då till den nya brottslighet som Sverige helt saknar erfarenheter av. De sexuella övergreppen och våldtäkterna som orsakats av att Sverige tagit in flyktingar. Exempelvis när grupper av invandrarkillar omringat kvinnor på musikfestivaler. De ser även de här incidenterna på badhus där unga killar omringar badande kvinnor och begår övergrepp mot dem. Detta är saker som hänt och Sverige har ett kulturellt problem som gör det väldigt svårt för dem att prata om dessa saker. Hur kommer detta sig? Tim Pool konstaterar att svenskar är livrädda för att prata om dessa saker för de är rädda att bli utsatta för rasistanklagelser.

Tim Pool har tappat räkningen på alla svenskar som berättat om någon hemsk vidrighet och lagt till ”please dont tell anyone I told you so, please dont mention my name, please dont quote me”. Detta är inte till hjälp. Faktum är att de tvingades pixla identiteten på en svensk psykolog som de intervjuade vilket Pool anser är anmärkningsvärt. Tim Pools uppfattning av svenskarna när det handlar om flyktingkrisen är att det enda de vill är diskutera semantik. Svenskar som han pratar med om No-Go zoner är mer intresserade av att säga uttrycket No-go zoner är fel och klaga på den användningen än de är av att diskutera problemen i de områden som på mycket goda grunder pekas ut som särskilt allvarliga.

”Instead of discussing the high-crime areas, many people in sweden just say to me: Why are you saying No-go zone? Whoa, No-go zones dont exist, This is arguing the meaning or the definition of the phrase instead of arguing whats actually going on”

Tim Pool konstaterar att människor i Sverige ofta bara vill klaga på termen och säga att No-Go zoner inte existerar. Vilket är felaktigt. I den betydelse som folk använder begreppet så existerar definitivt No-go zoner i Sverige enligt Pool. Men det enda kritiker vill göra är att attackera ordet, är hävda att betydelsen är fel. Min kommentar: Detta är ett misstag från retorik på nybörjarnivå. Det rör sig om exakt samma misstag som Sam Harris gjorde i den ökända debatten mot Jordan Peterson där Harris oförmåga att godta Petersons definition gjorde hans prestation dålig att till och med ateister gav Peterson segern.

Tim Pool konstaterar även att frågan om huruvida det går att lita på svenska massmedia är befogad. Under den korta tid han var här noterade han flera falskheter och felaktigheter både i rapportering och i hur SVT textade hans uttalanden ”In the subtitles they refer to him as a rightwing extremist something I did not say” När han sedan deltog i Opinion Live och sade vad som hände i Rinkeby så svarade programledaren bara att ”Polisen bestred hans version”. Tim Poole konstaterar (och det gör jag också) att detta är trams. Vad beträffar polisens talespersonerns version så kan flera uttalanden motbevisas enbart av att se Tim Pools film från Rinkeby.

Polis Frida Nordlöf: Tim Pool took out a Camera

Pool: Np, Emily is the one who films (uppenbart av filmen)

Polis Kjell Lindgren: He followed the police who left the place

Pool: No, you could see in my video the police followed me

Tim Pool svarar därför att nej du kan inte lita på svenska media, de har varit mycket oärliga. Detta backas upp i en av hans intevjuer med en SVT-anställd. Denna person säger att media känner de har någon sorts MORALISK PLIKT i frågan. Ofta rapporterar de inte ens etnicitet eller ursprung hos förövare av rädsla att det skall leda till rasism. Vad blir då effekterna av detta? Det ger folk känslan att att media ljuger för dem och det driver dem till alternativa medier. Det leder också till ökat inflytande för extremhögerpartier eftersom många människor känner de inte kan lita på etablissemanget. De flesta av människorna Tim Pools team mötte var så skräckslagna för social utfrysning att de stannade inom vad som kallas ”the opinion corridor”. Detta skapar känslan av att de inte berättar hela sanningen eller rentav ljuger.

Någon berättade för Tim Pools team att de gjorde en Pro-Trump kommentar på Facebook för att sedan få ett telefonsamtal från arbetsgivaren där de antingen tog bort facebookposten eller förlorade jobbet. Det här är så problematiskt att Sverige inte gjort en enda studie av brottslighetens korrelation med nationalitet sedan 2005 och nyligen stoppade riksdagen ett förslag att göra en sådan studie. Som konsekvens av detta så tar många för givet att brotten som rapporteras begås av invandrare. Min kommentar: detta är exakta motsatsen till vad makthavare påstår de försöker göra. Makthavare beter sig som om det inte var någon skillnad mellan å ena sidan en INTENTION och å andra sidan ett INCITAMENT. De ursäktar varje totalt fiasko med sina egna påstådda goda intentioner.

Pool har även fått berättat att när någon svart person begick ett brott så ändrade mediaorganisationer hudfärgen på det pixlade fotot i tidningen så folk skulle luras att tro han var vit eftersom media var så livrädda för att folk annars skulle bli rasister. Alltihop det här leder bara till att folk litar mindre och mindre på etablissemanget medan det hjälper Sverigedemokraterna att växa varje år och många säger till Pool att de tror de kommer att fortsätta växa. Vidare så har medias lögner haft effekten att ingen litar på dem längre och nu varje gång brott rapporterat så tar många för givet det alltid är invandrare. Andra tar för givet det aldrig är det vilket är faktamässigt lika fel men det bryr de sig inte om.

Vad blir då slutsatsen? Det enkla svaret är att för en utlänning behöver man bara var i Sveriges No-Go zoner några dagar för att se verkligheten och uppleva den svenska politiska korrektheten och fixeriingen vid semantik. Det viktiga för svenskarna är inte att lösa problemen. Det är att hundratusen gånger upprepa frasen ”Kalla det inte No-Go zoner” som om det skulle hjälpa.

Min avslutande kommentar: De saker Tim Pool berättar var såklart inte den effekt politiker, media, BRÅ-folk etc planerade genom att tysta ner och stoppa statistiken men åter har vi det här med att vissa inte fattar skillnaden mellan deras egna intentioner och de incitament (prefererade konsekvenser) som deras handlingar skapar. Det finns inga ursäkter för mindre vetenskap, det är bara idioti att säga ”höhö vi gör ingen forskning så vet ingen” Det finns bara TVÅ alternativ som man kan försöka uppnå genom att ljuga om och tysta ner data om etnicitet.

1. Man vill folk skall tro svenskar begår de brott som begås av invandrare
(Vv rädsla att det annars blir rasism, den ständiga ursäkten för inkompetenta människor att få göra vad som helst nuförtiden, bara påstå helt utan belägg att vad än de vill göra minskar rasism, inga bevis, ingenting bara påståenden)

2. Man vill folk skall tro invandrare begår de brott som svenskar begår
(Och därmed skapa mer rasism. Varför då? Möjligen för då får man en ursäkt att öka sin egen personliga makt, minska demokratiskt inflytande, minska yttrandefrihet och bete sig allt mer på det sätt som Östtyskar gjorde under Stasi. Alternativt så är man okunnig och vet inte bättre än att fatta att detta blir konsekvensen vare sig man vill eller inte.

Nu råkar jag känna till att det finns ett tredje alternativ. Jag är själv skyldig till att som ung ha trott på detta tredje alternativ. Orsaken jag trodde på det var att när jag var ung hade jag inte tillgång till den forskning, vetenskap och övriga information som visar att det tredje alternativet inte existerar utan bara är en fantasi. Det är precis som med kommunismen och med religiösa utopier. Man attackerar folk för att inta hålla med om något som inte existerar och som aldrig har existerat. Detta tredje alternativ lyder

3. Det skall inte spela någon roll

Det där låter säkert bra att säga och känns säkert ännu bättre men faktum kvarstår att med samma argument kan man som kommunist säga det inte heller skall spela roll vad man arbetar med vad man får för lön. Att man TYCKER något inte skall spela roll är inte ett vetenskapligt argument för att det ÄR så. Tvärtom så är åsikten att det inte BORDE spela någon roll en indikation på att motsatsen är sann. Problemet är att samma människor verkar oförmögna att förstå skillnaden mellan att ha intentioner i abstrakta former (som värdegrund) och att skapa incitament fär människor av kött och blod i verkligheten. Vi ser gång på gång samma sak. De pratar sig varma över metoder som inte alls är kausalt kopplade till de saker de påstår de vill uppnå.

Dessa personer verkar i hög grad vara ideologer som inte har har en aning om vad som leder dit. Snarare verkar planen vara att tjäna så mycket pengar som möjligt på att utlova paradiset i fina berättelser så många år framåt i tiden att man själv inte är beroende av att resultatet blir det utlovade. Ta pengarna och spring verkar vara den riktiga värdegrunden. Eller som en myndighetsperson sade när Tim Pool ställde en följdfråga ”I dont wanna think about it”.

PS: Under den tid jag skrivit har antal visningar på Tim Pools video ökat med mer än 10.000

Kommentarer

Frilansjournalisten Tim Pool har besökt utsatta områden i Sverige och här är hans slutsatser — 11 kommentarer

 1. Jag tycker Tim Pools slutsatser var bra. Förstår hans lättnad att lämna detta landet. Sverige är inget kul.

 2. Det får man väl säga var en bra sammanfattning. Skulle påstå att han på realtivt kort tid har fattat kärnan i det hela bättre än de flesta som uttalar sig i ämnet.

  Gissar dock att om han alls kommer att nämnas i svenska etablerade medier i framtiden kommer det att vara under epitetet ”den främlingsfientlige journalisten”.

 3. Hej.

  Argument tre är korrekt; det skall inte spela någon roll.

  Att det krävs avsevärda mängder dubbeltänk och andra psykologiska krumbukter är oväsentligt. Det skall inte spela någon roll, så därför kan det inte spela någon roll.

  Betrakta skolan. Samma sak där. Intelligens, mognad, beteende, klassbakgrund, härkomst; det skall inte spela någon roll, så därför beror alla problem på strukturen.

  Betrakta den ofantliga sektorn. Polisen. Brandkåren. Samma attityd från ledande politiker och politiskt tillsatta chefer.

  Betrakta kultursektorn. Rättsväsendet. Media.

  Det skall inte spela någon roll.

  En fras lika bedräglig som Gyges ring, och lika trolös som en löpsk hynda.

  Kamratliga hälsningar,
  Rikard, fd lärare

 4. Edersödmjuke och vad -”roll som ska spelas”.

  Min vy, betraktaren riktar sin blick mot en bild, oavsett, och beskriver vad som intages och den klassiska kommentaren blir då -”intressant så kan man oxå se det”
  Relationen mellan de bägge lämnas, av trötthet.

  Jag vill mena det är enkelt och var-dag har en ny vy och beskrivningen av det intagna förändras oförutsägbart sådan förändring, oförutsägbar, är så uppenbar i Sverige att den ej, uppfattas, – motsägelse, ehmm -nejdå och, av mig, ej heller ”så kan man oxå sedet” -synpunkt.

  Oförutsägbart och ett ex. att likna till.
  Vid en ordväxling med någon,oavsett, tror man sig kunna förutsäga ett svar och har laddat med fiffig replik, sådan fiffighet har aldrig fungerat, av den naturliga anledning att då hade människan ej haft sitt, ord.

  Avstamp i Rikards åvan ”betrakta” och det går icke att förändra bilden för betraktaren i den omfattning som sker nu betraktaren befinner sig i att ständigt tvingas lyssna till ”så kan man oxå sedet”-livs-situation, vi är icke skapade för sådan livsstil.
  Vi är skapade för, ordet.
  Ordet kräver mer än abstraktioner ordet om det ska tagasemot ska vara hyggligt konkret, liknelse, utelämna reservation/relativisering eljest dödens, väntrum.

 5. Hej,

  På tal om dejting. Har inget med detta inlägg att göra.

  Jag kör mgtow nu sedan 5 månader tillbaka. Allt för att hämta mig från ett förhållande där jag lämnade kvinnan. Under tiden har jag inget emot att hjälpa 3 killar med tankar och ideer kring dejting och beteende. Det ena är mycket yngre än de två andra.

  Det är inte lätt idag att hitta tjejer som inte har feministiska åsikter och som talar om det tydligt under dejtingen. Alla tre berättar att det är mer regel än undantag att kvinnorna i fertil ålder har starka feministiska åsikter. Alla tre killar är mäkta trötta på detta mönster.

  Jag har stor insikt i mina vänners liv, och jag känner en hel del snygga tjejer och kvinnor. Jag kan säga rakt av att om man delar in personer i snälla killar med hög intelligens och ”omogna” killar med rätt låg intelligens så är det utan tvekan så att de killarna med låg intelligens knappast förlorar någon duell om kvinnornas gunst här.

  Jag har sett det så mycket nu och min tanke är ju inte helt otänkt. Kvinnor tjänar egna pengar nu sedan och har under tiden börjat välja män lite annorlunda.

  De tre killarna i mitt exempel har sedan jag lade om deras stil inga problem att få matchningar på tinder. Det hade dom innan jag kom in i bilden. Jag sa bara till dom att sluta ta selfies, börja träna, odla skägg. Osv.

  Jag kan faktiskt visa här vad jag utseendemässigt förändrade hos alla tre så att deras matchningar ökade markant via appen Tinder. Kommer vara sådär Paolo Roberto-ärlig kring deras stil i början och stilen efter min förvandling.

  Innan:

  Kille A, 20 år. lagom tränad, frisyr som inte sticker ut. Osäker på sina egna uttalanden.

  Här är min medicin att ge positiv respons i mycket kring hans tankar. Han har själv genomskådat det här med att kvinnor säger en sak men väljer något helt annat. Jag hjälpte (misstänker jag) i övrigt den här killen att bli av med oskulden med en kvinna som blev helt megakär. Misstänker faktiskt att jag till stor del hjälpte honom där. Jag fick helt enkelt sms:en som hon skickade honom. Jag såg det som ett sätt för honom att få en snabb inkörning på vad som kan funka. Killen blev av med oskulden och det var viktigt för honom och hans manliga utveckling, helt klart. Uppmuntrade honom att lägga blonda slingor i sitt bruna hår. Effekt, matchningarna ökade. Har för dålig skäggväxt för att kunna ha det som konkurrensverktyg, antagligen pga av sin låga ålder.

  Kille B (31 år) mesig ekonom. Dåligt hårfäste men ändå långt hår, snälla ögon, håller alltid med tjejer.

  Här körde jag inte så mycket positiv förstärkning, eftersom den här killen faktiskt var feminist. Jag fick nästan avprogrammera honom genom långa samtal om att all den skit som han läst om vad kvinnor gillar hos män ofta är ren bullshit. Jag sa till honom direkt också vid möte på ett kafé att han skulle raka håret. Jag gick rakt fram och sa att jag trodde att det långa håret förstärkte vikarna och gav ett skalligt intryck. Dessutom fick han en helt annan look efteråt. Han fick en badguy look kan man säga. Därtill sa jag till honom att börja styrketräna. Han fick i uppgift också att träna upp sig själv att inte alltid hålla med en kvinna i det hon säger. Han fick i uppgift att berätta för mig efter varje dejt vilka olika sorters shit-tests han fick. Till sist har han blivit väldigt bra på att fatta tillfällena. Och framförallt att fatta att det sker, och att tjejer inte själva fattar att dom gör det. Just det, han skaffade också stort skägg efter min inrådan, och matchningarna ökade, blickarna från kvinnor på stan och på gymmet ökade markant.

  Kille C) 33 År fyllda. Väldigt intelligent, en av de mer intelligenta jag mött. Snäll. För snäll. För intetsägande. Börjar prata om försäkringskassans organisations-struktur med kvinnor på tredje dejten. En egenskap jag fått jobba mycket med honom är att han måste sluta gå i försvar när jag säger vad han gör fel. Enormt stor försvarsmekanism i denna grabb. Här såg jag att han direkt var ett offer för sin morsa. Killen hade enormt bra förutsättningar rent behåringsmässigt. Jag kallar det att edga sig. Har du hår, visa det. Tanken är inte revolutionerande, att om andra uppfattar mig på ett sätt, så kan jag känna lite att jag är så. Killen hade varit renrakad i hela sitt liv för att hans morsa sagt ”du ser bättre ut rakad, du ser ju inte klok ut”. Men som jag sa i mitt förra inlägg, lyssna ALDRIG på era mödrar när det kommer till dejting. Så killen lät skägget växa och genast så gick han från få matchningar på tinder till väldigt många. Det är ju ett första steg, att komma till en dejt. Han har i hela sitt liv även varit kvinnors ”safe card”. Den snälle skötsamme mannen som är bra att ha ifall det skiter sig. Den killen har han varit, och är därmed van vid att han inte är värd ett skit för kvinnor. Han har fortfarande problem i dejtingen, han är väldigt dålig på att komma till skott och ta för sig. Han har gått på myten ”är jag tillräckligt snäll så vill hon ha mig”. Har jobbat mycket med att få honom att förstå när han är någons safe card eller inte och fått jobba med hans försvarsmekanismer. Jag har hållt på med honom i ungefär ett halvår nu tror jag, kanske mer. Hans försvarsmekanismer har varit så stora att när en kvinna nobbat honom så har han trott att hon gjort det för att han ”var för rba för henne, hon kände sig underlägsen mig”. Varpå jag suckar varje gång. Just nu sparar han till Maradona-frisyr, också det ett initiativ från min sida, han har lockigt hår och jag tycker han ska utnyttja det. Jag försöker faktiskt göra honom snuskigare utseendemässigt, lite porrig, eller mycket porrig för jag vet att det kan funka. Ni som inte tror mig, prova själv på att sticka iväg till gymmet med en tjock kungslänk runt halsen och skägg på hakan ansat likt en b-porrskådis. Fler kvinnor kommer att titta på dig oavsett vad Gudrun Schyman hade sagt om den saken. Jag vet att skulle bli så.

  Hade jag haft tid så skulle jag skrivit en bok som hävdade att ju mer feministisk ett land i väst blir, desto mer vill kvinnorna ha b-porrskådisar med skägg och som själv inte är feminister.

 6. @Torstensson:

  Intressant och jorå detdär med att se stygg ut är inget nytt e-liksom en man, original.
  Visst att seut-som kommen direkt från nått veckolångt slit, utan medtaget rakdon, men ändå vara såattsäga fräsch är optimalt. Har hannen rakt drag blont hår av kraftig volym blå ögon och runt 185cm utan fläsk och viktigt ett vårdat uppträde, fäller denne istort det som önskas, oavsett.

  Såg av en slump att skådisen Scarlett Johanssen duvet fruntimmret som menar ungefär som så -”att monogami är ej i min smak” nyss fått till en skilsmässa med sin man, tid 2år, ett gemensamt barn dotter trorjag detvar.
  Karln var nån fransman journalist denne hade ungefär den profilen/utseende/stil du beskriver, såg två bilder nyss tagna, promenad med dennes dotter.

  Dethär med att se ruffiga ut, stygg vy, kan kopplas till numera begärligt/mondänt byxor med hål trasig skinnpaj över nått annat slafs, vid en första anblick orakat emellertid alltid vass kant mellan öppen hy och stubben slutligen dock alltid oavsett man och givet ett plus, justa pjuck. Tag en titt på Scarletts lämnande partner.
  Emellertid med en mans vy är karln ett ruff-fejk, piper om vindrutetorkaren ej är ok eller maten icke faller på läppen, inget ett fruntimmer kan scanna tog visst 2-år, emellertid utifrån endast betraktat kortare intervjuer, Scarlett är med stor sannolikhet ej för en endast-så, ruff-man. Det kommer strax ett nytt ruff-fejk att visas upp dock ett steg bakom. Så-edet och fruntimmer vill endast alltid visa upp sig för varandra och omså sitt franska, accessoar.

 7. DanTor

  Det man kan ta med sig från mitt inlägg är att det verkar som att unga fertila kvinnor växer upp (skola, tidningar,nyheter) och fullkomligt matas med att dom som svenska etniska västerländska kvinnor är diskriminerade på många områden. Boven i det hela är män. Detta har dom matats i så mycket att mina tre killar i exemplet nu alla berättar om att nästan samtliga av deras träffar ( vi snackar många träffar med många olika tjejer) så nämner tjejerna att dom är ”feminister”. Det har liksom blivit en självklar del av deras indentitet.

  Jag undrar hur bra det där är för ett samhälle, att kvinnor (som mer än män lyssnar på vad tidningar och yttre faktorer säger) växer upp med föreställningar om att män och killar har det väldigt bra. Och på kvinnornas bekostnad. Det har börjat få rätt stor effekt (tror jag), dvs det finns idag väldigt många fertila yngre kvinnor som är jättearga på män och tycker att livet är djupt orättvist. Problemet häri är att även män har sina nackdelar i västvärlden, och skulle man räkna ihop dom så är det ju inte alls så glassklart att det är kvinnorna som har det sämst. Vad jag menar är att den radikala feministiska uppfostringen har fått stort genomslag i samhället.

  Nu på internationella kvinnodagen så var det på min Facebook en kavalkad av västerländska vita kvinnor som satt och skcikade massa uppdateringar om hur dåligt dom har det bla bla.

  Saken är den att INGA svenska vita västerländska feminister har tagit striden för de tusentals av könsstympningar som sker på kvinnor i Sverige. Då handlar det om verkliga problem som att inte få välja pojkvän eller att få ha kvar sin klitoris. Inte en enda av dessa vita bortskämda svenska kvinnorna på min Facebook yppade ETT ord om detta. Jag menar på att könsstympningarna är det enskilt och överlägset största problemet vi har idag när det gäller kvinnofrågor. Inte en jävel adresserar dessa frågor, för alla är så jävla rädda att bli anklagade för rasism.

 8. Lite off-topic:
  ”Samma värderingar här som där”…

  Alltså ett amerikanskt ”taliban-tal”, likt Gudrun Schymans dito, får sin rättmätiga behandling i Gad Saads verbala kvarn:

  Whoopi Goldberg:
  Donald Trump and the Taliban Hold the Same Values…:

  http://youtu.be/v0wjspEKiBI

 9. @Erik:

  Bra replik, men jag håller inte riktigt med honom om att det driver folk till ”högerextrema” partier. Det kommer förstås att gå att påvisa en korrelation mellan läsning av ”alternativa medier” och sympatier för partier och grupper som gammelmedia konsekvent demoniserar, men att säga att gammelmedias vinklingar driver människor att bli högerextrema är lite som att säga att Paolo Robertos tuttskämt driver folk att våldta.

 10. Pingback: Antifa mot Yttrandefrihet – Vänsterns politiska våld och Genusteori avklädda | Genusdebatten